min. klänning. dödar. mig.

jag har planer som inkluderar vitt vin och en klänning som är två storlekar för liten. det betyder att jag måste gå och dra in magen, vilket gör att jag får ett ansiktsuttryck som endast förstoppade människor har. om ett tag ska jag åka till bonko, sedan ska vi till hans kompisar och där ska kvällen spenderas.

ha så kul ikväll barn, och gör inget som jag inte skulle göra.


heheheh.

@ söder.

nu har vi slutat för dagen. hade bara mediekunskap och vi kollade på världens sämsta film någonsin. sedan fick vi tillbaka proven vi skrev för ett tag sedan och jag fick VG. stolt tjej!

just nu sitter jag på café string med linn och carol. vi har lunchat och nu röker vi och lyssnar på musik. sedan tänkte vi åka någonstans och kolla på kläder. efter det ska de iväg på fest och jag har fortfarande inte några ordentliga planer för kvällen. var ska jag vara? vem ska jag vara med? vad ska jag göra?

frågorna är många och svaren är lika grumliga som min cola som är utblandad med mjölk.
/poetisk tjej som sitter på söder.

carol var duktig i alla fall.

idag följde jag med som moraliskt stöd när carol skulle till tandläkaren. hon skulle borra och därför har jag ägnat dagen åt att försöka skrämma upp henne med saker som "de slutar inte ens borra om man skriker" och detaljerade beskrivningar av den olidliga smärtan. jag har inte ens borrat själv, men man har väl hört historier.

så vi åkte till tandläkarmottagningen i skogås och jag satt som en vakande moder vid hennes sida. när de tog fram borren började jag kallsvettas. carol däremot var helt lugn och sa inte ett pip under hela proceduren. när det var klart utbrast hon "det var ju inte så farligt!" och jag reste mig snabbt upp för att komma därifrån så snabbt som möjligt.


the only living boy in new york.



en av världens finaste låtar.


ett varmt välkomnande

nämen, här har man blivit populär, jag har plötsligt dubbelt så många läsare än vanligt. snart dags för röda mattan och limousin till skolan. ;)

fint att ni som läser min blogg för första gången möts av ett inlägg om min dåliga mage. nåväl, ni ska vara glada över att ni inte fick några detaljerade beskrivningar.





typ puuuuwss puuuuwss på nya läsare hihi :$


karma is a bitch



i måndags våldtog vi patriks facebook. igår åt jag och carol på grillen.
idag konstaterar vi att karma is a bitch och jag har inte ens kunnat tänka på mat utan att få kväljningar.

imorgon har vi webbdesign och jag måste gå på den, om jag så ska sitta med en hink bredvid mig. jag mår i och för sig bättre nu än vad jag gjorde i eftermiddags, men man vet aldrig.

jag har en känsla av att ingen kommer att sitta bredvid mig i skolan imorgon efter att ha läst det här.


jävla skottland

skona mig. snälla, skona mig.

jag har just genomlidit skrivdelen i nationella provet i engelska och det stod helt stilla i mitt huvud. uppgiften var att föreställa sig att man ska åka till skottland ett år och sedan skriva ett brev och svara på en annons om boende där. man skulle skriva vad man vill få ut av resan, vad man ska göra, vem man ska åka med och så en presentation av sig själv, mellan 200 och 400 ord.

de första minuterna satt jag och stirrade på papperet. sedan började jag skriva och när jag hade skrivit allt jag kom på räknade jag orden och insåg förskräckt att jag bara hade skrivit 87 ord. kollade runt mig och såg att varenda en i rummet satt och skrev och skrev och skrev och jag hörde papper vändas och själv satt jag där och kunde absolut inte komma på 113 ord till. det slutade med att jag ordbajsade om hur vackert skottland är och att jag vill se alla fina, historiska platser. sedan räknade jag till exakt 200 ord, lämnade in papperet och gick ut och hade ångest.


fräsig tjej med vårkänslor.

jag sitter ännu en gång hemma hos min kära vän carol och här ska jag spendera natten. för någon timme sedan åt vi en lyxmiddag som bestod av kebab och hamburgare, sedan gick vi hit och nu sitter vi vid varsin dator och avrundar kvällen genom att dega lite.

den här dagen har varit sjukt bra med fint väder och bra folk. satt nere vid vattnet på lunchrasten och solade, och efter skolan åkte jag och patrik till slussen och vandrade runt där. jag har fått ränder på axlarna efter att ha varit ute i solen med linne på mig två dagar i rad. jag är full av vårkänslor och de gör att jag vill springa runt och kasta blommor runt mig och rulla runt i gräset som en glad liten valp, men det är bäst att jag låter bli för jag är pollenallergiker och det skulle bara sluta med rinniga ögon och snorig näsa.

