update från er lilla solstråle.

fick inget klistermärke av tandläkaren, även fast jag gapade som en duktig flicka och inte hade några hål i tänderna. de är så snåla nu för tiden, på min tid var det annorlunda. hon klagade på mina piercingar, de förstör tydligen tandköttet och emaljen. sedan satte hon en krok mellan mina tänder och skrapade och slet så att det blödde. det är säkert också jättebra för tänderna. har fortfarande ont i dem.

just nu sitter jag och förbereder mig inför en sömnlös natt genom att dricka kaffe. jag har två prov i medieproduktion imorgon och jag fattar noll även fast jag har läst igenom svaren på frågorna hur många gånger som helst. åhh. vill inte. så jävla kefft. vill hoppa av skolan och köpa en korvkiosk istället.



bild från -08 men den passar fint nu för den visar ungefär hur JÄVLA HOPPLÖST DET HÄR KÄNNS. /emogurl_92


16:36

skulle ha varit hos tandläkaren halv två men jag missade tåget mot bålsta så jag fick en ny tid om en timme istället. har nyss varit och knäckt ryggen hos mammas väninna som är massör. jag var sjukt trött när jag låg där så jag somnade och så väckte hon mig en halvtimme senare och frågade om jag ville ha saft. den där lilla tuppluren gjorde mig ännu tröttare än vad jag redan var, det känns som att jag är bakis ungefär.

över till något helt annat. dagens nasty shit:

1) tanten som stod framför mig i kön på coop. jag stod där och tänkte på hästar och rosa blommor när hon plötsligt böjde sig fram och fes, inte bara en gång utan två. inte okej. inte okej någonstans.

2) jag hade tvättat händerna i skolan och skulle ta lite papper att torka dem på när jag upptäckte en fet, blodig snorkråka på det. vad är det för fel på folk i min skola? förra veckan hade någon snorat ner ett handfat, och nu har någon tydligen roat sig med att kleta snor på papper och sedan stoppa in det i behållaren igen. nasty motherfuckers, burn in hell :@

save me, please.

jahapp, då var det måndag igen. jag tvivlar på att jag överlever den här veckan; jag har två inlämningar och två redovisningar imorgon, två inlämningar på onsdag, två prov på onsdag, en uppsats till på torsdag och en romanrecension. får egentligen skylla mig själv som är en lazy bitch och inte har gjort det tidigare.

efter lunch ska jag till tandläkaren. är rädd, för hon är alltid fett hårdhänt. senast jag var där gick jag hela vägen hem med papper i munnen för att det inte ville sluta blöda. ska kolla om jag har hål i en tand, för det ilar stört mycket i den. vet att hon längtar efter att borra sönder den :( kommer dö, jag började liksom kallsvettas när jag följde med carol till tandläkaren och då såg jag knappt borren...




klad tjej som av någon anledning ser ut som en gammal tant.


gief chocolate.




började dagen med att ligga ute i solen och schteka. nu är jag lite baconfärgad men jag gillar det, jag blir hungrig när jag ser mig själv i spegeln. 

hela förmiddagen hade jag en känsla av att det var något särskilt med den här dagen och när jag stod i duschen kom jag på att det är mors dag. då var klockan tjugo i tre och affärerna stänger tre, så jag slängde på mig kläder och cyklade ner till centrum. köpte blommor och choklad som min kära mor ska få när hon kommer hem. jag vill också ha choklad, varför kan inte jag också få det av någon?


the theory of karma.

"in this world nothing happens to a person that he does not for some reason or other deserve"

yeah, right.


lite bilder va.

gårdagen då. träffade sandra och åkte in till tanto där vi träffade henke och några andra som vann över oss på ölkubb. träffade även mitt ex sebbe och adam, sedan kom euro och hans vän och till sist kom bonko för att säga hej. av någon anledning var jag och sandra på olika ställen större delen av kvällen, men jag hade kul ändå.











dräggens palats.

ikväll ska jag och sandra till stureplan och dricka rosa drinkar. eller inte.
vi ska till tanto och dricka vin, precis som förra fredagen. fast den här gången ska jag inte hetsäta potatismos. nåväl, ha så kul ikväll barn och strid inte mot guds morallagar.



två random drägg.


dagens shopping dårå.

dessie och pissie har alldeles för stort inflytande på folk. var nyss i kista och det kryllade av ghettofjortisar inne på bikbok, och alla var ute efter samma sak: en mjukisdress. herre min skapare, de må vara sköna men ack så fula de är. kom i alla fall hem med den här klänningen:


fiiiin klening. klapa klening.


fräs goes kulturell.

alltså haha. den här skolan är så skev ibland. gick för att prata med naturkunskapsläraren och hittade henne i ett mörkt rum med en massa folk i. gick in och så gav hon mig ett glas cider och en skål med chips och kvittrade att de hade vernissage.

