solstrålningen är en vågrörelse sammansatt av olika våglängder.

har naturkunskap, det enda ämnet som är ungefär lika hemskt som webbdesign. som vanligt vill läraren sätta mig i ett eget rum men jag tänker inte sitta själv, vem ska jag då prata med? iofs är mitt prat anledningen till särbehandlingen.

har svarat på en massa frågor om solenergi. det känns som att jag inte kunde bry mig mindre om energiprinciper och strålningsenergi: jag är glad så länge solen skiner och gör mig brun och fräknig, så det så.

nu kommer läraren, måste se upptagen ut.
jag har den här låten på hjärnan.
nu vill jag att ni också får det så att vi kan starta en epidemi av nynnande.


neeeer faller regnet.imorgon ska jag, linn och carol på endagsfestival.

det ser ut som att paraplyet får följa med, för jag vill ju inte att ölen ska bli utspädd med regn.
carol säger att det inte ens ska regna, men mitt högra knä säger att det minsann blir nederbörd: punkt slut.

godnatt.


hyperaktivitet + adhd + socker = hihahehaheaehe.

jag har ingen aning om hur jag har överlevt den här dagen. jag sov en och en halv timme inatt = död tjej.

höll på att däcka på svenskan imorse, men efter lunch vände det och jag blev övertrött.
har nog aldrig varit så jobbig i hela mitt liv, jag satt och HIEHIEHIHAIHEIHIAHIEHIAHIEHE-ade åt allting, sjöng alldeles för högt och petade på carol med pinnar.

sedan åkte jag hem och på tåget satt jag mitt emot en kille som kollade på mig lite för mycket.
funderade på att sträcka fram ett signerat kort på mig själv och säga "ja, det är jag som är terrormat" men jag har bestämt mig för att köra på den lite mer ödmjuka stilen så jag lät bli.

 hur som helst så ska ni veta att det är okej att be om en autograf om ni ser mig.
om ni inte vågar så får ni en bild här, ni kan skriva ut den och ha den i plånboken.
DET ÄR SVÅRT I PAINT, OKEJ?!


I used to love snow until 2010 took it too far.

när jag var fjorton år var jag övertygad om att vintern -06 var sista gången vi såg snö, och därför tvingade jag ut min dåvarande pojkvän på långa promenader och snöbollskrig var och varannan dag. 
"vi måste passa på nu när snön är här!" tjatade jag och så gick vi ut och frös, även om han egentligen ville vara inomhus och kolla på tv.

vad jag inte visste var att det skulle komma en jävla istid tre år senare. det är snart april och vi har fortfarande ett snöberg lika stort som ryssland på våran uteplats, och jag känner för att gå ut och pissa ner det, men något säger mig att mamma inte skulle uppskatta om jag gjorde det.
den som klagar på värmen i sommar ska veta att jag har en kniv och jag tvekar inte att använda den.


tårtbakning i tre bilder.glada_tjejer.hahahah, älskar bilden, för det ser ut som att linn är utan byxor om man kollar snabbt. <3vår fina chokladtårta. viktig information: jag skivade bananerna.


gulleankor <3klockan halv tre inatt var den här bilden det roligaste jag någonsin sett i hela mitt liv.
nu, tolv timmar senare ska jag och carol till ikea. vi har vässat armbågarna: nu kör vi.


filosofi och göteborg.

carol är på toa så jag tänkte vara en nörd och skriva här. vi har tänt ljus i hennes rum och sitter i hennes säng och dricker te och filosoferar. letar efter en stilig karl på facebook. jag vet bokstaven hans namn börjar på, inget mer. mission impossible.

vi har gjort lite planer för sommaren förresten. de senaste veckorna har jag, linn och carol pratat om att åka till göteborg några dagar i juli/augusti. vi har en lägenhet att bo i, nu ska vi bara lägga undan lite pengar varje månad så att vi överlever när vi väl är där. planen är att chilla: ha picknick på klipporna, lyssna på håkan hellström även fast han suger och leva på nudlar.göteborg - staden där er favoritbloggerska (jag) föddes.

tårta tårta tårta.

yo kids. linn och jag är hemma hos carol och bakar tårta till hennes mamma som fyller år. de står och vispar vaniljsås och jag sitter här och tar kort på dem, för jag hör egentligen inte hemma i köket. vi har bestämt att det här tårtbakandet ska bli en tradition, så nästa person som står på tur är linn för hon fyller år i maj.
fast på min födelsedag ska jag minsann ut på krogen så då får de små skitungarna stå utanför med tårtan och trycka näsorna mot fönstret.