imorgon har vi nationellt prov på morgonen, och det innebär att vi ska vara i skolan redan tjugo över åtta, så nu ska jag och carol ut och ta en cigg och sedan ska vi sova. natti, kids.


gårdagens inlägg.

veckans första dag är avklarad och den har varit finemang. jag, carol och patrik var hemma hos linn och så satt vi på hennes balkong och åt sockermunkar, rökte och lyssnade på musik.

det var trevligt, förutom att när vi väl var klara där hade patrik bitit av en tand, jag hade ett blödande sår på armen och vi hade tillsammans lyckats dra ner draperistången i badrummet så att den landade i mitt huvud. tvivlar på att vi får komma tillbaka, men jag hade kul i alla fall.

det där skrev jag alltså igår, men jag hann aldrig publicera för internet la av och då kändes det som en bra idé att gå och lägga sig.



fin bild med noll skärpa


att "alltid finnas där"

vi människor är experter på att göra skillnad på ord och handlingar. vi lägger för stor vikt på löften, för att sedan glömma bort att hålla dem. jag har märkt att folk är rädda för andras problem. det är lättare att backa när man inte vet om man räcker till, men man behöver inte alltid komma med en konkret lösning. att bara finnas där är minst lika uppskattat, bara sitta bredvid för att få någon att känna sig mindre ensam en stund.

jag har i princip slutat höra av mig till folk. jag har sagt det här så många gånger, men ingen relation är en envägskommunikation. av rädsla för att glida ifrån folk och förlora dem har jag alltid varit den som ringer på kvällarna för att bara prata lite, men när jag märkte att det inte är många som själva ringer upp bestämde jag mig för att skita i det och vänta tills de personerna väl kommer till mig.

en månad senare kan jag konstatera att jag inte har hört ett enda ord från flera av dem. de personer som däremot finns kvar här är guld värda. ♥

jag har levt i en lögn.



zoom på drägg <3

idag hade jag tänkt informera er om att det endast är 181 dagar kvar till min 18-årsdag. jag har alltid sett det som att kliva in i en helt ny värld. jag vet inte vad jag har förväntat mig, men det liv jag lever nu är bara en liten försmak på det som väntar. trodde jag i alla fall, ända tills tönteN robin förstörde min illusion.
 
han fyllde 18 för ett par dagar sedan och jag frågade honom hur det känns. det är tydligen ingen skillnad mot att vara 17. jag har levt i en lögn. jag har inget att se fram emot längre. jag har alltid tänkt att jag kommer att vakna upp den 23:e oktober 2010 och vara både rikare, snyggare och lyckligare, bara sådär över natten.
det är alltså inte sant och nu är jag deprimerad. på riktigt. jävla robin.


jag nuddade inte!


chilla gal123

igår chillade jag galet på röda linjen med franke och hans crew. jag var hungrig tjej och käkade så att jag är mätt i en månad framöver: glass, chokladmuffin, nudelwok, chips och gräddkola. beach -10, here I come.

av någon anledning är min hårsnodd borta och jag har målat nio av tio naglar knallrosa. nu ska jag borsta av min axel cuz I'm feelin' like a pimp, nigga.

fredag.

igår kväll kände ingen av oss för att sitta hemma och glo, så jag, linn och carol åkte in till stan.

planerna var luddiga, vi hade ingen aning om vad vi skulle göra men vi hade kul ändå. vi lärde oss bland annat att det är ovärt att försöka ragga upp någon som sitter på ett tåg när man själv står på perrongen, att skriva sitt telefonnummer på mobilen och trycka den mot fönstret är sådant som aldrig fungerar i verkligheten.

sedan vandrade vi runt lite och linn och carol slog vad med mig om att jag inte kunde få tio random personer på stan att ställa upp på bild med mig. jag lyckades övertala ett par punkare, två fulla killar, två schtekare och som bonus en man på 60+ som anmälde sig själv genom att komma fram och fråga "vill ni ha en gammal gubbe med på bild?" 






i scream for ice cream.



hehehe den här bilden är lite rolig för det ser ut som att jag har en jätteliten överkropp och ett jättestort huvud.

just nu har vi mediekunskap och som vanligt är linn inte här, hon kommer alltid instormandes som ett litet yrväder en timme efter att vi har börjat. nu smsade hon och sa att hon är i årsta. typiskt henne.