"well... whatever" tänkte jag och tillbringade tjugo minuter med att kolla på en kortfilm om en katt med ett halsband. vet inte vad man gör när man kollar på konst så jag smuttade på drickan och sa saker som "eh, jag gillar känslan katten förmedlar". det var en kille som trollade också men jag tror att jag förstörde lite genom att säga "men hallå, jag ser ju vad du gör med femkronan..."

sedan ställde jag mig i ett hörn och åt chips och när jag var klar gick jag till klassrummet för att hämta linn och carol. gick tillbaka och möttes av en kille som sa "vad gör du här igen? du är bara här för chipsen, eller hur?" och då kändes det som en ganska bra idé att gå igen.

nu har jag webbdesign. var tvungen att gå på den för vi ska publicera våra hemsidor idag. slutar om en halvtimme, då ska jag åka hem och lägga mig under mitt täcke igen.

grattis florence ♥




hipp hipp hurraaaaaaaaaaaaaaaaa *klapp klapp*


torr humor.

alltså. uh. det ringde nyss och jag svarade:

jobbig telefonförsäljare från göteborg: hallåååå, har du mamma eller pappa hemma?
jag: nej, mamma är på jobbet.
han: jaså ja, hur gammal är du då?
jag: sjutton.
han: det var som sjutton! hahahahahahahahahaha
jag: ...
han: hahahahahahahahahaha
jag: ...
han: hahahha, ja då får jag... hahahahaha... tacka för mig... hahahahahaha
jag: ... hejdå.

det var inte ens roligt.

någonting.

vad fan sysslar jag med? jag skiter i att gå till skolan för att kunna ligga i min säng och stirra upp i taket. jag har legat här sedan jag kom hem från skolan igår och jag har inga planer på att gå upp.

det är fjorton dagar kvar av den här terminen. två veckor. det är inte läge att bryta ihop nu, jag har för mycket att göra. det har funnits mitt framför ögonen på mig i snart ett år och nu har det kommit tillräckligt nära för att ge mig en rak höger. jag trodde inte att jag brydde mig. jag trodde att jag kunde ta det, men det kan jag inte. jag känner mig så stört ensam och förvirrad.

johnny cash - one



jag genomlider en tråkig lektion i svenska, därför sprutlackerar jag bloggen med inlägg.

hur som helst, den här låten är bra. bättre än originalversionen med U2.


den gamla goda tiden i uppsala.







känns som att det är dags att åka till uppsala snart. jag saknar er ♥

jag och mina kriser...

jag kom att tänka på en sak igår när jag var med toby. jag har känt honom sedan vi gick på lekis och i fredags fyllde han arton. imorgon blir florence arton. det känns helt stört.

när jag gick i nian överskattade jag min ålder och nu underskattar jag den. då var jag femton år och trodde att jag kunde ta över världen. jag var arg för att jag inte fick vara ute lika länge som mina äldre kompisar: "men vad faa-aan mamma, jag är faktiskt femton, jag är ingen liten skitunge!" skrek jag och så sprang jag in i mitt rum, smällde igen dörren och satte på skränmusik som moderat likvidation och anti cimex på tinnitusframkallande volym.

nu är jag sjutton år. om några månader är jag myndig. då får jag rösta och köpa tändare på vivo, men det är nu jag känner mig som femton. jag är ungefär lika vilsen som jag var då, men på ett annat sätt. jag kan vara mogen och seriös när jag behöver det, men ibland får jag en "men va?"-känsla när jag inser att jag inte går i högstadiet längre. när jag är 50 kommer jag säkert känna mig som 20 och försöka ragga på 25-åringar, iklädd kort kjol och lite för högklackade skor.




stackars lilla flicka som inte fick vara ute hela nätterna.


jag är nyskrotad.

idag piercade jag om smileyn som jag tog ur i somras. har saknat den, men nu är den alltså tillbaka. fast hästskon är lite för stor och läppen är svullen så jag läspar på ett ganska ocharmigt sätt. 

funderar på om jag ska ta ur någon av de andra piercingarna, det känns lite mycket med tre stycken i ansiktet, men jag gillar dem så jag vet inte hur jag ska göra. men det bryr väl inte ni er om, ni vill ju ha dagens outfit och bilder på justin bieber, eller hur?




för ett år sedan. världens sexigaste bild ;)


pacman <3

urgh. pisstråkig dag. hatar söndagar. det regnar fortfarande och även fast jag sov nio timmar inatt är jag jättetrött och skulle lätt kunna sova nio till. måste skriva om regnskogen. orkar inte. måste hänga tvätten. orkar inte.

pacman fyller 30 år så man kan spela det på google, gissa vad jag har gjort sedan jag vaknade?





kattungar och regnbågar är det bästa jag vet.

fan, det regnar ute och det ska tydligen göra det hela nästa vecka också. kom nyss hem från kerim. hans katt har fått ungar igen och de var sjukt söta, bara ett par veckor gamla. gosade med en av dem tills den pissade ner min tröja, då var den inte lika gullig längre.

klockan är tio i tre och jag ska sova. godnatt.

fredag.








nu tar vi det lugnt ett tag.

