nästa gång går jag till en skräddare.

när jag var femton år köpte jag en grön klänning med svarta prickar. jag använde den två gånger, sedan la jag in den i garderoben och sedan dess har den legat där. mitt ex sa att färgen gav honom sura uppstötningar, men jag tyckte att den var fin. det var bara det att den var lite svår att bära upp.

idag tog jag fram den och bestämde mig för att göra om den lite. tänkte att jag skulle göra den lite kortare så att den går att ha till shorts, som ett långt linne ungefär. sagt och gjort, jag tog fram sax och symaskin och satte igång. till en början gick det bra, men sedan blev jag irriterad på att det gick så långsamt och speedade upp det lite, bara för att inse att hela sömmen blev sned. tänkte att "äh, det gör inget, ingen tänker på det" och fortsatte sy. när jag hade två decimeter av kanten kvar gick nålen kvar och jag satt där med en klänning som är längre på ena sidan och med en ful söm som syns lite för mycket.

helt plötsligt minns jag syslöjdslektionerna. alla sneda halsdukar som inte ens gick runt halsen och alla gånger jag slängde stickningen i golvet och skrek "jag ger upp!!!!1". jag hade förträngt det.

01:44

vilken jävla dag. kom en timme sent till jobbet för att det var signalfel i kallhäll. jag och sisådär tvåhundra andra personer fick ta ersättningsbuss från kungsängen till jakobsberg. det tog sin lilla tid och eftersom att det var 28 grader varmt och jag satt intryckt mot en man med svettfläckig skjorta höll jag på att smälta bort.

jobbade till nio, sedan åkte jag till centralen och träffade pontus ett par timmar. 

på tal om ingenting så har jag fått en massa bilder från när vi grillade i lördags:










och... stopp

det är något med den här sommaren men jag vet inte vad. det är som att jag inte har fattat att det faktiskt är sommar. jag skulle tänka bort allting, koppla av och må bra. just nu gör jag ingenting av det.

jag är mer stressad än någonsin. jag kollar hela tiden på klockan och i kalendern och tänker framåt. på hösten och på nästa år. jag väntar på något, men jag vet inte vad.

jag tänkte på det när vi grillade igår. det var nästan exakt ett år sedan vi satt där på klipporna senast.
då var jag sexton år. jag var förälskad. jag var förväntansfull. jag hade sommaren framför mig.
oavsett vad som skulle hända var allt bra.

ett år senare är jag ingenting. jag har inga förväntningar. det är en hårfin gräns mellan att vara neutral och att vara likgiltig och jag är på väg mot det sistnämnda. jag jobbar, äter, sover och väntar på att något ska hända.

jag borde stanna upp och bara vara men jag vet inte hur man gör. det känns bara skevt nu.


lite fler midsommarbilder





mindre bra

idag kändes det som att klockan gick baklänges. det gick så sjukt dåligt på jobbet, jag var nära att bara ge upp och gå därifrån ett tag.

ringde en kvinna som blev smått hysterisk när jag frågade efter hennes man. hon talade om för mig att han är död och att hon blir ledsen varje gång någon ringer och frågar efter honom, och att vi borde veta bättre. det stod helt stilla i mitt huvud och det enda jag kunde få fram var "men.. oj... förlåt... jag visste inte, jag beklagar... jag ber så hemskt mycket om ursäkt" och när vi hade lagt på hade jag dåligt samvete.

dagens lektion i hur man hanterar ilska: att försöka låta bli att ringa tillbaka och skälla ut folk som slänger på luren så att det ekar i flera sekunder efteråt.

björnen sover, björnen sover

igår drog jag till vällingby och mötte sonia, sandra och harris. köpte massa mat, sedan åkte vi till riddersvik och grillade. hela kvällen var awesome; det var varmt och fint väder och jag hade skitkul. på kvällen missade sandra sista tåget så hon fick följa med mig hem. just nu ligger hon i min säng och snarkar hehehehehh.

idag ska jag jobba. untz untz untz.



glad chey firar midsommar


vattenkrig och tågtoaletter

då var jag hemma igen. dagen började med att jag kravlade upp ur sängen vid halv elva för att dricka vatten. kände mig som en möglig sten typ, lika fräsch och smidig. såg att det var fint väder så alla som var vakna satte sig på uteplatsen, och det som från början var menat som en harmonisk stund i solen slutade med ett vattenkrig som jag förlorade.

tog 12-tåget hem. hade inga pengar till biljett så jag fick sitta instängd på tågtoaletten som luktade urin. kombinationen av lukten och skumpandet var inte det trevligaste jag har varit med om.




 gårdagens outfit. vem äger dräkten och varför?


enkööööping untz untz

cha cha bloggen
befinner mig just nu i enköåping med cissi och firar hennes kompis som fyller år. just nu är vi nostaligksa och kör snurra flaskan men jag passar påa tt skriva här medan två pojkar kysser varandra. så går det när man väljer konka.
ohooo flaskan pekar på mig, tjarå

inte ska du väl sova bort hela dagen?

