ken ring <3
 jättefint, men visst låter det som att han sjunger "min lilla prinskorv, jag älskar dig"?


visa fittan så får du popcorn.

seg i huvudet. seg i kroppen. seg överallt. det var en bra kväll igår, jag och carol våldsgästade som sagt bonko och hans glada vän jimmy.

stötte på en minst sagt udda person på tunnelbanan dit. han satt och skrek i sin telefon, sedan räckte han plötsligt över den till mig och bad mig prata med hans kompis. så jag gjorde det en stund, och när jag hade lagt på frågade han om vi skulle med på fest, men vi sa att vi redan hade planer. så började han snacka om att han var kökspersonal.
"folk som jobbar i kök är bara ute efter en sak, ska ni veta, och det är att ligga. men det är okej så länge man inte är gift!" skränade han.
"där ser man" sa vi. 

när vi skulle hem tog vi nattbussen. hade precis klivit på och skulle visa mitt kort när ett par killar började slåss bredvid mig. jag försökte komma förbi men fick en armbåge på näsan och en spark på benet. lackade ur och knuffade ut en av killarna från bussen, sedan gick jag och satte mig vid carol.

imorse vaknade vi elva och drog och köpte varsin pizza för sextio spänn. värd varenda krona! 
sedan åkte jag hem till mig och duschade i en halvtimme, för det var så lång tid det tog innan mitt hår slutade lukta gammal fimp.

 glad tjej äter baconchips.


bonkz e bäst/bonkz

sollentuna byttes mot mälarhöjden och en skål nudlar. det är snart dags för min andra.

är hemma hos bonkz. har kört ölspel fast med vodka (för mig) och vin (för carol) och kollat på king curtis. jag och carol virrade runt i kollektivtrafiken i tre timmar. trångsund -> spånga -> spånga ip -> spånga -> sollentuna -> kista -> mälarhöjden -> (snart) trångsund.sollentuna, here we come.

är hemma hos carol. hon duschar och jag sitter här och pratar med hennes katt. ikväll ska vi på fest i sollentuna, det blir nog awesome ska ni se.

när jag satt på tåget på väg in till stan råkade jag ut för ännu ett äckel. det satt två män och drack öl ett par säten ifrån mig, och så kollade den ena på mig och sa "så du har en sådan där ring i näsan? har du en där nere också eller? kan inte du visa fittan för mig?" och jag ba AWW YEAH MADDA FAKKA. eller inte.

ska lyssna på sexy bitch och göra något åt mitt lockiga hår nu.sonia, look at mr. tuttle

äntligen sportlov ♥

har just kommit hem från sonia. vi hade filmkväll och såg en film om en flåsande mamma, två ungar och lite dimma. jag hade sett den förut men den var ändå värd att se igen.
har saknat inkan, sandra och sonia så det var kul att äntligen få träffa dem. det var ett tag sedan och senast jag var med sonia och inkan var jag bakis och dräggig som fan. mindre charmigt.

när jag och sandra skulle hem slapp vi vänta i vällingby. det är sensationellt! varje gång jag är där åker bussen ifrån mig och jag springer förtvivlat efter, men inte den här gången. kände att det var värt att skriva, det händer inte varje dag liksom.sonia och jag i november, när jag var i hennes skola och kastade snus på fönster och pratade om sexuella relationer.

jag tycker att hon är charmig på bilden. hon har ungefär samma blick som naturkunskapsläraren hade när jag och patrik avbröt hennes lektion med parallellklassen för ett par veckor sedan genom att storma in i deras klassrum och börja slåss.


jag behöver en spark i arslet.