(tio minuter senare)

nu kom linn, lagom till rasten. hon säger att om vi får lungcancer samtidigt och ligger på samma avdelning ska hon dra ut mina slangar när jag sover. hon är så rar, den flickan.

orkar inte lång dag idag. varför måste vi sluta kvart i fyra på fredagar? jag vill gå redan nu och sätta mig på en gräsmatta och äta glass. på tal om glass så har de giriga judarna på pressbyrån höjt priset på piggelin. hoppas att de brinner i helvetet :@


ibland är det lite grått.

idag har vi varit lite deppiga. vi har suttit i regnet och ätit apelsinchoklad, det kändes som det enda rätta att göra.

jag vill inte se mina vänner ledsna, jag blir också ledsen då. att se någon av dem gå igenom samma saker som jag gick igenom för ett tag sedan får mig att tänka tillbaka på hur jag hade det då. jag har gått vidare och jag mår bra nu, men jag vet hur jobbigt det är.

därför vill jag bara säga att efter regn kommer solsken och under tiden står vi här, redo att hjälpa och utrustade med ett stort paraply. ♥


insert rubrik.

it's thursday again, och torsdag innebär tre timmars webbdesign. ni vet redan vad jag tycker om det, så jag skippar för en gångs skull gnällandet. idag kodar vi som vanligt hemsidor och jag fattar noll. min handlar om pink floyd och jag har en bild och fem rader text snodd från wikipedia. tur att jag sitter bredvid carol som kan det här.

imorse tänkte jag sprida lite positiv stämning genom att säga "idag kan vi sluta vara bittra och bli glada istället, det snöar inte". tio minuter senare föll flingorna från himlen och mitt humör sjönk och slog i botten med en duns. 

ueeeeheuuee. nu ska jag göra en meny. insert navigation bar. insert bitterness.

en lite djupare sida av mig.



det här filosoferar jag över idag:

varför gör det så ont att öppna läskflaskorna nu när de har nya korkar?
jag vill gråta lite.


dagens.

dagens uuuuh:

1. det snöar.

2. ingen berättade för mig att vi inte alls har nationella provet idag, utan nästa vecka, så jag var i skolan kvart i nio fast jag egentligen började ett.

3. mitt hår är ett fågelbo.

4. naturkunskap. det är på sådana här lektioner jag hoppas att the weird kid snaps och gör slut på allt.

dagens aww yeah madda fakka:

1. jag hittade en godispåse i min väska.


;PPp;PPpp

det här känns fint: jag gick in i badrummet för att snoka fram lite hudkräm till mina torra kinder. hittade en burk och började smeta, tyckte dock att krämen kändes lite stel så jag kollade en extra gång på burken och såg att den innehöll hårvax. duktig idiot.

jag kom just på att vi har nationellt prov i engelska imorgon. adjö till min sovmorgon och hej till att sitta stilla i två timmar. har ingen aning om hur jag ska klara det, det börjar krypa och klia i kroppen på mig efter tjugo minuter, efter två timmar kommer jag tugga fradga.

på eftermiddagen har jag prov i naturkunskap också.
har jag pluggat? nej.
informerade någon mig om det här förra lektionen? nej.

jag fick veta det idag genom att läraren kom och ställde sig en decimeter från mitt ansikte, smaskade på ett äpple och sa "du ska göra energiprovet imorgon. det kanske vore en bra idé att läsa på inför det" och jag sa "mm" fast jag har inte gjort det ;Pp;PPp;Ppp

kära dagbok, här är min dag.

seg dag, tisdagar suger. jag vaknade på fel sida imorse så jag har varit på fett dåligt humör. satt ensam i matsalen och högg ilsket sönder alla ärtor på min tallrik tills rektorn kom och satte sig vid mig och frågade om jag mådde bra. en bit bort satt linn och carol och såg ut som frågetecken, och min ursäkt till er är att jag behövde en stund för mig själv där jag tog ut mina aggressioner på grönsaker.

när vi hade slutat satt jag kvar i skolan till kvart i sex för att vara lite produktiv. sedan ringde bonkz och frågade om jag ville komma hit. jag lär mig förresten aldrig att jag inte ska läsa på tunnelbanan. jag är en sådan där tönt som tar fram en bok och försvinner in i min egna värld ända tills jag slår ihop den. det hände i alla fall när jag var på väg hit, och när jag väl kollade upp kände jag inte igen mig och så fort jag hade orienterat mig tänkte jag "vad fan gör jag i bredäng?" så det var bara att gå av och vänta nio minuter på nästa tub.

när jag väl var framme kom några skitungar och tiggde cigg. jag sa nej och blev kallad bitch. som om det skulle få mig att ändra mig? dagens ungdomar är så ouppfostrade. vad ska det bli av dem?

nu ska jag gå och dö lite för bonko har slut på toapapper och jag måste kisssssssaaaaaa. ångest.

mmm... wienerbröd.

okej, jag har fått lite klagomål från olika håll gällande min dåliga uppdatering. ska bättra mig, problemet är bara att jag inte har något att skriva om. det händer inget intressant i mitt liv som är värt att skriva om här, och ni kommer inte med förslag heller.