nu hoppade carols katt upp på bordet. aaah jag ser itne vad jag skriver... ska skära bröd. hejdå.

från kiss till kändisskryt.

jag har träningsvärk i låren och jag är akut kissnödig.
hela den här dagen har bestått av att vara kissnödig, och då menar jag så mycket att jag sprang som en nödig sexåring genom korridoren i skolan, mot toaletten, samtidigt som jag flaxade med armarna och skrek att folk skulle flytta på sig.

ja. jo. det där hamnar väl ändå på övre halvan av intressant-skalan.

tony irving är på tv. jag har använt samma skohorn som han. det betyder att min häl indirekt har nuddat hans. om den lilla historien inte imponerar på er kan jag tala om för er att min kompis (sofie) pojkväns klasskompis mamma är pernilla wahlgren. den ni! fast hon är inte direkt en person man skryter om, lite tvärtom kanske.

om det fortfarande inte duger så kan jag tillägga att sångaren i the poodles har gett mig en puss. jag var 14 år och tyckte att han var jättesnygg.  

men jag sparade det allra bästa till sist: nämligen att jag, jessica och florence träffade A.J i backstreet boys på donken vid hötorget för två år sedan. vi tog en fin bild tillsammans och småpratade lite om cheeseburgare.

slå det om ni kan! ;)
A.J kladdade lite på min arm.


det kanske inte var ett UTMÄRKT val ändå.

jag har gått in i ännu en livskris. jag trodde att jag ville bli dansare men jag måste ha slagit i huvudet eller något. dans är verkligen inte min grej och det fick jag bekräftat idag.

jag. är. så. glad. att. ingen. filmade. det började lugnt med lite uppvärmning. alla kunde stå med raka ben och sätta handflatorna i golvet utom jag och tove. det gjorde att jag inte kunde titta på henne utan att börja fnissa hysteriskt.

efter det skulle vi genast börja skaka våra bleka arslen till jay-z. jag har aldrig känt mig så osexig i hela mitt liv, förutom en gång när jag snöt ut spya ur näsan, men det är en helt annan historia.

hur som helst: jag glömde bort stegen. jag dansade in i folk. jag dansade in i väggen.

instruktören studsade runt och skrek "EN OCH TVÅ OCH TRE OCH FYRA, HÄNGER NI MED?" och alla utom jag nickade och gjorde likadant som hon. jag stod längst bak och flåsade och kände mig som en ångmaskin på två ben. en ångmaskin kan inte stå och jucka med rumpan. jag kan inte. herregud, jag är faktiskt vit.

det här är verkligen min grej känner jag.

idag ska jag dansa i fyra timmar. heheheheaheaheahe. ja, jag tycker också att det är lite lustigt.

jag har noll taktkänsla och noll balans, vi får se hur det går. det är aktivitetsdag i skolan och jag hann inte skrapa ihop pengar till att åka skidor så de alternativ som fanns kvar var dans och hantverksdag med floristerna. jag har inte tålamod nog att stå och pilla ihop små kransar eller vad fan de nu ska göra, dessutom behöver jag röra på mina 150 kg, så dans är väl ändå ett UTMÄRKT val. 

borde äta frukost men jag orkar inte göra en macka. funderar på att äta en chokladkaka men då är jag fan tjock på riktigt.


- tomt fält -

ifall utvecklingssamtalet skulle gå dåligt tröståt jag chips i förväg hemma hos bonko efter skolan, men det gick ganska bra och jag grät inte när jag gick därifrån.

den senaste tiden har jag bara haft 5% ogiltig frånvaro, det trodde ni inte va? den giltiga däremot är liiite högre. jag sjukanmälde mig tydligen sexton av tjugo dagar för ett tag sedan. jag är dålig, jag älskar att sjukanmäla mig när jag är för trött för att gå upp. fast nu är det slut med det eftersom att jag inte får göra det utan att ha sjukintyg framöver.

sedan bad han mig beskriva naturkunskapsläraren, för det är ganska tydligt att ingen i klassen tycker om henne. jag ville säga att hon är en dryg jävla bitch som uppenbarligen inte har någon som kramar henne på kvällarna eftersom att hennes humörsvängningar och små utbrott är värre än mina, och jag är skev i huvudet.
fast jag sa något i stil med "jag vet inte riktigt vilka ord som skulle beskriva henne bäst. hon är annorlunda... på ett negativt sätt, och jag har lite svårt för henne".

det kändes lite diplomatiskt och fint. dessutom gav min mamma mig en blick som sa åt mig att behärska mig.


jag har alltid varit en liten dramaqueen.