fyfan. världens dräggigaste kväll igår. de hade alkotest på spelningen och sandra fick blåsa, och eftersom att vi hade druckit vin fick hon inte komma in. träffade adam som också var där, och tillsammans drog vi till tanto.
det var stört mycket folk där, som en minifestival typ. så vi satte oss med en 25-årig kommunist och hans kompisar och drack ännu mer vin. efter ett tag kom bonko och köpte en mosbricka till mig. efter den mådde jag inte lika bra och jag har ett mindre trevligt minne av att jag satt lutad mot en husvägg och spydde upp hela korvbitar.

idag mår jag... lite sådär. har mått bättre om man säger så, men jag mår som jag förtjänar. ikväll kommer det folk hit på middag. orkar egentligen inte vara social, men jag bjöd hit florence också så det blir nog bra ändå.


mot sollentuna

kom nyss hem. träffade bonkz en stund efter skolan. när vi väntade på tåget mot bålsta var det en ilsken alkis som irrade runt på tågspåret och gaggade om svartskallar. har aldrig sett bonko arg förut, men han lackade ur på snubben så att han tystnade.

om ett tag ska jag åka mot sollentuna där jag ska på spelning med sandra och hennes crew. måste bara duscha först och hitta något att ha på mig.




fin sandra


ännu ett par femton minuter i rampljuset.

vi hade en lång håltimme efter nationella så jag, linn, carol, patrik, sebbe och smedius drog till medis och chillade i björns trädgård. det var ett filmteam där och filmade för något nytt program för UR och de intervjuade mig och smedius. jag hade ingen aning om vad jag skulle svara på frågorna, jag hann inte tänka. det lät ungefär såhär:

reportern: tycker du att du är fantastisk?
jag: ... uhm... ja...
reportern: varför är du fantastisk?
jag (tänker "vad ska jag svara, vad ska jag svara?!"): ehm... för att det bara finns en av mig i den här världen?
reportern: är det svårt att tycka att man är fantastisk? inför kompisar och så?
jag (är fortfarande förvånad över mitt förra svar): eh... nä. eller... det finns ju liksom... jantelagen... men... nä.
reportern: vad är du bra på? vad tycker du om?
jag: att... skriva. och att prata med personer, jag är en social människa.

och det där ska tydligen visas på tv i höst. är taggad på att se mig själv stå och flacka med blicken och säga "öööh..." efter varje fråga. eller inte.

varför ligger inte jag och sover nu?

åhh. kul. satt på tåget när jag fick ett sms från carol: "varför är du på väg nu? vi har nationella i matte på morgonen". hade kunnat åka hem igen och sova ett par timmar eftersom att jag inte har matte, men jag bestämde mig för att åka hit ändå och börja skriva på min uppsats i naturkunskap.

så nu sitter jag i ett pisskallt grupprum och önskar att jag hade tagit på mig något annat än shorts. det känns som att det är minusgrader här inne och mina ben är så bleka att de bländar folk. dessutom har jag en ful strumpbränna, och det betyder att mina fötter är ännu vitare. de är en nyans från att vara genomskinliga.

för att avsluta det här inlägget med en positiv grej så fick jag en lunchkupong vid tunnelbanan imorse och den innebär att jag får en gratis lunch i liljeholmsgallerian. gissa vem som ska äta sushi idag? ;)

------

och det där skrev jag alltså imorse men jag glömde publicera det. sushin var god förutom en bit med abborre. den var som en fet, slemmig snigel och jag spydde upp den mitt på liljeholmstorget. lite pinsamt.

meningslöst babblande.

idag har det nästan varit olidligt varmt. men bara nästan, jag tänker inte klaga på värmen, för i vintras lovade jag att örfila upp den som gjorde det.

efter skolan chillades det på en gräsmatta på söder med linn och carol, men jag hade ont i huvudet och höll på att smälta bort så jag åkte hem ganska tidigt. fortsatte solandet hemma genom att byta om till bikini och lägga mig på våran uteplats tills solen gick i moln och nu har jag röda axlar.

är egentligen för trött för att skriva något vettigt här så jag lägger ner mitt meningslösa babblande för idag, jag har ändå inget intressant att berätta. återkommer imorgon.




kolla randen :D och jag var faktiskt nyduschad, inte svettig :@


mitt hjärta svämmar över.


vad sa du om min mamma?!

igår pratade jag och toby om 90-talets dåliga dissar, det var till exempel:

1.

- vad glor du på?
- en apa som liknar dig.
- ameeeh, har du sett dig själv i spegeln eller?

2. vad glor du på? har du ingen tv hemma eller?! (en lite mer utvecklad version av #1)

3. den som sa det han var det på 1900-talet (ofta följt av ett na-na-na-na-naaa-naaa och en utsträckt tunga)

4. den som ljuger han suuuger.