nåväl. just nu har vi svenska och jag räknar ner tills vi får rast. just nu är det sju och en halv minut kvar tills jag och carol sitter på parkeringen med näsorna vända mot solen.

jag har ingen lust alls med skola idag, jag vill göra samma sak som jag gjorde igår på eftermiddagen, då satt jag vid vattnet i gamla stan. visserligen var jag ensam och lite ledsen så det kändes lite tragiskt men det var ändå trevligt, för det kändes som att jag var med i en film. jag väntade bara på att en stilig ung karl skulle komma och bjuda mig på ett wienerbröd, sedan skulle vi vandra hand i hand genom stan och sedan skulle vi gifta oss och leva lyckliga i alla våra dagar.

det enda som hände när jag satt där var att en hund i samma storlek som en ponny kom och slickade mig i nacken, sedan frågade en alkis som satt en bit ifrån mig om jag ville låna hans näsduk.
"den är ren på ena sidan", sa han. "umm... jag klarar mig nog", svarade jag.




schteker med colaburk och lång arm vid en sjö.


"den är fin för den är genomskinlig"

just nu är jag hemma hos bonko och schteker. jag drog med honom på en liten shoppingrunda som slutade med att jag köpte en fräsig tröja. när vi har ätit ska vi åka till kista och fortsätta.

nu ska jag gå och stirra på micron, I want fooooood!!

vidga mina vyer.

carol och hennes pojkvän sitter i soffan och utbyter saliv och sådant är äckelpäckel så jag sitter här och ser cool ut. det ligger en godispåse på bordet och skriker mitt namn men mitt högra knä säger mig att jag får en toffla i huvudet om jag äter upp den så jag kollar åt ett annat håll.

jag har lyssnat sönder all min musik, men det är tråkigt när det är tyst. därför kan väl ni som läser och har bra musiksmak langa eran spotify-lista eller helt enkelt bara tipsa om bra låtar/artister/band? jag är öppen för det mesta förutom mtv-musik som lady gaga och pubertal skrikmusik i stil med slipknot.

kul. nu börjar det regna.


morning, kids.



god morgon. jag vaknade för en timme sedan av att det lät som att en jordbävning var på gång, sedan insåg jag att det bara var någon som spolade vatten ur kranen i köket. upptäckte att carol inte låg bredvid mig så jag gick upp och så åt vi frukost. nu sitter hon på golvet och rotar i en byrålåda och hon visade mig just sin feta hög med pokémonkort. jag samlade också när jag var liten, men jag hade ingen aning om vad man skulle göra med dem, jag tyckte bara att de var söta.

jag har varit här i tre dagar nu och jag har insett att carol är den perfekta rumskompisen. hon låter min klädhög ta över ett litet hörn av hennes rum och hon ger mig chips. vad säger du carol, ska vi skaffa en lägenhet i tensta?


lite nytt här va.

kände för lite förändring så carol fixade en fräsig design åt mig. hon är bra på det där med photoshop, det är därför jag alltid sitter bredvid henne på medieproduktionen :)


stoppa pressarrrrrnaaaaaaaaa

stor nyhet: carol har skaffat en blogg.
där kommer allt smaskigt skvaller om mig att finnas, så tryck här och ta en titt. 

det är ett stort beslut det här med att börja blogga. att skaffa en blogg är som att adoptera en unge. man skiter inte bara i den, kanske ett par dagar (högst) om man har bättre saker för sig, men man måste ta hand om den och hålla den levande. därför hoppas jag att hon underhåller folket med många fina historier om våra äventyr.

men jag upprepar, om hennes blogg blir större än min är vår vänskap över. ÖVER!!




den andra halvan av bittra klubben. ♥


jag har sett in i framtiden.

haha, gullecarol som har skrivit ett inlägg om mig! men jag förstår absolut inte vad hon menar med att jag är bitchig, jag är from som ett lamm ju.

just nu sitter vi som vanligt med varsin dator och en skål med chips mellan oss i hennes säng. vi gör alltså det vi är bäst på: degar. för ett tag sedan fick vi för oss att vi skulle börja träna, men bara tanken på att byta om till träningskläder är ansträngande, så vi har skjutit upp det ett antal veckor nu.

på tal om det så gjorde vi något revolutionerande idag: vi tog trapporna istället för hissen (den var trasig...) upp till vårat klassrum på femte våningen. när vi kom upp hade jag mjölksyra i benen och flåsade som en törstig hund. om fem år kommer jag behöva en personlig assistent som lyfter upp mina valkar och torkar mellan dem när jag har duschat. då ska jag be någon lyfta upp mig med en lyftkran och köra iväg mig till stranden, sedan ska jag klä mig i en bikini och skrämma alla barn med min vita, bollformade kropp.




glad tjej chillar på bänk i liljeholmen.