igår väckte min kära mor mig genom att börja vispa grädde. när jag gick upp och gnällde sa hon "men, du kan ju inte sova bort hela dagen, klockan är faktiskt snart tolv"

idag är klockan kvart i ett och hon ligger fortfarande och sover.
åh hämnd, du ljuva hämnd. ska jag vispa något? ska jag dammsuga? ska jag råka tappa ett par kastruller i golvet?

det blev fest ändå.

ikväll drog bonkz upp mina mungipor. precis som på nyår och valborg när jag satt hemma och surade fick han mig att dra på mig klänningen igen och åka in till stan och möta honom. åkte till någon av hans vänner där det var fest och möttes av en fräsande katt. var där några timmar men tog sista tåget hem.
jag har en blomma i håret. den är vissen och jävlig men den sitter där ändå.

bålsta är så sjukt dött. min mamma berättade nyss att hon var på promenad och att det var jättemycket folk ute. "jaha?" sa jag. "mm, jag gick förbi tio personer på en timme!" ... damn gurl, say what?!

det är en fluga i mitt rum. ska fånga den med mitt lilla lasso.

white trash-style

nej, jag har inte gnällt av mig än. är det såhär man firar midsommar?

min mamma åkte för att hämta min kusin och nu har de varit borta i över en timme. ringde och frågade vart de är och de har tydligen åkt iväg någonstans och kommer hem om ett par timmar. så jag sitter och surar och dricker vin för mig själv. har bytt om från klänning till mjukisbyxor, jag skiter i det här nu.


?

det är åt helvete. varför gick jag ens upp ur sängen imorse?

jag har ingen aning om vad jag ska göra nu. min mamma leker housewife och bakar och städar för att vi ska få besök. jag orkar inte. inte idag. inte just nu. jag vill inte. låt mig vara.

det gör ont i min mage. det ska inte vara såhär. det är såhär. jävla skit.

jag. måste. få. boka. om. mitt. jobbpass. på. måndag


vad svarar man?

jag har tänkt på en sak. om någon säger "vad brun du är!" eller "vad långt hår du har fått!", vad säger man då?  att säga att någon har fått långt hår är mer ett konstaterande än en komplimang, därför känns det konstigt att säga tack, även om jag blir glad av att höra det. "jag vet" känns inte heller som något man svarar.

hjälp, jag behöver en lektion i vett och etikett.

dagens chock.

fick mina betyg idag. vågade inte öppna kuvertet först men till slut tog jag ett djupt andetag och rev upp det. det såg bra ut till en början med vg i engelska och mediekunskap men så kom jag till en rad där det stod att jag har blivit underkänd i svenska. liksom... va? han har inte ens gett mig en varning, han har alltid sagt att jag ligger bra till men att jag behöver lämna in lite fler uppgifter.

så jag ringde till rektorn och skrek och gnällde. hon kollade upp det och sa att jag behöver göra en kompletterande muntlig redovisning i tvåan och när jag har gjort den kommer jag att få vg. det lugnade mig lite, men jag är fortfarande sur, han kunde väl ha sagt något tidigare.

är förresten yrkesskadad efter mitt telefonjobb, jag avslutade samtalet med "då får jag tacka för mig och önska en trevlig sommar, tack hej". kan man bli töntigare?


amen durå?

ÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN LEDIG!!!!!!!!!1

idag hade jag mitt sista pass för den här veckan. ringde en marinbiolog som ifrågasatte allt jag sa och som absolut skulle argumentera emot. jag satt och kallsvettades och försökte komma ihåg vad vi fick lära oss på utbildningen, och jag ansträngde mig för att låta så kunnig som möjligt när jag besvarade hans frågor men egentligen var det kaos i mitt huvud.



lite sådär kändes det när jag hade lagt på.

working five to nine

idag jobbade jag fem till nio. det var lite ångest över det idag, jag var otaggad på att ringa runt till folk och min statistik var oroväckande låg i början. det blev inte bättre av att flera av dem jag ringde till bara la på. några av dem valde även att skälla ut mig innan och eftersom att jag inte får vråla "JAG LÄGGER PÅ FÖRST, FITTKÄRRING!!" var jag tvungen att sitta och mm-a och säga "jag förstår precis, jag ber om ursäkt och noterar att du inte vill bli uppringd igen. ha en trevlig kväll!" för att sedan ta ett djupt andetag och ringa till nästa person.

på tåget hem satt jag bredvid en stört irriterande tjej som pratade i telefon med sin pojkvän. jag satt och läste men var tvungen att slå ihop boken bara för att hennes samtal distraherade mig så mycket. med silkeslen röst kallade hon honom för nallebjörn och hon talade om att hon minsann hade en bild på honom som hon satt och tittade på. sedan frågade hon "är du inte glad över att du har träffat mig? va? är du inte glad?" och jag stirrade på henne och tänkte "är hon seriös? är hon verkligen seriös? åh herre min skapare" och körde en mental facepalm.

från och med du



"en tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din

även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur"


solnapics










jag vill att bilden längst ner ska vara mitt passfoto <3 stört fin

the day after yesterday

vid halv fem imorse fick jag och sandra för oss att gå till sumpan och vänta på att tågen skulle börja gå. sagt och gjort, vi fick en vägbeskrivning och började vandra. efter många "nej, det är hitåt!" och ett par "nu har vi gått helt åt helvete, vi går åt andra hållet" kom vi fram.