5. din bajskorv/kisskorv/annan kroppsvätska + korv.

dagens dissar:

- ey din mamma e så fet så när hon går förbi tv:n missar man fyra program.
- din mamma då, när hon solar kommer greenpeace för att rädda den strandade valen.
- oh no bitch, guurls hold mah earrings. *snap*

det känns att utvecklingen går framåt.

det är så vi gör det här i bålsta.

idag var det förresten gängbråk precis vid våran uteplats. det var fyra knubbiga tioåringar, två mot två, utrustade med pinnar och golfklubbor. de stod och skrek och kallade varandra för - ursäkta det ovårdade språket men jag citerar dem bara - "fegisar" och "morsgrisar". en av dem langade fetaste dissen genom att skrika "DU VÅGAR INTE SLÅ, LOKA. JÄVLA DRICKA!!" hahaha.

men efter ett tag la den ena ungen ner golfklubban och sa "nä, jag går och gungar istället" och så var allt över för den gången.



mina ögonbryn gör min själ orolig.

sjukt onödigt att jag åkte till skolan idag. vi hade prov men jag gjorde det inte för jag är dålig så jag åkte hem istället och åt kakor. vid fyra ringde toby och ville ses så jag mötte honom och så gick vi hit och chillade. han har funnit sinnesfrid nu. det är dags att jag gör det också, det verkar vara en fin grej.

om jag ska lugna ner min själ måste jag börja med att göra något åt mina ögonbryn. det ser tydligen ut som att jag har rakat bort dem. kan inte gå runt såhär. det funkar inte att måla dem när det är 20+ ute, det smetas bara ut och så ser jag dummare ut än vad jag redan gör.


albino_gurl97

fader, jag har varit impulsiv igen. idag fick jag för mig att göra massa blonda slingor i håret. var rädd att det skulle gå av, men icke sa nicke, så nu funderar jag på att göra en till omgång så att jag blir ännu ljusare.

blekte ögonbrynen också. hahah jag ser ut som en liten albino :( 
obs!! kom ihåg ögonbrynspennan imorgon.

nåväl. nu ska jag sussa. natti kids, dröm sött.


hejdå skåne, hej hej stockholm.

om en timme lyfter planet så det är snart dags att åka till flygplatsen. jag vill inte ens hem härifrån, jag önskar att jag kunde stanna. vet att man inte bara kan fly från sina problem men jag får ont i magen så fort jag tänker på stockholm.

vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte blölöhlöhlhdngsdo.

jag vet inte hur man räddar en sådan situation.

det blev just lite... skevt. i fyra dagar har jag alltså spontantvättat händerna så fort de har rört en cigarett, bara för att farmor inte ska få veta att hennes kära barnbarn är en syndare som råkade falla för grupptrycket för tre år sedan yadiyadiyadaydada.

hur som helst, mitt under vår lilla testund råkade mitt ciggpaket ramla ur min ficka och ner på golvet. tystnad. gör ett försök att samla all inre kraft som behövs för att kunna avlida spontant samtidigt som jag böjer mig fram, snabb som en vessla, och plockar upp paketet. stämningen efter det går inte att beskrivas med ord och nu sitter jag i köket och skäms.



livet är hårt.



hahahahHAHHAHHAHahaha.............


bonkz boostar mitt ego.

kolla vad fint bonkz skrev om mig i sin blogg. ska skriva ut och sätta upp på väggen:

Sara ville jag skulle skriva något fint. Jag kan börja med att lägga detta inlägg i kategorin Mumsigt, för Sara är lite mumsig :))) Sitter här i min ensamhet och har haft en liten vild och sliten helg, tyvärr var inte Sara med. Det skulle varit kul :( Hon gillar ju att festa med mig och mina homies så jag tror säkert hon hade haft det skoj.


Vi träffades första gången den (datum), 2009, och pratade om kampsport och jag följde henne till hennes pendeltåg för hon bor långt ute i djungeln. Sedan dess har vi setts lite mer och mer och festat lite. Hon gillar att äta mig ur huset på mina nudlar, och hon är en hejare på att konsumera chips, ändå lyckas hon ha porrfilmskropp, det är lite weird. Men jag är inte den som klagar, tvärtom.


När ska vi ses nästa gång? Hon flydde ju till Skåne häromdagen och lämnade mig ensam att ruttna i Stockholm och i min lägenhet utan garantier om att komma tillbaka!! Innan hotade hon med att flytta till Frankrike också, jag tror jag måste ta i med hårdhandskarna... Speciellt eftersom hon envisas med att prata om väteperoxid hela tiden så jag känner mig dum. Inte fan färgar jag mitt hår?

Inte ful att kolla på heller, så jag känner mig lite fräsig när jag går på stan med henne. Undrar om folk tänker samma sak om mig?

Tydligen träffades vi 24e maj 2008 första gången, hur hon vet det har jag ingen aning om (datumet dvs, men själva händelsen kommer jag ihåg faktiskt).


ronnie james dio.