ÄR DET INGEN SOM SKA GE DEN NYA TJEJEN EN CIGG ELLER?!




Hallåååååå, nu är det inte sara som skriver. Det är hennes käre vän Carol.
Jag haffade hennes dator och fick för mig att skriva ett inlägg. Så hon bör bli glader när hon ser det. Just nu sitter Linn och Sara och skriver små puttinuttiga brev till varandra, HUR SKA DETTA SLUTA?!!? 

Jag kommer ihåg när Sara började i min klass i september, mitt första intryck var att jag aldrig skulle kunna tänka mig att umgås med henne för att hon verkade lite små bitchig. Den första rasten när vi gick ut och rökte var att hon stod och skrek "MEN HALLÅ???? ÄR DET INGEN SOM SKA GE DEN NYA TJEJEN EN CIGG ELLER?!" med arrogant röst hennes utstrålning var "don't mess with me, b i a t c h " vilket i och för sig är sant nu med. Men ni förstår väl att man blev lite fundersam när hon kommer första dagen och är så?
Hur som helst så snackade vi väl litegrann, jag umgicks på mitt håll och hon på sitt närmsta veckorna. Tror egentligen att vi fick kontakt tack vare Linn när vi fick för oss att käka lunch i nyöppnade gallerian på Saras födelsedag. På den vägen är det, nu sitter vi var och varannan kväll på msn och är allmänt bittra och pratar om djupa saker som hur världen kommer se ut om 10 år och hur alla kommer vara då.

På Lunchrasterna sitter vi i solen, pratar massa om känslor, likheter, skola och sådant onödigt crap, egentligen så är vi rätt bittra om man tänker efter, väldigt lika också om jag tänker efter igen. Likheter i livet som gör att man känner igen sig i känslor man pratar om. En vänskap med bittra klubben som kommer bli lång hoppas jag.

Och till er som finner detta ointressant borde läsa det en gång till och förstå att vänskap inte växer på träd och när man minst anar så hittar man en vän som man aldrig trodde skulle bli just det. En vän.

Over 'n out. :)


uhm, uhm.

yo kids. idag hade vi nationellt prov i engelska, den muntliga delen. det sög rätt hårt, dels för att jag hade noll att tillföra diskussionen och för att aaaj tåååk laaajk diss cuuus aaajm fråååm sviiiden.

vi skulle diskutera arbetsförhållanden och jag satt där och försökte komma på något att säga förutom "eh, I agree" och "uhm... uhm" och ju mindre jag hade att säga desto mer nervös blev jag så till slut började jag svamla om vaktmästare och när jag insåg att de andra gav mig vad-fan-snackar-du-om-blicken tystnade jag och höll mig till uhm-andet. kefft. kefft som fan.

detta fält måste fyllas i.

idag påbörjades filmandet och jag var jättesöt pundare med tovigt hår och smink runt ögonen. 

efter ungefär hundrafemtiotusen olika tagningar har vi lite material som ska klippas ihop imorgon. scenen där jag överdoserar var svårast att filma, för jag satt på golvet på en skoltoa och grät och stoppade en näve tabletter i munnen för att sedan lägga mig ner och däcka, och jag hann knappt mer än att börja snyfta lite innan carol började fnissa, och då gjorde självklart jag också det, men till slut satt det.

dagens mest ovärda: att jag och carol sprang till tåget med varsin tung väska och en påse med kläder, sedan hann vi precis innanför dörrarna när jag tappade ner mitt nyöppnade ciggpaket på spåret. det var bara att slita upp dörrarna igen, gå av, klättra ner för att hämta det och sedan vänta en halvtimme på nästa tåg. ovärt som fan.

nu ska vi ner till tvättstugan. adjöken!




"jag är fri, jag är fri!"


mmmmmjöl.

manuset börjar ta form. jag är en olycklig, självdestruktiv knarkare och i trailern får man se glimtar av raseriutbrott, knarklangning och återfall. vi börjar filma imorgon och det känns som att det kommer bli många omtagningar, vi kunde inte ens ta bilderna till affischen utan att jag började skratta, men det skulle ni också göra om ni satt och snortade mjöl med en tjugolapp.

jag övertalade krille att vara med i en scen också. smörade in mig hos honom genom att diska en massa tallrikar med intorkad köttfärs imorse när han hade åkt hemifrån, sedan bäddade jag hans säng som en riktig hemmafru.




en av bilderna till affischen.


jag ska bli filmstjärna!

uuh. nu är jag tillbaka i koncentrationslägret. vi har temavecka och temat är film. jag gillar inte ens film, jag kan inte sitta stilla och fokusera på samma sak i två timmar, jag blir rastlös och irriterad.
veckans uppgift är att göra en filmaffisch och en trailer som ska visas i en biosalong som skolan har hyrt på fredag.