imorgon har jag utvecklingssamtal. egentligen vet jag redan vad han kommer att säga: att jag går på "toa" på lektionerna och kommer tillbaka och luktar rök, att jag får för lite gjort, att jag pratar för mycket och "du kan bara du vill, du måste bara sluta vara så lat"

utvecklingssamtal får mig att bli en tolvårig mes igen som sitter och pillar bort nagellack från naglarna medan mamma pratar med läraren över huvudet på mig. jag kommer ihåg när jag gick i sexan och hon berättade för min lärare att jag hade fått mens och att var därför jag skolkade från idrotten ibland, och när vi hade gått därifrån började jag gråta för att jag tyckte att det var så pinsamt. 

jag tvivlar på att det var särskilt intressant för er att veta, men jag tycker att det är kul att tänka tillbaka på hur jag stampade fram bredvid mamma och skrek "du hatar mig! det var därför du sa det, för att vara elak! jag ska ALDRIG mer prata med dig!"

av barn, fyllon och sofie får man höra sanningen.

idag delade jag och sofie på en chailatte och pratade pinsamma minnen, pojkar, gamla tider och hårfärger.

sofie är personen jag ringer om jag vill ha hjälp med att gömma ett lik, för jag vet att hon tar spaden och börjar gräva.
hon är bäst av den enkla anledningen att hon är lika skev i huvudet som jag. hon lyssnar utan att haka upp sig på omoraliska uttalanden och hon slår mig i bakhuvudet när jag tar tillbaka keffa expojkvänner. det tackar jag för ♥ 
januari -09, tiden då vi både såg ut och betedde oss som missanpassade drägg.


att häva bärs är en eftertraktad egenskap.

idag satt jag och carol i två timmar på en bänk vid medis och kollade på alla originella typer som vandrade förbi.
det är det jag gillar med söder, man kan knappt stirra sig mätt på alla människor där.

en bonko-kopia (något kortare och något dräggigare än originalet) imponerade på oss genom att hälla i sig en öl på fem sekunder (vi tog tid). sedan rapade han och gick vidare. efter ett tag gick vi till richards - carols pojkvän - jobb och där fick jag ragg på en mycket charmig man med sisådär 60 år på nacken. känns fint, jag är med i leken igen.

det är väl ungefär allt som har hänt idag. vi såg förresten världens sorgligaste film på engelskan imorse.
jag vet inte vad den heter, men den handlade om en missbildad pojke som ville se världen, men han fick aldrig göra det för han dog, och då grät jag lite och alla gav mig what-the-fuck-is-wrong-with-you?-blicken.


tillbaka till 2007.

aah, nostalgi.

sitter och lyssnar på system of a down och det känns som att jag är fjorton år igen.
jag var totalt insnöad: vartenda ord ur i princip varenda låt var inpräntat i mitt huvud och jag gled runt i soad-tröjor som det gjorde ont i hjärtat att slänga när de var utslitna.
det satt bilder på serj på mina väggar och jag var mrstankian på bilddagboken, mer än så fick jag inte bära hans namn, hur mycket jag än ville det. iofs var det kanske lika bra med tanke på att han faktiskt är 42 år.I remember searching for the perfect words,
I was hoping you might change your mind.


världens sämsta lek.

jag avskyr katt-och-råtta-leken. man vet att båda vill, men om den ena personen tar ett steg framåt backar den andra, bara för att en oskriven regel säger att man ska göra så, man ska vara svårfångad. därför placerar man sig själv på en piedestal som är svår att nå och jag hatar det.

jag är ute ur leken, varför bryr jag mig ens?

tidsfördriv.

det är underskattat att sitta på badrumsgolv och göra listor.

Min senaste kyss.. var med någon som bara vill vara min vän.
Jag lyssnar på... rancid, vad annars?
Du mår bäst när du... är utomhus på sommaren.
Stockholms bästa stadsdel är... söder, alla är så gulligt dräggiga där.
Den bästa krogen heter... jag vet inte, jag är för liten för att veta sådant.
Jag pratar... utan att tänka först.
Jag älskar/tycker om... mat?
Min bästa vän(ner) är... orka favorisera.
Min första riktiga kyss... var inte en kyss, det var en tandpolering.
Jag avskyr när folk frågar... om jag är med i andra avenyn.
Kärlek är... bäst när det går som man vill, men det gör det sällan.
Någonstans, tänker någon... förhoppningsvis något fint om mig.
Jag kommer alltid att vara... en liten satmara.  
Jag är hemligt förälskad i... det är inte hemligt längre om jag berättar det.
Sist jag grät var... igår.
Min mobiltelefon är... röd och svart.
När jag vaknar på morgonen... vill jag dra täcket över huvudet och somna om.
Innan jag går och lägger mig... har jag ångest över min långa att göra-lista.
Just nu tänker jag på... att det är kallt.
Bebisar är... skrynkliga.
Homosexuella är... också människor med känslor!!!!1
Blondinbella är... en tant i en nittonårings kropp.
Ikväll ska jag... sova.
I morgon kommer jag... gå i skolan.
Jag vill verkligen... att det ska bli varmt ute.