å n g e s t 

hade betygssamtal med läraren i webbdesign imorse.
han förklarade vad jag behöver göra för att bli godkänd och jag förstod... ingenting. han sa något om css och att jag inte ska göra någon intern kodning, utan en extern och att det är något jag kan svänga ihop hemma på sportlovet och jag hehehe-ade och sa "visst, jag fixar det" och när jag gick därifrån ville jag springa in i väggen med huvudet före.

men jag lät bli. istället åkte jag hem och tröståt tårta och mandelmassa direkt ur förpackningen. det hjälpte inte.
jag har alldeles för mycket att göra och jag vet inte var jag ska börja. jag skrev ner alla uppgifter jag måste lämna in och alla prov jag måste göra för att få godkänt i alla ämnen och listan blev längre än förra julens önskelista, och den var lång.


det finns bara en person som kan göra mig glad nu och det är ken ring. ♥
återkommer imorgon, förhoppningsvis har jag bockat av någonting på listan då och är lite gladare.ät inte chips på tom mage. man mår illa.

idag träffade jag bonko, han ville att jag skulle skriva ett inlägg om det, så nu gör jag det.

"snälla snälla snälla kan vi köpa dillchips?" tjatade han (eller så var det jag, jag kommer inte riktigt ihåg?) så vi gick till ica och köpte en påse som vi hetsåt under tystnad. 

sedan vandrade vi runt på östermalm bland alla pälsmössor och chihuahuor och jag frös om fingrarna.

regel nummer ett: rör mig inte. speciellt inte om du är p60.

kanske borde skapa en kategori där jag samlar alla fina små inlägg om kollektivtrafiken?

det var rusningstrafik när jag skulle hem så jag och ungefär hälften av sveriges befolkning trängdes på samma pendeltåg. mitt huvud gjorde ont och inte blev det bättre av att det satt en man i sextioårsåldern bakom mig och skränade. vände mig om och gav honom en arg blick, vilket han såg, så han ställde sig upp och la handen på min axel.

"nämen kolla vilken fin tjej som satt här då!" sa han.
försökte att ignorera honom, hans andedräkt och hans hand, men när han började klappa min arm samtidigt som han upprepade att jag var en "riktigt fin ung kvinna" fick jag nog och skällde ut honom så att hela vagnen tystnade.

efter att ha avslutat allt med "sätt dig ner, håll käften med ditt jävla skränande och rör mig inte igen" tog jag fram min mobil och låtsades smsa tills jag skulle gå av.
då tog han tag i mig igen och sa "härligt med en flicka som kan bli arg. jag lägger mig raklång på marken för sådana som du!" och en tant som gick förbi sa "man ska kunna ryta till, då kommer man långt här i livet!"

mm, se bara vad jag har uppnått. jag är snart känd som arga tjejen i kollektivtrafiken. borde inte jag få en facebookgrupp tillägnad mig?

sleeping my day away.trött tjej på webbdesignen för ett antal veckor sedan. har naturkunskap just nu och jag kan inte direkt säga att den här lektionen är livligare. läraren är någon annanstans och jag och linn lyssnar på svennebanan samtidigt fast i otakt. vår klass har radat upp 160 läskburkar i fönstret. när jag har druckit upp colan jag köpte för en stund sedan är det 161 burkar. tror att jag har bidragit med sisådär en tredjedel av dem.

typiskt IT-elever: dricker cola och sitter vid datorerna hela dagarna.

kanske inte riktigt min grej.

idag tog jag mina första stapplande steg mot en modellkarriär. not.

det var under förmiddagslektionen som frisöreleverna kom in i vårat klassrum och frågade om någon ville vara hårmodell. antog att de skulle sätta upp ens hår och ta lite kort bara, dessutom såg jag min chans att smita från svenskan, så jag anmälde mig som frivillig.

de ryckte och slet lite i mitt hår och en stund senare hade min lugg bakats in i en fläta så att det blev som ett diadem. trodde att de drev med mig när jag frågade "jaha, vem ska jag visa upp det här för nu då?" och de svarade "du ska gå en visning om tjugo minuter. halva skolan är bjuden"

jag hörde en liten röst inom mig skrika "gå mot dörren utan att vända dig om. sedan öppnar du den och springer. stanna inte förrän du är långt, långt härifrån" men det var tydligen för sent för att dra sig ur. 

instruktionerna jag fick var att gå på en tejpad linje på golvet, förbi allt folk, langa en pose framför fotograferna, vända mig om, fortsätta gå och sedan langa en till pose.
har ingen aning om hur det såg ut, jag tänkte mest på att inte snubbla, se glad ut, sträcka på ryggen, låta bli att kolla på linn som stod i publiken och inte göra något konstigt framför kamerorna.jag klarade mig undan det där i alla fall. f to the ail.

en apelsin plus två apelsiner blir tre apelsiner.