kvart över sex var jag hemma och då gick jag direkt in i mitt rum, la mig i min säng och somnade. är så trött, skjut mig någon. om sisådär en timme ska jag åka och jobba, känns som att jag ska få ett nervous breakdown när som helst, jag vill bara sova lite till...


solna och aaron carter

kära dagbok. klockan är 03:42 och jag och sandra är strandade i solna. vi kom hit vid nio med en box vin och ett glatt humör, gick hem till en finsk ung man och råkade bli kvar här. just nu ligger alla som strandade valar framför tv:n, utom jag som lyssnar på jobbig musik och äter godis som jag hittade.

imorgon ska jag jobba, men det är imorgon det. känns som att jag kommer att vara på topp.
jag vill ha pizza. kanske en hamburgare också. och en säng att sova i. nu ska jag störa alla med aarton carter och en falsettröst som spräcker glas. crazy little party girl, wohoahahahoeeeueeueueeeeeee.

weird people

åh jisses. jag kan inte ens lyfta min arm, jag har så sjukt ont i den. antar att det beror på att jag gick runt med en fet hög tidningar på den i sex timmar igår. mina smalben gör också ont av någon anledning, varför vet jag inte.
men jag är glad ändå, för jag är ledig idag.

träffade så mycket skeva människor igår när jag jobbade, bland annat:

1. en gubbe med käpp som skällde ut mig för att han tyckte att jag uttalade "metro" fel. det var tydligen skamligt att jag inte kunde uttala ett svenskt ord. jag ba "eh, det är inte ens svenskt, gå och stör någon annan" sedan stapplade han iväg och jag kunde fortsätta dela ut tidningar.

2. en man utan framtänder. jag erbjöd honom en tidning och en ful papperskrona med metros logga på och han sa "bara om man får dig på köpet". "skulle inte tro det" svarade jag. "får man dig ändå?" undrade han.
"ja självklart, you sexy beast!" skrek jag och kastade mig på honom. eller inte.

3. en tjock man som tog emot en tidning av mig, la den på marken, la sina händer på mina kinder och sa "do so vacker! dina ogon! dina brona ogon so vackra!" sedan kysste han min hand och gick vidare.

4. en man som absolut inte ville ha en tidning för att metro har svikit honom. hur eller varför ville han inte berätta, men metro är svikare. right...


textvägg.

lite smått crazy dag. jobbade först elva till två, sedan var jag ledig i fyra timmar. mötte upp min mamma och min kusin för att äta lunch, sedan ville de vinka till prinsessan så jag följde med.

det hände en rätt skev grej när vi stod och väntade på att allt skulle börja.
det var fullproppat med folk och framför mig stod en kvinna på sisådär fyrtiofem år. plötsligt vänder hon sig mot mig och säger:
- kan du sluta tugga tuggummi? det stör mig, sluta med det.
- jag tror att vi löser det problemet bäst genom att du vänder näsan framåt igen, svarar jag.
fem sekunder senare tar hon fram en cigg, tänder den och blåser demonstrativt ut röken på oss. min mamma är astmatiker så hon knackar kvinnan på axeln och säger:
- ursäkta, jag tål inte cigarettrök. skulle du kunna fimpa den där?
- nej, här får du för att din ouppfostrade dotter tuggar tuggummi, det är samma sak, fräser hon och blåser ut ett rökmoln. lite av ett eh-what-the-fuck-moment.

en stund senare öppnas kravallstaketen och mamma och min kusin smiter in. jag stannar däremot utanför eftersom att jag snart ska tillbaka och jobba, så jag står kvar vid kärringen som ännu en gång vänder sig om mot mig och säger med avsmak:
- det är så jävla äckligt att se dig, jag mår illa.
vid det här laget har hennes väninna också lagt sig i konversationen, och när de för femte gången upprepar hur äcklig jag är får jag nog, så jag tar ut tuggummit ur munnen och trycker fast det på den första kvinnas jacka och säger "problemet löst". då blir hennes väninna skitförbannad, så hon tar tag i mig och slår mig i bröstkorgen samtidigt som hon knuffar mig, och jag blir så jävla chockad att jag bara kollar på henne och säger "vad fan gör du?!" samtidigt som jag långsamt går därifrån.

efter att ha jobbat sex till nio mötte jag upp mamma och min kusin igen som var på en nattklubb. stod där och drack cola i tre timmar, sedan tog vi tåget hem och från stationen skjutsade jag min mamma på cykel. det var ett äventyr jag sent kommer att glömma. nu är klockan halv tre och jag borde sova. är ledig imorgon, awesome.




bonkz tycker att det här ser ut som en sådan där bild på författaren som är på baksidan av böcker, och det här inlägget blev typ en bok så why not. orkar inte läsa igenom texten och kolla slarvfel, leave britney alone.