 

När jag käkar... vill jag vara tyst, det är en helig stund.

Om jag skulle ta en piercing... skulle jag ha tre stycken.

Idag så är det... söndag.

I morgon så ska jag och... min låtsaskompis lägga pussel.

Min pappa är... en person jag börjar förstå mig på mer och mer.

Om mamma skulle dö... skulle jag gå sönder inombords.
Jag tycker inte att... joel kinnaman är så jäkla snygg.

Så fort jag vaknar så... vill jag sova ännu mer.

Det pinsammaste som hänt är... inget jag kan komma på nu, jag brukar inte tycka att saker är så pinsamma.

När jag dör... vill jag att det sker smärtfritt.

Det bästa med läsk är... att det är fint groggvirke.

Jag älskar sommarlovet för att... man kan göra i princip vad man vill.

Sex före äktenskapet är... något som borde vara straffbart!!!!

Jag tycker att godis... borde vara billigare.

Jag tycker att homofober... är trångsynta.

Mitt täcke är så himla... gosigt på morgonen.

Om 6 månader... är det september.

Om jag inte hette det jag heter skulle jag heta... elisabeth, men som tur är blev det inte så.


efterlyses: min älskade fjortiströjatröjan jag har på mig på bilden är borta och jag har ingen aning om var den kan vara.
jag har letat överallt här hemma och jag har frågat alla jag har sovit hos den senaste tiden (bonko och carol) om den är hemma hos dem, men den är spårlöst försvunnen.

därför undrar jag nu: finns det någon annan jävel som har min älskade tröja?!
 isåfall, GE MIG DEN!!


jag säger ju att asiatiska flickor är läskiga.


vadå? det är väl fint att vara orangefläckig?

det är sol ute och all snö på våran trappa har smält bort! gissa vem som nyss var ute och solade? ;)något säger mig att solpuder (och rosa läppstift) inte riktigt är min grej, så nu får solen steka mig brun istället.


en bild. eller två. eller tre.

i eftermiddags fikade jag med sonia och inkan i liljeholmen.
kameran var som vanligt med och det blev ett par bilder:
'för jävla cool för mitt eget bästa.eheeee. jag har återupplivat min gamla cam som har legat och dammat i tre år.
kan inte direkt påstå att skärpan är perfekt men jag har kul i alla fall. det här + två liter cola är min fredagkväll.

kanske ska plugga lite? vore pinsamt att få gå om ettan igen.
(ni skrattar åt mig nu men jag skrattar åt er när ni är bakis imorgon)


vatten.

blondinbella säger att man ska inrikta sin blogg på något speciellt. numera är den en vattenblogg, det märker ni på de två senaste inläggen.

dagens tanke.

dagens tanke: barnen i afrika skulle örfila upp mig om de fick reda på att jag slösar vatten genom att låta vattnet i kranen spola medan jag kissar.


dripp, dropp.

den här dagen har varit skit, förutom när jag träffade minky i slussen imorse. 
jag är trött och hela jävla stockholm är kallt, blött och grått. dropp, dropp, dropp, överallt, men av någon anledning mest i min nacke för vattendroppar har en tendens att leta sig ner mellan hästsvansen och kragen.
den här delen av jordklotet är en vattenpöl och jag har inga gummistövlar. tolka det bokstavligt om du vill, annars kan det lika gärna vara en metafor.
båda funkar, det beror bara på hur man ser det.sara femton år har tagit kort på en diskho


haitis befolkning lider med mig.

pengaproblem #1: jag har spräckt min sista femtiolapp för något så onödigt som choklad. hade egentligen tänkt köpa cigg för den, men nä, mina hormoner tog över och därför blev det choklad. nu är jag en illamående och röksugen liten tjockis som ångrar att jag inte köpte ett paket röda marlboro istället, för det skulle sitta fint med en cigg just nu.

pengaproblem #2: mitt sl-kort försvann ur min jackficka igår. har jag en tusenlapp? nä-ä. 
jag hoppas att den nya ägaren till mitt kort ramlar ner i en brunn och får ögonen utslitna av samara i the ring.