 ännu en legend är död, rest in peace ronnie james dio. om jag hade fått en krona för varje gång jag har stått med golvmoppen i handen och sjungit med till holy diver hade jag varit rich bitch nu.


action please.

jag har absolut ingenting att göra. det enda jag har gjort idag är att äta och åka till ica maxi med pappa och min syster. var nyss ute. det gick förbi två hundar. jag hoppades på fight för då hade det i alla fall hänt något.
men nä. inte ens det.

den enda fighten jag har bevittnat idag var mellan mina syskon. att de orkar.




mat gör mig glad i alla fall.


kolla på mig, jag röker. ;pPPppPp

heh. farmor är här och hon vet inte att jag röker så idag har jag "gått till affären" två gånger, gått på "promenad" och stängt in mig i ett rum med fönstret öppet för att "få en nypa frisk luft". efter varje litet "äventyr" har jag snabbt sprungit in i badrummet för att tvätta händerna och ta på lite parfym sådär spontant.

jag har inte varit smygrökare sedan jag var femton år, jag kan inte de där knepen småungarna använder. neutraliserar verkligen granbarr lukten? min mamma kom på mig redan efter andra gången jag hade rökt, trots tuggummi och klädbyte. då var jag fjorton år och satt och skämdes i soffan medan hon stod framför mig och skrek.

och till er moraltanter som läser: nej, jag vet inte om att det är farligt att röka och ja, jag tycker att det är coolt.




shame on me.


dabe har alltid varit lite egen.


1529

idaaag checkade vi laget i helsingborg. satt pa ett café nar min lillebror gick fram till en tant och sa "du ar DUM!!". jag tyckte det var hilarious, pappa tyckte tvartom.

forresten sa vill jag inte veta nagot om hur varmt och soligt ni har det i stockholm. det regnar och ar pisskallt har. trodde att skane var ett varmt stalle. orkar inte skriva mer just nu, det har franska tangentbordet gor mig frustrerad. bokstaverna sitter at helvete och jag maste hela tiden ga tillbaka och ratta det jag har skrivit.

I'll make it without you tonight.

det är skönt att ha kommit bort från stockholm, även om det bara är för några dagar. patetiskt nog är orden "jag bryr mig inte" det enda jag har ansträngt mig för att hålla fast vid, just för att försöka dölja det faktum att det är precis tvärtom. jag bryr mig och det känns. jag borde inte, men jag gör det och jag tror att varenda människa i min omgivning genomskådar mig direkt.

jag lever men jag har blivit halvdöv.

sitter i min lillebrors rum. han har flashigare dator än jag och han är fyra år. måste hålla honom borta från stureplan sedan. blir nog inte så svårt nu när jag tänker efter, de flyttar tillbaka till frankrike om ett par veckor.

aa hur som helst. det är värsta släktträffen här. ingen fattar vad jag säger. jag fattar inte vad de säger.
är stört mätt, om det är något blattar kan så är det att äta. fick en fet tallrik med kyckling och något annat som jag inte vet vad det var, men det gick att tugga på i alla fall.

jag ska tydligen sova i min lillebrors rum inatt. han har en våningssäng för max 90 kg. kommer aldrig funka om jag fortsätter äta som jag gör. 40 kg kvar. 4 dagar kvar.

nu klättrar någon på mig. cartoon network är överskattat, det håller dem bara sysselsatta en stund.

HERREGUD LÅT XYLOFONEN VARA!!!


mot arlanda.

hejdå stockholm, hej hej skåne och dora the explorer.


kattjävel

alltså haha. jag och florence väckte nyss halva jävla bålsta genom att springa genom skogen och skrika som två små ciderfjortisar. anledning? vi trodde att en räv jagade oss. det var en katt. men den var skev, den viftade på svansen och fräste. om den hade kunnat prata hade den sagt "COOOME PLAAAY WITH ME!!!" :(


var fan ligger alsnögatan egentligen?

tack för boktipsen! jag hann inte till biblioteket så jag får ladda ner en film eller något att kolla på istället. ska ändå läsa böckerna ni tipsade om så ni gjorde det inte i onödan.

idag åkte jag in till stan för att träffa mattias. han är från uppsala och skulle till alsnögatan på arbetsintervju, så jag guidade honom. ett antal hinder på vägen i form av försenad kollektivtrafik och mitt dåliga lokalsinne gjorde att det såg illa ut ett tag, men till slut stötte vi på ett par som erbjöd sig att skjutsa oss och vi kom fram, endast tio minuter försenade, men det gjorde inget för han fick jobbet. high five!

träffade linn en liten stund också. pratade igenom en sak som tynger mitt hjärta lite och sedan skulle vi åt olika håll, hon till medis och jag till bålsta. köpte en glass och satte mig på tåget. en man satt och klädde av mig med blicken och det bekräftar det jag alltid har sagt: calippo väcker snuskiga tankar. jag hade lite svårt att äta den när han satt och stirrade, för varje gång jag sög på den såg det ut som att han skulle hoppa på mig så till slut gav jag upp och tuggade sönder glasshelvetet = brain freeze.

nu ska jag gå och duscha, sedan ska jag möta florence för en promenad.

boktips, tack.

förresten så åker jag till pappa på fredag och jag behöver en bok att läsa på flygplanet. ska gå till biblioteket imorgon, problemet är bara att det känns som att jag redan har läst allting och jag orkar inte gå runt i en timme och läsa på baksidan av alla böcker för att hitta någon bra.