är i full färd med att söka sommarjobb. söker man på jobb utan krav på erfarenhet/utbildning i stockholm dyker tandläkare och barnpsykolog upp. av någon anledning är jag inte förvånad, senast jag var hos min tandläkare fick jag gå hem med en servett i käften för att det inte ville sluta blöda, och om jag ska beskriva mina erfarenheter av BUP är jag inte klar förrän ikväll.

har i alla fall skickat iväg en söt liten beskrivning av mig själv + cv till någon som söker jordgubbsplockare. sedan skickade jag in en intresseanmälan till någon som söker folk som vill hjälpa fjortonåringar med läxorna i vår.
jag är som gjord för det: lugn och pedagogisk. tvivlar ni på mig? jag satt och tjatade om plus och minus med tjugo sexåringar förra våren, det är det inte alla som pallar med.

jag överlevde.

åh herrejesus vilken dag. började med att jag lackade ur på en tant som höll fast mig när jag skulle gå på tunnelbanan imorse.

"stå still, alla ska på samtidigt" sa hon och höll i min jacka så hårt att knogarna vitnade.
"släpp mig, kärringjävel!" vrålade jag frustrerat, slet mig loss och blev utstirrad av resten av medlemmarna i PRO tills jag gick av i liljeholmen. mm okej, jag är fett omogen men 1) hon började fa-a-aktiskt 2) kollektivtrafiken gör mig ilsken.

vid ett var det alltså dags för den fruktade vandringen. hela min kropp skrek "NEJNEJNEJ!!" men det var bara att gilla läget och börja promenera. jag och carol gick sisådär en kilometer bakom alla andra och beklagade oss över allt som går att beklaga sig över. när vi hade gått hela rundan var känseln i fötterna borta, precis som alla i klassen, men vi överlevde i alla fall.
carol på rökpaus mitt i promenaden + lite träd och mycket snö.

arg flicka vs. kollektivtrafiken

fram med sveriges alla krispaket.

det är -22 grader, pendeltågen är kraftigt försenade och all tunnelbanetrafik som går ovan jord är avstängd.
åh, javisst ja, har jag nämnt att jag ska vandra fem kilometer med skolan? 

happ. nu kör vi.
arg flicka vs. kollektivtrafiken.
NI KAN TA MIN KROPP MEN MIN SJÄL KOMMER NI ALDRIG ÅT!! MOAHAHAHAHA.

ja nu jävlar.

sofie säger att alla tåg i stockholm är inställda. min mamma tyckte att jag kom med en strålande idé när jag föreslog att jag kunde (obs!! ironi!! ironi!!) hyra en alvedoncykel och cykla till skolan.fast jag har alltid velat glida runt på en sådan där. de är fräsiga på något vis.jag tänker starta en namninsamling som jag ska lämna in till sl. vet inte vad det ska vara bra för, men jag vill visa mitt missnöje och mamma sa att jag inte fick kasta ägg på deras huvudkontor.

så... ni kan väl lämna en kommentar med erat namn? det känns rätt värdelöst om det bara är mitt med på listan.

herregud, han är seriös.ha ha ha ha ha. det var det lustigaste.
 ska jag promenera fem km imorgon? det måste vara ett skämt.


grundläggande regler.

jag har sagt det förut men det kan inte sägas för många gånger.
vett och etikett, tre kategorier:

msn:

1. ge fan i att skriva "vem?!". det är oartigt.
2. ge fan i blinkande uttryckssymboler.
3. ge fan i att skicka vibbar så fort man inte svarar på en minut. det är endast okej om du behöver svar på en akut fråga.
4. ge fan i kedjebrev i stil med "skicka vidare annars kommer lilla kalle som dog på 1600-talet och dödar dig inatt"
5. ge fan i att logga in och ut hundra gånger. en räcker. eller två, om du vill ha extra uppmärksamhet. inte mer.

sms:

1. ge fan i onödiga sms. nu menar jag riktigt onödiga, typ att bara skriva en smiley eller "bajs hihihi" (sofie får skicka sådana, hon är ett hopplöst fall)
2. ge fan i "är du vaken? jag har tråkigt och vill ha någon att prata med"-sms klockan halv tre en torsdagnatt.

blogg:

1. ge fan i att kommentera min blogg med "hej, har du haft en bra dag?".
2. ge fan i att skriva "jag har frågestund i min blogg!" ... varför skulle jag vilja fråga något när jag inte ens vet vem du är?!
3. ge fan i att be mig kommentera dagens outfit i din blogg.något ni däremot kan få kommentera är den här fina bilden på mig. :)

den här gången kan ni inte ignorera mina rop på hjälp.

hjälp! det är den 21:a februari idag och jag kom just på att min mamma fyller år den 24:e.
det är tre dagar kvar och jag har runt tjugo kronor på kontot: vad ska jag göra?!
jag kan inte laga mat, så förslag om att jag kan bjuda henne på middag går bort. 

hjälphjälphjälphjälphjälphjälphjälp.

för trettionde gången: jag är inte sung hi lee.JAG ÄR INTE ALLS LIK MALENA ERNMAN!! jag är lik... sung hi lee.
men jag litar mer på myheritage.com än på mina tramsiga vänner, så det så.


mitt hår. igen.idag klippte mamma mig. visserligen knastrar inte mina toppar när man rör dem nu, men att klippa håret ger mig ångest:

jag: NEJNEJNEJ!! ÄR DU SÄKER PÅ ATT DU INTE TAR FÖR MYCKET NU?!?!
mamma: lägg av, jag tar bara ett par millimeter.
jag: OKEJ GÖR DET SNABBT!!! FÅ DET ÖVERSTÖKAT!! *kniper ihop ögonen*

nu är mitt hår lika kort som på bilden och då tänker ni att det ser ut precis som förut men mitt hårfixerade öga ser minsann att det är en skillnad på 0,67 centimeter. jag hatar att ha kort hår. jag känner mig ful och barnslig i det.

hahaha skulle jag vara avundsjuk? det var det lustigaste.

den lömska bitchen johanna och de andra i min förra klass (åhnejåhnejåhnej varför går jag inte kvar i den?!?!) åker till indien imorgon.
jag är kvar i sverige och vi har fått typ en halvmeter ny snö under natten.


hon sa att hon skulle ta hem lite sand åt mig. hjärtligt va? det värmer säkert att sila den mellan fingrarna när jag har varit ute och vandrat i snöstormen och har noll känsel i tårna och frost i håret.

brb ska gå och hoppa från en bro eller något

chokladkakor <3

jag tror att jag just fick en whiplash-skada när jag såg ett paket kakor i ögonvrån, har aldrig vridit på huvudet så snabbt. men det var det värt, chocolate chip cookies slinker ner så bra när man är hungrig. :)jaha. ni strular.

hahaha dagens <3


jag: vad gör man egentligen när man är tillsammans när man är elva? håller hand och pussas på kinden? 

flicka med gult hår och vita läppar: dt gör vi nt allste vi strular...


det löser sig, sa bonko när han sket i badkaret.

god morgon, barn. jag är inne på min andra kopp te, för det är tydligen bra för halsen. det här är min tredje dag hemma och jag börjar bli trött på att vara sjuk. dessutom är det fredag, jag kan inte ligga hemma och snora då? jag ska ju vara ute och röja på schtureplan med girlsen. men nä, jag antar att det blir en kväll framför datorn med ena handen i chipspåsen och den andra innanför byxorna.