pengaproblem #3: om jag ska med till kungsberget nästa torsdag måste jag (mamma) betala imorgon.
mor är nästan helt övertalad, men sviker hon mig måste jag stanna kvar i skolan och laga mat/bowla, för det var mitt andrahandsval, och eftersom att alla andra åker skidor kommer gruppen att bestå av mig och herman. herman älskar mat och har ett midjemått på en och en halv meter. han föddes just i min fantasi men det skulle inte förvåna mig om han finns på riktigt och går i min skola. det finns alla möjliga sorters udda typer där.

en skönhet klär inte alls i allt.

klockan är tjugo över tolv och vi har lunchrast. jag och carol har just suttit ute i solen och nu är jag fEtT sOlBrÄnd. eller inte. det är i alla fall trevligt med sol, som jag skrev i mitt god morgon-sms till sofie imorse "det är en strålande dag!"

hittade en bild på mig från när jag var 14-15.
jag tror inte att lugg är min grej riktigt, speciellt inte om den har en fet glipa i sig.


nej, det är inte jag.

idag hade jag en halvtimme att döda i centralen medan jag väntade på tåget.

magen kurrade så jag drog till burger king, och efter att ha stått i kö i tio minuter kom jag äntligen fram till en kille som efter att ha tagit emot min beställning tittade ett par sekunder extra på mig och sa "är inte du med i den där tv-serien? vad heter den nu igen..." och jag kopplade direkt och sa "andra avenyn kanske?"
"ja, precis. så det är du?"
fortsatte han.
"nej, men du är inte den första som tror det", svarade jag och innan jag gick därifrån la jag till "men jag hoppas att hon är snygg"

jag har blivit stoppad på stan flera gånger och varje gång är det samma fråga: "är du med i andra avenyn?"

jag ser ungefär... noll likhet... förutom att vi båda har mörkt hår och skrot i ansiktet.


we have crashed her party


gör en bättre näringskedja själv om du kan.

den här dagen har varit seg, men det beror antagligen på att det är söndag och att jag inte sov bort halva dagen.

jag och florence gick en promenad på eftermiddagen. var ute i en timme och pratade igenom allt som har hänt sedan vi sågs sist för ett par veckor sedan. efter det gick vi hem till mig och åt kakor och hon försökte förklara hur ett kretslopp fungerar för jag har prov i naturkunskap på onsdag.

hon kritiserade även min näringskedja: bladlus -> ko -> människa. hon frågade vad i helvete bladlusen gör där. jag tycker att det är logiskt att det råkar slinka med en sådan när kon äter gräs.


mellanmjölk i ett mellanmjölksland.

buhuhu om ni inte har sett filmen och tycker att jag förstör nu: i "flickan som lekte med elden" häller en ung lisbeth salander bensin på sin pappa och tänder på. bensinen har hon i ett mjölkpaket. ett mellanmjölkspaket. jag spolade igenom hela filmen bara för att få veta vilken sorts mjölk hon dricker, och nu vet jag.

med den viktiga informationen säger jag godnatt, för nu ska jag kolla på south park tills jag blir trött nog att sova.fräsig tjej i fräsig sovtröja. orkar inte vända på bilden, ni kan vrida på huvudet.
allah gav er faktiskt en nacke, använd den.


r to the ubrik.

hejsan hoppsan. jävlar vad statistiken går nedåt på helgerna, men det är väl för att alla är ute och super utom jag. som ni vet sysslar jag inte med sådant.

idaaaag träffade jag patrik. vi vandrade runt lite i stan för att slutligen hamna på wayne's vid medis med varsin kopp kaffe i handen. efter det mötte vi upp jonte och drog hem till honom. de skulle på vÄrztA c00la festen ikväll med gästlista och allt och jag är för töntig för sådant så nu sitter jag här och pratar i telefon med carol.
jag och patrik desperatröker under en lunchrast.


jag är lite smickrad ändå

frityrolja och snabba cash lockar mig så jag sökte jobb på donken för ett tag sedan och nu fick jag det här svaret:

"Vi har haft många kvalificerade sökanden och tyvärr har tjänsten gått till en annan sökande. Du är dock fortfarande intressant för McDonalds och vi kommer eventuellt ha en till gruppintervju senare i vår och du är då intressant för oss"

och nu undrar jag: säger de så till alla? eller är jag verkligen intressant? och varför är jag det?
är det för att jag är en liten tjockis?!?!OMNOMNOMNOMNOM

ps. sandra är singel. jag med. ;)


thank god it's friday

äntligen är den efterlängtade fredagen här!

har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra ikväll: fick erbjudande om att följa med på fest, men jag är sjukt trött så det blir nog film med herr chipspåse istället. jag gillar egentligen inte att festa på fredagar; jag är en kärring som blir trött redan klockan tio. lördagar är bättre för då är man utvilad och kan lägga energin på att hänga upp och ner i taklampan istället för att försöka hålla ögonen öppna. men ja, vi får väl se vad jag hittar på.