00:19

holy fuck vad trött jag är. och kall, jag sprang runt i regnet innan jobbet i jakt på en kiosk för jag skulle bestämt ha en cola och när jag väl kom in och skulle börja jobba kunde man vrida ur mina kläder. så jag satt där i tre timmar och huttrade och ringde runt till folk.

det blir lite skeva samtal ibland men det är kul. idag ringde jag till en kille som var arg för att jag störde mitt i vm, och häromdagen när jag kom till en norrländsk man och frågade efter hans fru fick jag svaret "nä, hon är ute och super". jag var tvungen att bita mig i kinden för att inte börja skratta, sedan klämde jag fram ett "eheheheh... okej... jag får väl återkomma då... tack och hej..." och avslutade samtalet.

nu ska jag ut och röka och sedan ska jag sova, för jag ska upp om åtta timmar och jobba ännu mer. som jag sa förut, jag lever ett hektiskt liv. jag har till och med börjat använda kalender, vuxenpoäng +500


18 juni.

det är fredag och jag ska på en till utbildning hos greenpeace som avlutas med ytterligare ett par timmars provjobb, alltså slutar jag klockan nio. tur att det regnar i alla fall. ni som ska supa skallen av er ikväll kan ju ha så kul, jag ska rädda våra hav som lider av försurning.




okej, glöm det jag sa om att det är tur att det regnar. duggregnet övergick till att det ser ut som att någon står och häller vatten ur en hink från himlen. nu ska jag cykla till tåget. kul.

nu sprutar jag ner dig din jävel.

ny ilska: något jävla grottmongo skränar utanför mitt fönster. var är vattenpistolen när man behöver den?!

rubriken: that's what he said.

headshot

ååhhhh. är för irriterad för att sova.

höll precis på att somna när jag fick ett sms. kollade på klockan som visade halv tre. läste smset och förväntade mig att det skulle vara något viktigt, men det enda som stod i meddelandet var "hej" från en kille jag inte ens känner, jag har bara träffat honom två gånger. jag svarade "är du medveten om vad klockan är?" och han svarade "skitsamma. du messar aldrig, det är bara jag som messar, skitsamma pallar inte".

är det ett värt sms att skicka mitt i natten?! det var samma sak igår; han smsade och jag svarade inte för att jag var upptagen. efter ett tag fick jag ett nytt sms där det stod "du är skitdryg och dissig för du svarar inte".

det var även viktigt för honom att skicka ett sms klockan nio på morgonen för att fråga var jag ska jobba på lördag. dude wtf? jag har sagt det förut och jag säger det igen: om det brinner eller om någon är döende är det okej att höra av sig mitt i natten. endast då. eller nej, då ringer du 112, inte mig.



observera att bilden inte har något med texten att göra.


angående det förra inlägget...



tur att bonko finns, han är en sådan empatisk person.


bitter tjej är bitter.

idag var jag på vårdcentralen, sedan åkte jag hem och solade. kvällens äventyr inkluderar en avbitartång. min ring i läppen är helt hoptryckt efter alla gånger jag har bitit på den så nu måste jag knipsa av den om jag ska få ur den. jag är rädd: vasst verktyg + ansikte är inte en ekvation som går ihop. anledningen till att jag ens måste göra det är att jag ska jobba på lördag och de sa åt mig att ta ur mina piercingar. ska stå inne i stan i sammanlagt sex timmar och dela ut metros bröllopsbilaga för jag har minsann för mig att prinsessan victoria gifter sig då.

om det är något jag är trött på är det hennes jävla bröllop och kärleksepidemin det för med sig.

det är ett rosaskimrande kärleksmoln över hela landet, och jag står inte ut. jag spyr på alla som friar till sin hjärtevän på feta löpsedlar som smackas upp i tunnelbanan, jag orkar inte alla kampanjer där folk ska förklara sin kärlek till varandra. ska köpa ett par skygglappar (utan daniel och victoria på) alternativt låsa in mig tills molnet har förflyttat sig någon annanstans. jag har en dålig dag. idag är jag inte själv, jag är ensam. det är så det känns i alla fall.


det enda som är bra med bröllopet är bröllopsglassen, jag kan helt ärligt säga att det är den godaste glass jag har ätit i hela mitt liv.




SKYNDA FYNDA!! BARA 27 KRONOR!!! VÄRSTA KAPET


:D


honey, I'm home

puh.

är äntligen hemma från utbildningen. den tog alltså fem timmar och de sista två timmarna fick vi sitta och ringa. mitt första samtal fick mig att vilja gå därifrån och gråta en skvätt. jag ringde en tant på 80+ i skåne som inte hörde ett enda ord jag sa. det blev inte bättre av att hon pratade så bred skånska att det lät som franska, alltså förstod jag inte vad hon sa heller. det slutade med att hon skrek "JAU HAUR EN HÖURSELSKAWDA OCH ÄR HALVDÖUV" sedan la hon på och jag satt kvar och stirrade på telefonen.

resten av samtalen gick lite bättre, sedan fick vi gå vid åtta och då åkte jag till telefonplan och träffade bonkz som bjöd på kebab. nu är jag som sagt hemma och funderar på att gå och lägga mig. 




världens sötaste bild. lägg märke till min disney channel-keps. har jag sagt att jag är singel?