därför vänder jag mig till er: har ni några boktips?



förresten så vill jag att någon ska läsa den här boken så att vi kan diskutera hur stört sorglig den är.


vett och etikett.

pratade nyss i telefon med florence i nästan två timmar. vi pratade om saker vi skulle lura i folk om vi var turistguider, och det är bland annat att:

1. här i sverige spottar vi i handflatan innan vi skakar hand med en främling.
2. om man går på restaurang måste man hälsa på servitrisen med ett "hey sexy" alternativt nypa henne i rumpan.
3. när man åker tunnelbana sätter man sig på folk, för att spara sittplatser.
4. det är okej att ta av andras mat, även om man inte känner varandra.

resten av reglerna kommer i vår handbok "how to survive in sweden" :)

tanto.









jag, linn, carol, patrik och smedius drog till tanto efter skolan. vi låg i gräset och solade, rökte, åt glass och lyssnade på musik, och jag önskar att jag kunde stoppa lite av dagen i en låda och ta fram i vinter.


@ bonkz

bonko står med en kniv mot min hals. typiskt indier, ska skicka migrationsverket på honom. han har knogjärn också, så jävla cool han är alltså. han hämtade mig med bilen i spånga för en timme sedan, och så åkte vi till råcksta för att köpa delicatobollar och pizza. det är helt omöjligt att prata med honom nu, för det är hockey på tv.

mmmmm pizza <3

jag hinner inte komma på en rubrik.

uh. jag har legat i sängen sedan jag kom hem från skolan vid halv tre. eller, jag satt på våran uteplats i två timmar och blev lite brun också. annars har jag legat här och latat mig, och nyss när jag skulle resa mig upp blev jag andfådd. det är inte okej, det börjar gå utför. snart beach -10 och jag tänker bara raka benen och hoppas på att det räcker, för jag har bättre saker för mig än att äta sallad och göra situps.

nu ska jag kila till tåget, jag ska till bonko och ta över hans hem.




brun tjej maj -08


hejhejhej

skev morgon. försov mig, skulle ha vaknat kvart över sex men vaknade tio i sju. in i duschen, klädde på mig och gick ut i köket för att göra frukost. lyckades spilla ut en hel förpackning oboy över köksgolvet tio minuter innan tåget skulle gå. ställde in mig på att ta det som gick tio över åtta istället men missade det också för att min nyklippta snelugg stod rakt upp och det kändes viktigt att försöka platta ner den.

tjugo i åtta var jag äntligen på väg och satt i en vagn tillsammans med en hel mellanstadieklass som väsnades. i kallhäll klev ett medelålders par på, kvinnan satte sig mitt emot mig och mannen stod upp och såg sur ut.
"ska du inte sätta dig bredvid mig?" sa hon. "jag vill sitta mitt emot dig, det är lättare att prata då", grymtade han och gav mig en blick som hade förvandlat mig till en förkolnad liten hög om blickar hade kunnat döda. vad förväntar han sig egentligen? att jag ska resa på mig och säga "åh, det gör inget att det finns tre lediga platser bredvid mig, ta min du"? nä, så snäll är jag inte.

just nu har jag svenska och jag har sjukt ont i huvudet. jag funderar på att åka hem efter lunchen och äta nudlar och kolla på andra avenyn. måste veta om tony överlever ju :(

förresten så kan jag inte lägga in några bilder, för de blir skeva och tar över halva bloggen. ni kanske såg det igår kväll/imorse på inlägget som jag nyss raderade, att bilden lägger sig över reklamen som finns under.

meningslöst inlägg om mitt gröna hår.

dagens dåliga: jag tappade bort en femtiolapp.
dagens bra: jag hittade den tre timmar senare. i min behå.

på tal om ingenting så har mitt hår börjat skifta i grönt, det gör mig deprimerad.
mitt bebishår i pannan är fortfarande rödbrunt efter den misslyckade färgningen förra veckan och jag har en förpackning med blekning i väskan, jag köpte den för några dagar sedan men jag har inte vågat använda den än. den var ett impulsköp men nu känner jag mig tvingad att använda den för den kostade faktiskt 80 spänn.

hör jag er anteckna? trodde väl det!