dags för potatisgratäng: helig stund ♥


jag och min jävla fantasi.

inatt drömde jag om sandra, inkan och sonia. vad som hände med sofie vet jag inte, men hon var inte med.
de var i alla fall iklädda genomskinliga kroppstrumpor och insmorda i olja och... nä, kanske inte. 

vi var på en strand i thailand och solade och badade när jag plötsligt fick för mig att jag skulle hitta en liten flicka, så jag sprang runt och letade efter henne överallt och till slut hittade jag henne i en båt tillsammans med mitt ex, min mamma och mina kusiner.
"så bra att du kom hit sara, vi ska äta mat och kolla på film" sa min mamma och en millisekund senare satt jag i båten och åt tacos och kollade på en liten tv som mitt ex hade.

när jag hade ätit upp blev himlen lila och det betydde att det skulle komma en tsunami, så jag sprang tillbaka till stranden. sandra hade solat så mycket att hon var svart och sonia satt på en liten snöhög och grät för att det var tyska barn i vattnet. inkan hade simmat iväg mot solnedgången, och i samma sekund som jag hoppade i vattnet för att simma efter henne vaknade jag.hej, min hand tillhör en 80-årig gammal tant.


bara några månader kvar...


livets stora mysterium.

jag har kysst tre personer med samma efternamn.
tänk om de är syskon utan att jag vet om det? det skulle inte förvåna mig, den här världen är alldeles för liten.

nu emigrerar jag.

nu räääääcker det med snö, ge mig sommar NU!!!!1

idag tog jag en genväg över åkern när jag skulle gå till praktiken. det var uppenbarligen lite mer snö än jag trodde, för jag sjönk ner till låren och det var ett helvete att ta sig fram. när jag nästan hade tagit mig över åkern fastnade jag. funderade på att ringa florence som jag gjorde förra gången jag satt fast i snön. då bad jag henne komma och hälla varmvatten på mig men hon skrattade bara. så jag stod där, pissförbannad och omringad av snö. då kom några p12or gående på vägen (anledningen till att jag inte gick på den är att den går runt åkern, och jag bor mitt i den och jag tänkte att det skulle ta mindre tid att gå över den) en bit bort.

"hehehe, går det bra eller?" skrek de och flinade.
"ser det ut som det eller?!" skrek jag tillbaka och ville kasta en snöboll i huvudet på dem, men jag hade inga vantar och då rör jag inte snön frivilligt.
"det finns faktiskt en väg att gå på om du inte har fattat det, hihihihi" ropade den ena av dem innan de gick och då ville jag inte kasta snöbollar längre, nej, jag ville springa ikapp honom, slita av honom hans hammarby-mössa, fylla den med snö och tvinga in hans huvud i den.

när jag hade kommit loss och tagit mig fram genom att sparka bort snön framför mig fick jag sms från florence: "var det du som gick över åkern? jag satt i bussen och sedan var det några grabbar som sa något om att det går en tjej över åkern som kommer fastna, hihi". kul att jag har kunnat bidra med lite underhållning. eller inte.

den här bilden på våran uteplats gör mig ledsen.
kan inte ens tänka mig att jag låg där och solade varje dag i somras. :(


det är lite dött just nu.

min blogg gör mig irriterad. jag vet att jag har sagt att den mest är till för att jag ska babbla av mig, men ibland står det stilla i huvudet.

vad ska jag egentligen skriva om? finns det inget ni vill veta om mitt händelsrika liv? något? ge mig en fråga. eller ett ämne. någonting. vad som helst.

är sjukt trött på min deprimerande design också. skulle bli glad om någon hjälpte mig att fixa en ny, jag kan inte sådant.

svan-tejag tycker att det är roligt, men så har jag haft en ganska tråkig dag också.

on a traaaaaaain

sitter på min lilla praktikplats. eller ja, hemma hos maria (mammas väninna) men det är ju faktiskt min praktik. det är soligt idag så jag promenerade hit. japp, frivilligt. jag mötte maria och hennes lilla hund på vägen hit. den är så söt, den har vunnit mitt hjärta trots att jag egentligen inte är ett stort fan av hundar.

det är varmt, för jag har solen på min rygg. blir man brun om den skiner genom ett fönster? jag vill gärna inbilla mig att man blir det.

jag har ingen aning om vad jag ska göra. maria äter flingor vid sin dator och jag sitter här och lyssnar på den här låten: 


motion i vardagen.