08:25

fan, klockan är inte ens halv nio och jag är vaken. jag har sovit tre timmar och borde vara trött men jag vaknade och kunde inte somna om, så jag gick upp och sorterade tvätt. egentligen hade jag inte behövt gå upp förrän elva så jag har ingen aning om vad jag ska göra nu.

det är stört fint väder idag förresten, inte ett moln på himlen och enligt smhi blir det 20+.
kul att jag ska vara inne hela dagen.

lite sådär om gårdagen va.

woah! jag var ju på ett jobbmöte och en intervju igår och nu börjar mitt hektiska liv.

det ena jobbet är en behovsanställning för ett samplingsföretag, och det innebär att jag har fått äran att stå och dela ut tidningar iklädd en fräsig metro-väst. imorgon ska jag på en fem timmar lång utbildning för jobb nummer två, nämligen telefonambassadör för greenpeace. det låter stiligt, jag måste skaffa visitkort där "ambassadör" är skrivet i fetstil.

trodde inte ens att jag skulle få det jobbet, för när vi skulle provringa till någon på kontoret blev jag skitnervös och lät som en smurf på amfetamin. pratade alldeles för fort och började fnissa när jag skulle berätta hur viktigt det är att vi tar hand om humrarna och sniglarna i haven. sedan avslutade jag med "TACKHEJHAENTREVLIGKVÄLL!!" och så la jag på, men det var tydligen inte så dåligt som jag trodde.

efter intervjun igår åkte jag hem till carol och slingade hennes hår. sedan åkte vi till tumba och fiskade med ett par karlar, vilket gick lite sådär med tanke på att vi inte fick någon fisk och att fiskespöt gick sönder. gick in och spelade kort istället och jag var sur för att jag förlorade. själva hemresan var ett äventyr i sig också. i älvsjö upptäckte vi att vi hade missat sista tåget så vi tog bussen till gullmars där jag underhöll folk med roliga historier tills bussen mot trånkan kom.



imorse vaknade vi halv tio av att några gubbar kom och skulle besiktiga lägenheten, vilket innebar att carol fick gå upp och jag låg kvar och pep "dude, what the fuck?! make them stop!!" när de kom in i sovrummet och drog undan gardinerna för att kolla någonting.

hurra hurra hurra!



idag fyller den här pinglan 18 år! grattis snadr, bli inte för full på 3,5orna ♥


en fin kväll att berätta om för barnbarnen sedan

gårdagen, gårdagen, gårdagen. var ska jag börja?

det är bra att vara charmig. speciellt när man lyckas komma in på stadion och se KISS utan att ha betalat biljett. jag behövde inte ens visa brösten, det enda som krävdes var puppy eyes, lite tårar och en historia om att jag har väntat på att få se dem i ett år och att jag har åkt genom hela sverige för att få göra det. konserten var awesome, trots att jag lyckades hamna bakom en stört lång kille. men jag hade tur ändå, för jag stod bredvid en lika lång kille som frågade om jag ville hoppa upp på hans rygg, och efter konserten bytte vi nummer.

när allt var över bekräftades mina fördomar om väktare ännu en gång: att de har ett testosteronöverskott som gör att de bara väntar på att få ta i med hårdhandskarna, samt att uniformen på något vis fungerar som kompensation för att deras mammor aldrig kramade dem när de var små: äntligen får de också känna sig viktiga.

jag stod på trottoaren och försökte fundera ut bland annat hur jag skulle få tag på felicia och vart jag skulle ta vägen när två väktare med mycket bister uppsyn informerade mig om att jag inte fick stå där.
"varför inte?" undrade jag när den ena av dem tog tag i min arm och började dra mig därifrån.
"varför får jag inte stå här?" upprepade jag.
"jaha, det är så du vill ha det, du är uppkäftig" svarade de, vred upp mina armar på min rygg i ett polisgrepp och släpade iväg mig därifrån samtidigt som de skrek åt mig att så går det om man inte gör som de säger.

sedan tog jag sista tåget hem och däckade vid fyra.



blaaaack diamond wuuuhuuuu-huuuuuu

kanske lite tråkigt ja.