OBS!! bilden har inget med inlägget att göra. den visar bara hur roligt jag har (och hur rädd jag ser ut) på lektionerna.


andra avenyn.

eftersom att så många har sagt att jag är lik fortesa hoti som spelar roxana i andra avenyn laddade jag ner första säsongen för att se om jag är det (och det är jag inte).

i början tyckte jag att det var liiite för mycket drama för att vara verklighetstroget, alla är otrogna mot och med alla men nu är jag fast. jag kollade nyss klart på avsnitt 25 där roxana gör ett graviditetstest och får veta att hon väntar barn med sin fosterbror, och det skar lite i hjärtat.

på tal om ingenting så tänker jag på rosanna varje gång jag kollar på andra avenyn, bara för att hennes namn är likt roxanas. rosanna var min granne när jag var liten och bodde i mora. en gång snodde jag hennes cykel, men jag var tvungen att lämna tillbaka den. ack, så ung och redan en gangster.




jag och min storebror på den gamla goda tiden. gillar min raka lugg, den är lite fräsig heheheheh.


jag är hemma igen.

jag är hemma igen. det var ganska chill att vara där ute, även fast det inte fanns så mycket att göra. de hade världens gulligaste katter där och även om jag är allergisk kunde jag inte låta bli att gosa med dem. ville stoppa ner en av dem i min väska och ta med hem men jag tror inte att carol skulle bli så glad om jag gjorde det.




vi promenerade också. jag gick bakom carol för att filma allt som en äkta turist. jag gillar att jag låter som ett nyhetsankare: "mmmm det blåser och här har vi en häst!" och att jag artikulerar som en särskolefröken :(

update från... norrtälje?

imorse när jag hade ätit frukost ringde carol och frågade om jag ville följa med ut till hennes pappa. jag sa ja, och nu är vi här, mitt ute i ingenstans. det skeva är att jag har varit här förut, de bor precis bredvid en kyrka och för lite mer än ett år sedan var jag på bröllop i den.

vi har inte gjort särskilt mycket idag. var ute i regnet och plockade blommor av någon anledning. det regnade och jag frös och var kissnödig. jag är ingen friluftsmänniska, jag är en flicka som hör hemma i en stad med tutande bilar och bussar som går var tionde minut. inte som här, där de går typ fyra gånger om dagen.

jag såg en häst också. den såg lömsk ut, men den här gången hade jag sinnesnärvaro nog att låta bli att klappa den.

men va?

idag hade jag förresten ett mycket givande samtal på tåget med en sönderpundad kvinna med skeva tänder:

hon: är det där en mosbricka du äter?
jag: ... ja.
hon: får jag smaka?
jag: nej. köp en egen.
hon: amen vafaaaan då.
jag: *kollar ut genom fönstret*
hon: vill du ha bärs till maten?
jag: nej tack.
hon: något annat då? du sysslar inte med... ja, du vet *knäpper med fingrarna på armvecket*

oooooch här stoppar vi. ... va? ser jag verkligen så dräggig ut? jag är medveten om att mitt hår var sjukt äckligt idag och att jag knappt hade sminkat mig men så illa kan det väl ändå inte vara?




på tal om knark så är det där trailern vi gjorde på projektveckan förut. kvaliteten är sämst och vissa detaljer är lite... skeva, typ som att jag får ryck och råkar spilla ut "lite" koks (mjöl, om vi ska vara petiga) på armen, men vi hade dåligt med material så vi körde ändå.


ingen fara, jag ligger bara här och ser död ut.

det är äntligen helg och jag har bestämt mig för att sova bort den. har varit trött hela dagen, vilket antagligen beror på att jag hade svårt att sova igår efter allt drama på kvällen.


linn och carol var packade. jag var nykter men arg. vi ställde till med en scen på perrongen i slussen genom att lacka ur på varandra. fortsatte bråka på tunnelbanan, omringade av folk som inte riktigt visste om de skulle kolla ner i marken eller på oss som var helt hysteriska och både skrek och grinade.

sedan kramades vi och grät lite mer och jag följde med carol hem och sov där. idag berättade hon att hon hade vaknat mitt i natten och inte hört mina andetag och så hade det sett ut som att jag låg och stirrade rakt ut i luften.

istället för att se om jag levde vände hon sig om och somnade. är jag kinkig om jag tycker att hon i alla fall kunde ha känt efter om jag hade någon puls?


vad gör jag här?

jag känner mig vilsen. min lärare hämtade mig från mediekunskapen, gick ner till fjärde våningen med mig och satte mig i en klass där hälften sitter och stirrar framför sig med tom blick och resten av eleverna sitter och skriker. här ska jag alltså sitta fram till lunch och göra klart en flash-film till min hemsida.

hatar flash, det är pisstråkigt och min lärare har en förkärlek till blinkande saker som åker från sida till sida och exploderar. 35 minuter kvar, sedan ska jag möta sofie i slussen och luncha. det låter stiligt, men om jag känner oss rätt kommer vi sitta på sandlådan på torget med varsin donken-påse i handen, men det funkar också.

på tal om ingenting så fick jag ett solklart mvg på min uppsats om public service. jag var tydligen den enda av alla ettor som även analyserade den amerikanska versionen. är lite mallig nu, men det får man vara. :)))

och som vanligt glömde jag bort att publicera det här inlägget.

kvällstankar.

jag är ingen jävla robot och det finns en gräns för hur mycket man kan ta emot.

gång på gång bygger jag upp känslor och förhoppningar, sådana saker man egentligen inte kan påverka själv, och därför läggs beslutet i någon annans hand. sedan får det bära eller brista. jag har ingen aning om vad jag ska säga, tycka eller känna just nu. jag vet inte vad som är bäst för mig, eller vad som förväntas av mig.