jag lider fortfarande av bloggtorka och det märks så jävla väl. det är helt tomt i mitt huvud: det händer inget kul när jag ligger hemma och är sjuk, jag har inte filosoferat över något speciellt på sistone, jag mår inte dåligt över något, jag har inga tips på hur man får nagellacket att sitta längre, det var länge sedan jag stötte på en arg pensionär i kollektivtrafiken = ingen inspiration. jag kan inte skapa! min konst dör!

i förrgår, när jag bad er kommentera något för att liva upp stämningen skrev två av fyrtiotre personer (euro och cajsa, jag kommer alltid att älska er! ♥). vad är ni andra för snyltläsare?! jag trodde att ni skulle stötta mig i tider som dessa. skäms.


ungefär sådär rolig känner jag mig just nu. dags för en tredje kopp te.

vem är duncan browne ens?hittade den här låten på spotify och nu har jag lyssnat på den ett par hundra gånger. den får mig att vilja ligga på en äng och tugga på ett grässtrå.

ville bara säga det. :(

ogillar google chrome. kefft jävla rättstavningsprogram som tycker att salamimackor ska särskrivas (det ska tydligen "särskrivas" också) och som föreslår att man ska ersätta "machinist" med "afghanistan" ...
*stön flås*

jag är faktiskt sjuk på riktigt nu.

aotch. min lärare ringde till mamma i tisdags och sa att jag har haft 40% sammanlagd frånvaro den senaste tiden och att jag inte får sjukanmäla mig utan att ha läkarintyg framöver. adjö till sovmorgon en vanlig tisdag, adjö till att skylla på huvudvärk och gå tidigare från medieproduktionen (som om jag skulle göra något sådant?)

imorse när jag vaknade hade jag tappat rösten och mitt huvud dunkade. så om en timme ska jag ner till vårdcentralen och få det där jävla intyget. ovärt. vill ligga kvar i min säng och sova.
förresten, hatar när folk addar mig på msn och frågar vem jag är. liksom... va?! DET VAR DU SOM ADDADE MIG, IDJUT. :@

hjärntorka.

igår fick jag en smalbensspark och idag är mitt ben blått och buckligt. äter tårta för att lindra smärtan.
har verkligen ingenting att skriva för tillfället. återkommer när det har hänt något kul.
tills dess kan ni skriva något, typ hej eller vad som helst. seså, ni vet var kommentarsfältet finns.visa ord.

det snöar ute. nackdelen med långa promenader är att det alltid är någon kroppsdel man förlorar känseln i. klockan är 01:34, det vore trevligt att sova men jag är för hungrig.

men modig var jag i alla fall.

kärringen som tog blodprov på mig hade inte något plåster så hon satte en pappersbit i armvecket på mig och virade tejp runt. så mycket blödde det inte ens? det kommer göra så jävla ont att dra bort, jag ryser bara jag tänker på det.

jag har tagit blodprov hos henne sedan jag var liten, och då var jag jätterädd för henne. idag försökte jag intala mig själv att det skulle gå bra, men så fort det blev min tur var jag sju år igen och drog tillbaka armen gång på gång. "kan du i alla fall säga till innan du... AAAAJ!!!! vad fan stack du mig för?" pep jag och så stirrade jag förfärat på nålen i min arm. sedan var det klart. fick inget klistermärke.

öh rosa?

imorse fällde jag en tår för charlotte kalla som har vunnit os-guld. stod och rostade bröd med tv:n på i bakgrunden och när man såg henne sjunga nationalsången tyckte jag att det var ett mycket fint och sorgligt ögonblick, även fast jag egentligen inte bryr mig. vilken tid i månaden är det nu igen?

nu har vi svenska och ska skriva insändarartiklar och argumentera för/emot någonting. jag valde att argumentera för betyg redan i sjätte klass och jag har skrivit två rader varav en består av "ushndasjdasdjgksdfgdfogo"

idag klockan två ska jag till vårdcentralen. den här gången tänker jag inte gå därifrån förrän de har ställt en diagnos baserad på en ordentlig undersökning. antar att de tänker sticka hål på min ådra men det får jag väl ta. kanske till och med får ett klistermärke, det fick jag när jag var på akuten i höstas. en elefant med rullande ögon som jag satte på min mp3. då kände jag att jag hade varit duktig.