idag gick jag och mamma från södersjukhuset till hötorget. det kändes jättelångt men enligt hitta.se är det bara fem kilometer. jag köpte en rosa sjal också. den färgen har aldrig tilltalat mig, men jag har upptäckt att den framhäver mina ögon. eller något.

tror förresten att jag såg dessie, men alla femtonåriga flickor ser likadana ut så det var svårt att se om det var hon. det var i alla fall en liten vithårig varelse som skränade värre än en skock fåglar.

det här är något jag tänker gå till botten med.

varför har alla psykologer v-ringade tröjor? det är något jag har undrat ganska länge nu, och idag när jag var på möte om min dbt-behandling hade båda psykologerna klätt sig i sådana tröjor. jag ville fråga om de har en klädkod, men jag lät bli, och nu ångrar jag det.googlade på "psykolog" och nämen, vad har hon på sig? EN V-RINGAD TRÖJA!!

vad säger man egentligen?

när jag var femton år fanns det två personer som betydde något speciellt för mig. de fanns i mitt liv med ungefär ett års mellanrum men båda försvann innan jag hann göra något åt det. en liten del av mig har väntat på att de ska prata med mig, och nu när de äntligen har gjort det var det inte som jag trodde. 

jag ser de senaste åren ur ett helt annat perspektiv, ur någon annans perspektiv, och det känns konstigt.

det är svårt att få ut det här i ord, det känns dumt och jag vet inte varför jag skriver det. kanske för att jag har tänkt på det lite för mycket de senaste dagarna och behöver sätta punkt för det?
femton år femton år femmmtonnnn år.


vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram?

åt helvete med min lilla idé om att jag ska äta nyttigt framöver. sedan jag vaknade för ett par timmar sedan har jag ätit den sockrade munken jag fick av ryssen igår, chips, potatisgratäng med bearnaisesås, godis, mer chips och nu funderar jag på om jag ska steka bacon. king curtis kan inte ha fel: bacon is good for me.

cudiiiiiiglad tjej som det uppenbarligen är något fel på

herre jesiken.

nä fifan. nu har vi röjt av oss för den här helgen. kvällen asvlutades med att jag pajade vindrutan på jimmys bil med mitt huvud. fråga inte hur det gick till, men det gjorde ont och nu vill jag ha pizza.

ps. fick en gratis munk av ryssen på OKQ8. den är rund med socker på

hatar att vara tjej.

herrejisses. ska på fest ikväll och jag rev ut hela min garderob i jakt efter kläder. en mental spärr gör att jag inte kan ha kavaj, jag har haft den två helger nu, så jag försöker hitta en tröja att ha över det vita linnet. 
ett ännu större problem är mitt hår. just nu har jag det uppsatt, men uppsatt hår + rött läppstift + de här kläderna = sekreterare, och jag vill inte se ut som en sådan. i-landsproblem så det bara skriker om det.hejhejhej någon borde tvätta spegeln

ännu en ålderskris.

jag befinner mig i en ålderskris. den fick mig att göra fyra armhävningar.

jag vet att jag har gnällt om det här förut, men jag vill vara bra på något förutom ordklasser och att äta mat, så jag gjorde en lista. jag vill kunna:

1. spela piano.
2. och gitarr.
3. dansa sådär fräsigt som de gör på tv.
4. ... och så vill jag bli bäst i världen på kickboxning.

och jag vet att jag har sagt att instrument inte är min grej och att det är töntigt att dansa, men min kris har fått mig att ändra mig.

ååh, denna existensiella ångest </3ännu en sak jag ska lära mig! börjar jag öva nu sitter det nog lagom till min artonårsdag, då kan jag göra det på krogen. :)

noll fokus

två och en halv timme senare har jag skrivit nio rader.
hur gör blondinbella och ni andra mvg-elever egentligen?

tråååkigt.

sitter vid köksbordet och försöker plugga men det går inte så bra. ska skriva ett brev till läraren på engelska och berätta om mig själv, och man tycker ju att det borde vara lätt som en plätt, för jag älskar att prata om mig själv, men det är tomt i mitt huvud.

dessutom kan jag inte koncentrera mig. fläkten ovanför spisen låter. solen petar mig i ögonen.
folk skriver till mig på msn och jag kan inte låta bli att svara. det kliar på min rygg. kan inte sluta kolla på klockan. kan inte sluta kolla på king curtis.

bLablaBlablaBlablAblAbLa

finns det ingen handbok över hur man hanterar sådana situationer?

jag har tänkt på en grej. på natten brukar jag låta mobilen ligga på golvet och få batteriet laddat, så när jag sätter i laddaren innan jag går och lägger mig brukar jag passa på att kolla under sängen, bara för att försäkra mig om att det inte ligger någon asiatisk flicka med långt hår och knivar till naglar där.