jag vet inte heller om jag misslyckades med att läsa mellan raderna eller om det ens var meningen att jag skulle göra det. det enda jag vet är att jag står mitt i allt och tänker "men va?"

en liten förklaring.

sandra sa åt mig att uppdatera, så jag gör det med ett mindre roligt inlägg. vet att bloggen har blivit skittråkig, men jag tycker inte ens att det är kul att skriva längre. det pågår alldeles för mycket i mitt liv, och allt kommer på samma gång.

jag har en ständig klump i magen av oro, ångest och stress och jag vet inte hur jag ska hantera det samtidigt som jag försöker hindra mig själv från att bryta ihop totalt. därför är uppdateringen här som den är. nu vet ni.

de tre musketörerna.









fu.

jag ser ut som ett rådjur i håret. jävla impulsivitet. åååh.

gårdagens inlägg som aldrig blev publicerat.

sitter i patriks stuga och chillar. han bor mitt ute i ingenstans. det är värre än bålsta, och då är det ta mig fan illa. jag hör till och med fågelkvitter. inga bilar, inga tåg. bara fågelkvitter. 

på tal om det så hade jag och florence en diskussion om det värsta sättet att tortera folk på för ett tag sedan. vi kom överens om att psykisk terror är värre än fysisk, och att det som skulle få oss att psyka mest skulle vara om vi fick sitta i ett helt tomt rum och lyssna på fågelkvitter eller droppande vatten. 

andra ljud som får mig att psyka är till exempel klick-ljudet från en stiftpenna eller smaskande/sörplande. den enda som får smaska är jag. då är det okej. inte när något jävla mongo med pottfrilla och för korta jeans sitter på tåget och suger på ett päron, för att sedan slicka bort det resterande slasket från fingrarna. RAGE!!!

barkarby knarkarby.

idag bestämde jag, linn och carol oss för att åka till barkarby och kolla kläder. sagt och gjort, vi åkte dit och blev mycket besvikna på utbudet. vad är grejen med skor med hönor på? herre min skapare. till slut hittade jag en jacka och efter det hamnade vi på donken, som vanligt. jag försökte få med dem till mc-mässan också men de totalvägrade trots att jag tjatade i en halvtimme.

när barkarby blev för tråkigt åkte vi till slussen. chillade där ett tag, och vid halv sju träffade vi patrik som kom direkt från småland. tog en massa bilder också men linn har inte skickat dem än så ni får nöja er utan så länge.

nu ska jag försöka sova. godnatt.


numera ö-kändis.



01:22 - 01:38

mina sexton sekunder i rampljuset.
jag är alltså tjejen i lila(?) klänning som står och ser bitter ut.


första maj.

idag träffade jag sonia och inkan för att äta lunch med dem. sedan skulle de iväg och demonstrera med grön ungdom och eftersom att jag inte hade något bättre för mig följde jag med. fick en ros av en tant och fastnade hos en man som absolut skulle föra en monolog om trupperna i afghanistan. det var allt som hände. hade förväntat mig kravaller och liknande ståhej, men nä. inget sådant.

när jag skulle gå mot tunnelbanan sedan hamnade jag mitt bland alla rödflaggor. jag brukar tycka att vår-rean är jobbig. den är ingenting mot att försöka armbåga sig fram genom ett marscherande sossetåg.

blev för övrigt filmad av en man från svt och jag hoppas av hela mitt hjärta att han inte använder det materialet. man kan säga mycket om sveriges befolkning men den har inte förtjänat att se mitt bakisansikte i tv.




en av de få bilderna från valborg där jag inte gör dubbelhaka/spärrar upp ögonen som ett psycho.


Gårdagen var rätt cool

Sara kom till mig och var fett pigg!! Drack lite vin och blev på g. Sedan traskade vi över till mina kompisar efter att Sara tackat nej till mat och massa annat. Väl där borta skulle Sara röka sedan somnade hon medan jag och mina kompisar hade roligt. Sara somnade i "musikrummet" vilket var imponernade med tanke på att det var väldigt HÖG musik där.

Sedan väckte jag henne när vi traskade hem, Jimmy följde med en bit med hunden Akilles också sedan kom vi hem och sara hade sönder en pizza. Godnatt!

// Bonko

Bonko e tuff

Det tycker alla jag känner också!

jag kom, jag såg, jag somnade.

eh. klockan är 10 och jag är redan vaken.

jag var världens tråkigaste människa igår. drack några glas vin innan jag och bonko drog vidare och jag tyckte att jag var på topp. när vi väl kom till hans kompisar var jag lite trött. jag har ingen aning om hur länge jag höll mig vaken men det var inte länge, för jag somnade och vaknade inte förrän när vi skulle gå hem.

innan jag gick och la mig åt jag en halv mozarellapizza. sedan lämnade jag den vid sängen. inatt vaknade jag fyra gånger av att jag mådde illa. det första jag såg när jag öppnade ögonen var den där jävla pizzan. det underlättade. eller inteEeeeEe.

RSS 2.0