jag, linn och carol är i en grupp och vi har helt skilda åsikter när det gäller genre. jag vill göra en maffiafilm: jag ser framför mig hur jag sitter i en snurrstol och på andra sidan skrivbordet står en vettskrämd linn och ber för sitt liv, eller hur jag är iklädd kostym och åker runt i en fräsig bil och skjuter vilt omkring mig.

linn däremot vill göra något kul (som om det inte är kul att sitta i en snurrstol?), gärna något tonårsdrama. isåfall behöver vi inte ens ett manus, vi behöver bara gå efter mig och filma mig en dag.

carol vill göra en film som handlar om en pundare som blir ren. jag kan gå med på det om slutscenen är att jag knäböjer vid en motorväg med solen i ansiktet och skriker "jag är fri, jag är fri!"

vi kom i alla fall fram till att jag är huvudrollsinnehavaren. jag är den av oss som är mest dramaqueen, dessutom vill varken linn eller carol synas på film. tänk om det här blir mitt stora genombrott!




jag vill att den här bilden ska vara på affischen.
den visar att jag är en djup flicka med ett sorgset inre.


skrikande barn och gråtande storasystrar.

jag är hemma igen. skrev ett inlägg på flygplanet men av uppenbara skäl publiceras det nu:

mitt hjärta går i 180. mina fingrar skakar. jag tuggar på min tunga.
jag är 10 000 meter upp i luften och bredvid mig har jag en hysteriskt skrikande unge. den har vrålat i intervaller sedan planet lyfte, och den är mitt uppe i en sådan nu. ansiktet är knallrött och skriket är så högt och ljust att det skär i öronen. inte bara där, det skär i hela kroppen.

ibland tar hon (jag tror att det är en flicka, men jag är inte säker för alla småbarn ser likadana ut) en paus på två-tre minuter. då andas jag ut och slappnar av. i samma sekund som hon sätter igång igen rycker jag till och mitt hjärta börjar skena som en upptjackad häst.

vi har varit här uppe bland molnen i ungefär trettiofem minuter. det kändes konstigt att säga hejdå till pappa, och när jag såg honom gå iväg med min lillebror började jag gråta. jag grät genom hela säkerhetskontrollen, sedan upptäckte jag att de som stod runt mig hade vänt sig om och stod och stirrade på mig. då gick jag och köpte en glass istället, för mat gör mig glad.


knowing what's wrong doesn't imply that you're right.


har jag en stalker?



vem är du som googlar terrormat? jag står för 1 gång i månaden. kanske 2. inte 58.


hästar är lömska och ondskefulla djur.

skev dag hittills. vaknade vid halv tio av dora the explorer och någon som skuttade runt och sjöng med.

efter frukosten tyckte pappa att vi skulle åka på familjeutflykt så vi satte oss i bilen och åkte iväg till någon park med ankdamm och hästar, getter och hönor. självklart tänkte jag inte alls på att jag är allergisk mot hästar, så jag klappade ett av de lömska, ondskefulla djuren. tjugo minuter senare kliade mitt ansikte och mitt ena öga var igenmurat, och utflykten var därmed över.

när jag och pappa åkte till apoteket för att köpa ögondroppar och allergimedicin sa han till tanten som jobbade där att han hade nitat mig. när vi skulle betala vände hon sig mot mig och sa "man brukar inte få en allergisk reaktion på bara ett öga... är det verkligen allergi?"
men jag förstår henne, jag skulle också vara misstänksam om det kom in en arabisk pappa och en dotter med något som ser ut som en blåtira.



 den är söt men det är bara en fasad.

01:13


skulle dora vilja lämna ett pissprov?

det känns lite som att tiden står stilla. min pappa halvsover i soffan. min lillasyster ligger på golvet och ritar i ett ritblock som hon fick av mig imorse. min lillebror sitter och spelar dataspel och min pappas fru kollar på tv.

vi var i lekparken idag och precis som jag förutspådde var jag den som tyckte att det var roligast. jag gungade och åkte rutschkana, ända tills min lillebror tog mig i handen och sa att han ville gå hem och kolla på barnprogram.

fyra timmar senare kollar vi fortfarande på dora the explorer, på franska, vilket gör det ännu drygare.
hon sjunger konstant och är liiite för glad, dessutom är hon vän med en apa. det kanske är dags för dora att lämna ett litet urinprov? 