hittills har det aldrig legat någon där, men OM det skulle göra det, vad fan gör jag då? säger hej? antagligen inte. jag skulle dö av en hjärtattack, efter att ha pissat ner mig.
därför tänker jag sluta kolla under sängen. jag är hellre lyckligt ovetande om att det ligger någon ondskefull, övernaturlig varelse där som tänker döda mig när jag sover och föra mig till satan, än konfronterar henne/honom/den/det.

nu när jag ändå är inne på det här ämnet: vad gör man om man vaknar mitt i natten och ser någon stå och stirra på en? jag skulle fan inte våga sätta mig upp och sträcka ut armen för att tända lampan, men jag skulle inte vilja ligga kvar heller. VAD GÖR MAN?!

/töntig, sjuttonårig tjej som fortfarande kollar under sängen.

"oj... jag dog... igen..."

idag lunchade jag och mamma hemma hos hennes väninna: +10 vuxenpoäng.
vi åt pannkakor med övervispad grädde och mycket socker, sedan drack vi kaffe som jag brände mig på.

efter att vi hade ätit spelade jag call of duty med hennes son som är 96:a. hur gammal är man då? 13? 14?
vill inte säga om det gick bra eller dåligt. ni kanske förstår om jag säger att jag efter ett tag sa "kommer snart, ska på toa" och gick ner till köket för att aldrig mer återvända upp till hans rum.

mammas väninna håller på med marknadsföring på internet, tror jag. jag vet inte säkert, men hon erbjöd mig en praktikplats när jag berättade att jag har praktik nästa vecka och fortfarande inte hade hittat någonstans att vara. hennes enda krav är att jag kommer dit i tid på morgonen och inte ligger hemma och sover. både jag och mamma "hehehe"-ade.
fräsig tjej med kalles kaviar i bakgrunden.


vem fan badar i en tunna med blod?

kallt som fan ute. tillbringade kvällen hos svante, min bittre vän som om möjligt är en lika stor misantrop som jag. 

sommaren -08 drack vi öl och lyssnade på behemoth på hans balkong, tröstade upprörda fjortisar på plattan och åt bullar med mycket vaniljsås. nu, två år senare, lever vi inte lika vilt.
vi lagade mat i lergryta, hur många vuxenpoäng är inte det? den blev bra trots en deciliter salt och stenhårda potatisar, men mat som mat, ät bara!

sedan såg vi världshistoriens keffaste film: the hills run red. skräckfilm med noll skräck, om man inte tycker att en tjockis med mask och en platinablond strippa som sprättar upp magen på folk är läskigt.svante har en peruk. varför vet jag inte och jag vet inte om jag vill veta heller, men jag gillade den.


det låter inte så bra i mina öron.

hm. jag har fått en ny adhd-medicin som jag ska börja med nästa vecka. kollade upp den på internet:

"narkotikaklassat preparat, beroendeframkallande

biverkningar: (mycket vanliga) nervositet, insomningssvårigheter, (vanliga) hyperaktivitet, aggression, depression, (sällsynta), hjärtattack, plötslig död, självmord, verklighetsförvridning"


eeh... vänta lite nu... PLÖTSLIG DÖD?! HJÄRTATTACK?! det skrämmer mig lite.

... dessutom stod det att man kan tappa hår. :(

varför vill man tänka på något sådant?

konversation mellan mig och bonkz inatt:

han: sara, sover du?
jag: nej.
han: vad tänker du på när du blundar?
jag: inget särskilt?
han: jag tänker på en tysk familj där den håriga mamman visar brösten och fittan.
jag: ... vad är det för fel på dig?

--

nu är jag i alla fall hemma. är nyduschad och äter en skål flingor. spännande, va?


blattar <3hahahaha "espla espindel booooort alla barnen sjoooonger"

det sorgligaste jag någonsin har sett.

kul. det är snöstorm ute och jag kan inte ta mig hem. stackars bonkz som får stå ut med mig en dag till.

idag kollade vi på sista avsnittet av scrubs. jag grät och grät och grät och bonko frågade om jag var medveten om att det bara är tv. det är jag, men kolla på det, det är sorgligt:


vad är det med indier och kyckling?

är hos bonko igen. han är i köket och lagar kyckling som den indiska man han är.
jag håller mig i vardagsrummet, det är bäst så: vi vill ju inte att lägenheten ska brinna ner.

för att ha något att göra tills maten blir klar lägger jag in några av bilderna från sonias filmkväll här:
RSS 2.0