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
ja, det gör jag.
Vilka vitaminer tog du när du var liten?
ehe sådan där brustablett, fast jag stoppade den oftast direkt i käften istället för i ett glas med vatten.
Vad åt du senast?
en salamimacka.
Har du fått någon komplimang i dag?
tror jag då inte.
Har du varit med i en rättegång?
nein.
Är du polare med grannarna?
inte direkt...
Vilket språk pratar din pappa?
svenska, tyska, franska, engelska och arabiska. säkert något mer
Vilka länder har du bott i?
sverige, tyskland, saudi-arabien och så har jag bott på åland men jag vettefan vilket land det tillhör.
Senaste piercingen?
smiley.
När åkte du bil i mer än femton minuter senast?
typ... förra veckan?
Gay?
neheru.
Har du däckat eller spytt för att du har druckit?
ja, men nu talar vi inte mer om det.
Har du något husdjur?
lite dammråttor, kanske ett par loppor också.
Har du täckt någons hus med toapapper?
nej, det verkar jobbigt.
Minns du din/dina musiklärares namn?
njae.
Hur bra är din syn?
jag ser i alla fall, hur bra vet jag inte.
Har du varit på ett party?
nä fy absolut inte.
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
tveksamt.
Har du varit utomlands?
ja.
Vilket är det bästa bröllop du varit på?
jag har varit på två bröllop och inget av dem var särskilt awesome.
Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
antagligen.
Var är dina syskon just nu?
i skåne och frankrike.
Vad var den senaste drömmen som du minns?
typ att jag och mitt ex gick runt i en skog.
Vem ringde dig senast?
tove.
Vilken tid gick du upp i morse?
elva tror jag.
Vad ska du göra i helgen?
chilla gal1
Vad står det i det fjärde sms:et i din inkorg?
"but im going out now biatch :p"
När var du riktigt sjuk senast?
typ... i vintras?
När såg du en kändis senast? Vem var det?
jag såg peppe eng på arlanda!!!!!1 äntligen fick jag berätta det för någon :D
Vad finns i din bakficka?
ingenting.
Har du färgade linser?
nope.
Vad gjorde du klockan två i natt?
försökte sova.
Vad är det första du gör på morgonen?
kollar om mitt hår har blivit längre.
Vad ska du göra efter det här?
samma som ovan.

hjärtat slår skiten ur mig



and it
hurts
with every
heartbeat


don't feed the cat.

hehehe. jag var nyss ute och rökte och såg en unge som försökte mata en katt med löv. när hon insåg att det inte gick la hon dem på kattens huvud istället. jag var road. det var inte katten.

enligt min kalender har jag ett till informationsmöte för samma jobb som jag var på möte om i fredags och en arbetsintervju hos greenpeace på måndag. mötet klockan ett och intervjun klockan tre. jag vill hinna med båda men jag tvivlar på att jag gör det. /cut cut cut

vilken strålande morgon.

kul att jag vaknade av att en kille från företaget jag sökte jobb hos ringde. klockan var tio och jag svarade med ett målbrottshest "uuuh hallå?" för jag har gått och blivit lite förkyld. sedan sa han något om någon hemsida och att jag skulle registrera mig på något och sedan la vi på och nu kommer jag inte ihåg vad han sa.

det regnar ute och jag har ont i huvudet och låter som en kråka när jag pratar, därför ska jag sitta hemma i mina mjukisbyxor och vara lat hela dagen.



sexig tjej med blöjrumpa och instoppad tröja håller i guds gåva till det berusade folket: ett glas vatten.


rålis.

igår firade vi alltså att det är sommarlov, så några i våran klass + parallellklassen drog till rålis och så chillades det galet med lite vin.

jag och linn körde en "dude, this is stupid... let's do it!" genom att bada, vilket var stört kallt. gick även runt med blöta kläder hela kvällen eftersom att isak hällde öl över mig. luktade som en alkis när jag vaknade upp imorse, vilket jag för övrigt gjorde hos bonko. det blev en runda på donken innan läggdags också; jag beställde en cheeseburgare med tio saltgurkor på, fick även en burgare gratis för att jag fick vänta länge. de vet hur de ska tillfredsställa mig på mc donalds.

kvällen var alltså helt okej, men vissa delar av den hade jag klarat mig bättre utan. alkohol och skevt beteende går liksom hand i hand.



mina smaklökar darrar av upphetsning när jag ser den här bilden.


school's out for summer

åååååh, äntligen sommarlov! ♥



avslutningen igår var lite sådär. vi samlades i matsalen och jag hade halva rinkeby bakom mig. killarna som satt där tyckte att det var kul att peta på min rygg var femte sekund, lite irriterande. rektorn höll tal om hur FANTASTISKT john bauer-gymnasiet är och hur KUL och UNDERBART det är att ha oss som elever, och sedan fick vi gå.

jag åkte till sumpan och träffade dabe som guidade mig till stället jag skulle på arbetsintervju hos. det var inte ens en intervju, det var ett gruppmöte där vi fick sitta och fylla i blanketter. kanske inte så spännande som jag hade trott.

på kvällen blev det rålis, men det får bli ett nytt inlägg om det sedan, annars kommer det här inlägget bli för långt. dessutom är jag inte redo att tänka tillbaka på kvällen än, jag behöver pannkakor först.

och nej, jag åkte inte till utö. min tomma plånbok hindrade mig, det gör den alltid.


08:08

morning kids.

om tre timmar har jag skolavslutning. kan fortfarande inte fatta att jag har gått hela ettan nu, det känns som att det var igår jag kom ny till klassen och absolut inte fattade hur folk kunde hitta till matsalen och komma ihåg alla olika koder. hoppas att tvåan och trean går lika fort, har nog aldrig varit så skoltrött som nu. hahahah tänk om jag skulle vakna upp nu och så skulle det senaste halvåret bara vara en dröm, egentligen är det december och -20 grader ute. fan vad hemskt :(

klockan två idag ska jag på arbetsintervju. har fortfarande ingen aning om vad jag ska säga, jag vet bara att jag ska hålla tyst om att jag är dålig på att komma i tid och att jag var inblandad i palme-mordet.