(en timme senare)

nu har vi handlat. det är ett rent helvete att få två matkassar, en unge och en barnvagn uppför tre trappor.
dora the explorer sjunger fortfarande och jag kom nyss på mig själv med att sitta och nynna med.

vem satte igång mistluren?

hur kan det finnas så mycket skrik i en tvåårings kropp?
snälla, låt mig sova en timme till bara...

in skauwneland.

det blev lite bråttom när jag skrev förra inlägget så jag hann inte publicera det innan jag åkte.

nu är jag alltså i skauwneland. satt bredvid en hostande gubbe på vägen hit = score. tur att det bara tar en timme att flyga ner, annars hade jag fått psykbryt. höll på att svälta ihjäl också, men jag betalar så fan heller 35 spänn för en liten mazarin.

mina syskon låg och sov när jag kom hit, men jag smög in till dem och klappade på deras små huvuden. har tagit med varsitt gosedjur till dem som de ska få imorgon när de har vaknat. om det är fint väder kanske vi går till lekparken också. det bästa är att jag tror att jag är den som är gladast över det. barn är en perfekt ursäkt till att få gunga och klättra i träd, gör man det när man är själv tror folk att man är skev.

nu ska jag borsta tänderna och krypa till kojs. natti c00lingar.

var är min mamma?

happ. mamma är sen, som vanligt. hon sa åt mig att vara klar kvart i sex, så jag skyndade mig och nu har jag suttit och väntat på henne i en halvtimme. jag ser framför mig hur jag och mamma panikåker i 200 km/h till arlanda, blir stoppade av polisen på vägen, och hur vi till slut kommer fram bara för att se planet lyfta utan mig.

jag brände mig nyss på halsen med plattången. det gjorde ont och det ser ut som att jag har ett sugmärke nu. när jag gick i högstadiet hade vi en vikarie som berättade nasty detaljer om sugmärken för mig och florence, till exempel att man suger sönder blodkärlen som finns inne i halsen. det kunde jag i och för sig ha listat ut själv, men han var tvungen att berätta exakt hur det går till när kärlen spricker och efter det får sugmärken mig att rysa.

nuuuu kommer mamma. skåne, here I come. sakna mig inte allt för mycket! eller jo, gör det.

mitt basala vokabulär.



jag och bonko spelade betapet. jag la de inringade orden och jag är stolt över mitt stora ordförråd.


snabba vändningar.

imorgon ska jag till skåne och hälsa på far min. det bestämdes för... sisådär fem minuter sedan.

den som vill vinka av mig kan ju infinna sig på arlanda klockan nio, jag är nämligen cool och väljer flyg framför tåg. dels för att det går snabbare, dels för att det är så jävla awesome att kolla ner på alla små bilar och hus.
jag gillar känslan när planet precis har lyft från marken, jag iiih-ar alltid till inombords av glädje.



massa små pyttehus.


öppna din dööööörr.

orkar knappt skriva något här, men det känns dumt att inte göra det. anledningen till den keffa uppdateringen är att jag sov borta inatt, nu vet ni det. hela den här dagen har varit stressig och seg på samma gång. hur det går till vet jag inte, det har bara varit så.

träffade linn och carol för att äta lunch med dem, men jag fick slänga i mig maten innan jag var tvungen att skynda iväg till södersjukhuset för ett möte. på tåget hem satt jag bredvid några kids som meckade jolle, helt oberörda av att tåget var fullsmockat. fett coola, ja svär.

nu ringer det på min döööö-ööörr och det är floreeence så nu ska jag gå och öppna för henne. toodles!

en knuff i rätt riktning.

bonko gör hushållssysslor, lyssnar på lady gaga och fantiserar om att få klä ut sig till prinsessa.

han har inte kommit ut ur garderoben än men han ska veta att jag stöttar honom när han väl gör det och att jag tycker att vi ska shoppa tillsammans någon dag.



schtek på blåa linjen.

idag drog jag och carol till kista. blåa linjen är läskig, inte bara på grund av folket utan för att det känns som att hela skiten ska rasa ner över en när man är på de stationer som är under marken.
hallonbergen har förresten ful konst på väggarna, det ser ut som att en femåring har fått fria händer.

hur som helst så köpte jag ett par jeans för 99 kronor. det är sällan jag hittar ett par som passar utan att behöva leta i flera timmar/köpa ett par och sy om, för min underkropp är skev: de byxor som sitter bra vid benen går inte att knäppa i midjan (tyst!), och när min obefintliga rumpa väl är godkänd är jeansen oftast i en sådan liten storlek att jag måste ligga ner på golvet för att ens få på mig dem.

jag och carol käkade på donken också. käften bonko, cheeseburgare räknas inte som onyttig mat. 
hur som helst så kom det fram en charmig man till oss och sa att om man äter mycket blir man tjock. jag fattar hinten, thank you very much.




nej, jag vet inte varför jag står så bredbent, det måste vara min maskulina sida som tog över.


where do we go when we go from here?


bonko och hans prinsessdrömmar.

idag träffade jag krille och käkade våfflor. vi målade även påskägg och satt i solen och drack påskmust. jag visade min avsky mot småkryp genom att dränka myror, sedan gick vi in och kollade på south park.

nu ringde en full bonko och berättade att han ska klä ut sig till prinsessa.
är det inte fint att han bejakar sin sexualitet? det är dock inte lika charmigt att han avslutade samtalet med att berätta att han har ont i magen och måste gå på toa och att det inte kommer att lukta gott. too much information.



finurlig tjej som helst inte vill höra om andras magbesvär.


(går)dagens fundering.

igår kväll när jag hade tråkigt drog jag hem till john, och jag funderade lite när jag var på väg därifrån:

han och jag blev tillsammans när vi var tretton och gjorde slut några veckor efter min femtonårsdag. sedan träffades vi för första gången efter det för en månad sedan.
hur som helst så kom jag att tänka på att han fortfarande vet sjukt mycket om mig. ändå pratade vi inte med varandra på två år, så jag har varit med om en hel del som han inte har en aning om.

han vet alltså nästan ingenting om mitt sjuttonåriga jag, trots att han vet allt om hur jag var när jag var fjorton. kan man fortfarande säga att vi känner varandra då?


man får inte vara glad idag.

jag avlider snart av tristess. den här dagen har bestått av att äta och sitta här. jag har knappt gått utanför dörren förutom när jag satt ute i solen, och även fast jag inte känner för att vara hemma orkar jag inte åka någonstans. det känns som förr i tiden när barnen ABSOLUT inte fick vara glada på långfredagen.

dagens höjdpunkt var när det ringde på dörren och jag tänkte "åh! besök!" och så var det någon från tele2 som ville prata om något nytt erbjudande. då hände det i alla fall något. vad tragiskt det här låter.

har en massa tvätt att ta hand om. orkar inte. har en massa skolarbete att göra. orkar inte.
när ska min blogg bli känd egentligen så att jag kan dricka champagne och gå på premiärer?!



sliten men cool tjej med skev hand och alldeles för kort hår


here comes the sun *na-na-na-na*

jag har solat i ungefär en timme. jag frågade mamma om hon såg någon skillnad på mig.
"njae, du ser lite rosa ut", sa hon. åh, bra, precis det resultat jag ville uppnå.

det är påsk nu i alla fall, om någon har missat det. varför har vi slutat spika upp karlar på brädor? 
jag har insett att jag kommer bli en kärring som skriver brev till män som sitter i fängelse. jag kommer även röka under fläkten och ha blå ögonskugga.

precis som vissa delar av hösten får påsken mig ur balans och det har den gjort i flera år. när jag var tolv år låg jag i min säng och grät hela påsklovet, men numera har jag lagt ner sådant. trots det känner jag mig skev och jag har egentligen lust att sova bort lovet, men jag har lärt mig att sådant inte hjälper.


ännu ett inlägg om kändisar.

det är något med mig och carol och kändisar.

när vi var på ikea i lördags såg vi marianne någonting som är nyhetsuppläsare, och igår såg vi markus krunegård på söder. han gick hand i hand med en tjej som vi borde ha fällt krokben för.

sedan såg vi carola på donken. vad hon gjorde där vet jag inte, för hon gick bara in och bländade folk med sina porslinsfasader, sedan gick hon ut igen. carola är en lustig person som ger en parfym till sitt fadderbarn i haiti. hennes ursäkt var att det är en perfekt present att ge till en femtonåring. jag vet inte vad ni tycker, men jag skulle ha gett honom mat eller kläder. men nu kan han i alla fall lukta gott, och det är ju alltid trevligt att göra.

jag ska komma till saken, anledningen till att jag ens skriver det här inlägget:
enligt mig är krunegård och basshunter lika. carol och linn skrek "I HELVETE HELLER!" när jag sa det, men de lever i förnekelse. 

vi kom förresten fram till att vi aldrig hade tyckt om krunegård om han hade varit våran lärare, men nu tycker vi om hans musik och då blir han automatiskt en attraktiv karl.




jooo, lite lika i alla fall?


lite om gårdagen såhär va.

det var röj igår. eller inte, men vi hade kul ändå. det var mest drägg där, men även vi knäckte första bärsen mitt på blanka dagen, så vi ska väl inte säga så mycket.

när vi åkte hem på kvällen hade x antal personer sett min fagra bakdel och en kille i en väldigt ful skjorta hade skrämt skiten ur linn. förutom det hände inte särskilt mycket, kanske berodde på att polisen kom dit efter ett tag.

jag träffade även en australienare som av någon anledning hade förirrat sig till sverige. förstår mig inte på folk som åker hit: det är kallt, grått, blött och jävligt. var ligger charmen i det?

han var hur som helst trevlig även om han såg lite rädd ut, but don't worry damo, you're my favourite aussie.





schtekARN och linn schteker ;)


RSS 2.0