... varför?

dagens wtf: att jag tappar bort min mobil och hittar den i min papperskorg efter mycket letande.

pling pling

tre gånger den här veckan har jag varit nära att köra på en gubbe med min cykel. det är samma scenario varje gång: jag kommer cyklandes och han är i full färd med att gå mitt i gatan. han är väl ungefär hundratio år, så han är varken snabb eller smidig. enligt mina beräkningar (sträcka/tid) färdas han i ungefär 1 km/h. vill inte köra på honom - det blir så jobbiga fläckar på cykeln då - så jag plingar som en galning utan att han reagerar, och till slut tvingas jag tvärnita precis framför honom. först då vaknar han upp ur sin dvala och kollar på mig med ett förfärat ansiktsuttryck.


tänk om han tror att jag är ute efter honom? han ligger säkert i sin säng och skakar av rädsla för att crazy_gurl på röd cykel förföljer honom. eller så är han galet lack nu och tänker samla ihop hela PRO så att vi kan göra upp.


tisdag.

var ju ledig idag så jag drog in till stan och träffade carol. vandrade runt i stan och åt glass, sedan skulle hon till skolan och ha matte så jag följde med och skrev klart filmdramaturgin. skickade in den tio minuter efter deadline så peter kommer inte hinna läsa och sätta betyg på den tills imorgon. lite kefft.

på tal om imorgon så har jag inte bestämt mig för om jag ska åka till utö eller inte. vore stört kul men jag vet inte om jag orkar för jag har haft fullt upp de senaste veckorna. om jag ska åka måste jag handla mat för fyra dagar ikväll och jag har inte hunnit få in pengar på mitt konto heller, vilket betyder att jag måste låna av mamma. vet inte ens vad jag ska köpa, de har tydligen ingen micro där borta så pizza går bort.

uuUuUuUuuuhhHhhhHhhhhhhhHhhh.

untz untz

klockan är nio, du lyssnar på radio 107,5.

eller jag gör det i alla fall. jag är för lat för att gå upp och byta radiokanal så jag får stå ut med untz-untz-untz. lilla bollen, stora bollen, snurra pizzan!

aah. hur som helst så är jag ledig imorgon. det känns ganska awesome, ungefär som när man är hungrig och hittar ett paket kakor i skafferiet. är som vanligt för trött för att skriva något vettigt, och för en gångs skull har jag inget att berätta för er. har inga bilder på den här datorn heller. torrt.


jag behöver inte skaffa ett liv längre.

heh. min mamma kom hem med en ny dator, så nu kan jag g33ka bort hela sommarlovet. high five!


dags att skaffa ett liv.

imorgon måste jag lämna tillbaka min laptop till skolan, för vi får inte behålla dem över sommaren. min stationära dator är död så det kommer nog inte bli så många inlägg här framöver.

btw, happy birthday damo. you're awesome ♥

it's like I'm walking on sunshine

kom hem för ett tag sedan och gick direkt in i köket för att steka ägg och bacon. stört gott, käkade som en grottmänniska: girl vs. food och jag vann. orkar inte ens skriva en sammanhängande text. awesome kväll hur som helst. florence kom hit och så gick vi och mötte robin och krull, drog till mange där toby och fredrik och en massa andra var. robin hällde öl i mitt knä. jag hällde öl i hans. jag luktar alkis. vet inte vad han luktar. vill sova men orkar inte borsta tänderna och tvätta bort sminket. ska nog göra det ändå. godnatt.

lite känslosamt blev det.

hahah fyfan vad blödig jag är. så fort jag såg cissi i studentmössan började jag storböla. ingen annan grät, bara jag och till slut fick jag gå in på toa för att andas lite och sluta gråta. annars var det kul, vi käkade smörgåstårta och spelade kubb. vi fick råpisk av gamlingarna, dvs våra föräldrar + vår kusin, det kändes lite. 

cissis pojkvän och två av hennes kompisar var med också. de ska till utö som ligger någonstans i stockholms skärgård nästa vecka och jag ska kanske följa med. men mer om det läjtööör för nu ska jag duscha. om ett tag ska jag möta robin, för ikväll ska vi fira toby som fyllde år för ett par veckor sedan. toodles!

 


för cissi har tagit studeeenten och korven den har två.

om ett par timmar ska jag iväg på cissis studentmottagning. har ingen aning om vad jag ska ha på mig. kollade garderoben och hittade fyra klänningar och två kjolar som uppfyller dagens krav, men jag vill ha något annat. vet inte vad jag ska ha för skor heller och mitt hår står åt alla håll.




hur som helst, grattis cissi ♥ jag kommer ihåg när vi var små och jag sa "cissi, lova att du inte glömmer bort mig när du har fyllt tolv... du kommer vara stor då och jag kommer bara vara elva..."


fredag.

underbar morgon. skyndade som en liten kenyan till tåget som var försenat, och när det väl hade börjat åka stannade det precis innan bro i en evighet. kom fram till centralen och upptäckte att mitt sl-kort har gått ut. försökte charma mig igenom spärren men kärringen som satt i luckan var överraskande nog mer envis än jag.

av någon anledning har jag tusentals tamponger (kanske bör tillägga att de är oanvända?) som ligger och skräpar i väskan och när jag öppnade den för att lägga ner kortet ramlade tampongerna ut. stod där ett par sekunder och tänkte "eh, ska jag ta upp dem? ska jag låtsas som ingenting?" men kom fram till att det bara var att sätta sig ner och plocka upp dem medan skitungarna runt omkring mig fnissade. kom iväg till skolan och upptäckte att ingen är här. tydligen har vi ingen mediekunskap, men det var det ju ingen som berättade för mig.

på tal om ingenting så är min hårbotten lite gul och det i kombination med min lite för mörka ögonbrynspenna gör att jag ser ut som en polack. sexigt värre.




sextonårig tjej med kissie som stilförebild.


det är skillnad på att vara ensam och på att vara själv.

inkan hade frågestund för ett tag sedan och jag ställde en hel del frågor, bland annat undrade jag vilken hennes största bedrift är. svaret blev "att jag faktiskt klarar mig otroligt bra som singel" och det fick mig att tänka lite.

jag har varit singel sedan i februari. då kom jag ur ett förhållande som hade varat i ungefär ett halvår, plus/minus lite on/off och med en hel del tillhörande dramatik. innan det var jag tillsammans med någon i ungefär sju-åtta månader, beroende på hur man ser det för även där var det en massa velande fram och tillbaka, och mellan dessa förhållanden hann jag bara vara singel ett par veckor.

fram till för ett halvår sedan var en av mina största rädslor att vara ensam. nu kanske ni tror att det var därför jag gick in i ett nytt förhållande efter det första så snabbt, men det var inte så, jag blev helt enkelt kär. men jag var rädd för att bli lämnad ensam och jag var rädd för att få mitt hjärta krossat. jag kunde knappt föreställa mig hur det var att vara utan någon att somna och vakna bredvid.

den där dagen för fyra månader sedan visste jag att det bästa för mig är att vara själv tills jag hittar någon det funkar med till 100%, men i början kände jag mig så sjukt vilsen. jag visste inte riktigt hur det skulle gå till, men jag skulle framåt. dagarna gick och blev till veckor, och jag la fokus på att umgås med mina vänner istället. jag började till och med tycka om någon ny, även om det inte funkade där heller.

till slut nådde jag punkten där jag hade lagt allt bakom mig och jag har insett att det inte är så hemskt att vara utan någon som jag trodde. jag kan till och med få ha allt täcke för mig själv när jag sover.



torsdag.

fyfan vad varmt det är. vi är lediga från skolan idag så jag ligger ute och schteker. jag har världens skevaste bränna; framsidan av min kropp är rödbrun medan min rygg är kritvit. men det känns meningslöst att sola ryggen, jag ser ändå inte den. :(

över till ett helt annat ämne: sökte lite jobb för ett tag sedan och nu när jag kollade min mejl såg jag att jag har blivit kallad till två arbetsintervjuer. har aldrig varit på någon sådan så jag vet inte ens vad man gör. vad har man på sig? vad säger man? måste jag ta ur mitt skrot? får man peta i näsan?

onsdag.

var stört sur igår. hade ju suttit uppe hela natten och pluggat till medieproduktionsprovet och när jag kom till skolan fick jag veta att de har skjutit upp det till på måndag istället. så jag åkte hem och sov i femton timmar.

vaknade till ett awesome väder och skulle helst vilja ligga ute på en gräsmatta och sola nu, men jag har naturkunskapsprov idag. visste ni att det finns cirka 950.000 olika sorters insekter i världen? bryr ni er? nä, tänkte väl det. inte jag heller.

rast om... 13... 12... 11... 10... 9... 8... 7... 6... 5... 4... 3... 2... minuter

hysteriskt roligt klockan fem på morgonen:








det här med att dygna är inte min grej.

jag känner mig som en överkörd grävling. kvart i fyra imorse gick solen upp enligt smhi och då satt jag fortfarande och pluggade. vid kvart i sex ringde min väckarklocka och då gick jag och la mig. sov en timme, sedan åkte jag till skolan. var tvungen att sitta och spärra upp ögonen som en upptjackad galning på tåget för att inte somna och råka hamna i västerhaninge. när jag kommer hem ska jag i alla fall sova ett par timmar, sedan är det samma visa igen för jag har fortfarande sjukt mycket kvar att göra.

när det här är över ska jag bada i skumpa. sedan ska jag sova i tre dygn. minst.

1 juni.

jag la just märke till att det blev den första juni. har det ens varit maj? enligt facebook har jag svarat att jag kanske kommer att delta i evenemanget "sommar 2010". låter vettigt. eller inte.

jag är inne på min sjunde timme av pluggande och då har jag inte ens börjat med redovisningen eller inlämningarna som ska vara klara imorgon. det går runt i mitt huvud. lyssnar på beethoven, jag har fått för mig att det stimulerar min hjärnaktivitet. vet inte om det gör så stor skillnad.


RSS 2.0