lycka till säger jag bara.

dagens absolut roligaste hittills: bonko vill springa marathon.

hahahahahahaha. <--- punkt efter "haha" talar om att "det här är något fruktansvärt roligt och det finns inget du kan säga som får mig att ändra mig"

tick tack tick tack tick tack.

igår gav min mamma mig en väckarklocka. den höll mig vaken med sitt jävla tick-tack till halv fem. då gick jag upp och la den under en klädhög. är inte lite trött. nyss gäspade jag så länge att jag trodde att mitt ansikte hade fastnat.

jag kom att tänka på en sak imorse på tåget. folk man inte kan bedöma åldern på skrämmer mig. det satt en tjej mitt emot mig och först när jag såg henne tänkte jag att hon var arton. sedan kollade jag lite till och såg linjer i hennes ansikte som la på tjugo år. om jag bara hade kollat på hennes kläder hade jag sagt att hon var fjorton-femton. efter att ha stirrat på henne i fyra stationer hade jag fortfarande inte kommit fram till hur gammal hon var.

sedan, när jag åkte tunnelbana stod en kvinna med ryggen mot mig. hon hade grått hår och såg väldigt... hopsjunken ut, så jag tänkte att hon var gammal. sedan vände hon sig om och hade en trettioårings ansikte. sådan skrämmer mig, det fuckar upp min hjärna.


utfyllnad.då var alla hjärtans dag slut. eller nästan i alla fall. det kärleksfulla idag kom i form av ett brev som jag ska spara och ta fram när jag mår dåligt.

själv gick jag emot konceptet med den här dagen helt, men det behövdes, jag tycker som sagt ändå inte om den.


där e vargen, dääär e vargen.

inatt satt jag i min säng och drack soppa till klockan fem. kände mig som en riktig partypingla. sedan somnade jag och drömde om en person jag inte har träffat på jättelänge. det var en sjukt verklig dröm och när jag vaknade vid tre kändes det konstigt, för jag trodde verkligen att det hade hänt på riktigt. dessutom blev jag besviken, för jag var skitsnygg i drömmen.


snart kommer mamma hem, hon har varit i stan hela helgen. hur trött jag än är på henne ibland saknar jag henne så fort hon är borta mer än två dagar. det blir så ensamt, och jag är en social person som tycker om att ha någon att prata med. dessutom lagar hon mycket godare mat än vad jag gör, så nu kanske jag äntligen kan få äta något annat än korv och makaroner som jag har levt på de senaste dagarna.

nu ska jag svara på lite viktiga mejl samt skicka ut tack-kort till alla som har stöttat mig på vägen till att bli sveriges största bloggerska. :))

alla hjärtans dag.

idag är det alla hjärtans dag, en dag som tydligen är mer speciell än de andra 364 dagarna på året. enligt mig är den keff, och det är inte för att jag är bitter eller så, jag har alltid tyckt det.
om man är singel skriker hela dagen "in your face, bitch!" och de år jag har haft pojkvän har den här dagen glidit förbi hyfsat obemärkt.

förutom förra året, då försökte jag faktiskt. jag gav bort ett kort (som jag hade gjort själv) med hjärtan och trams. jag fick en hamburgare tillbaka, men det är ju tanken som räknas? eller något.

fast! nu kom jag ihåg en liten grej från när jag gick i trean:

alla i skolan hade varsin hylla som man hängde av sig jackan på, och efter lunchrasten den fjortonde februari såg jag ett rosa litet hjärta ligga bland mina grejer. på baksidan stod det "grattis på alla hjärtans dag sara" med en handstil som skvallrade om att det var någon i min egen ålder som hade skrivit det. jag fick dock aldrig veta vem det var från, men det var väl ändå lite gulligt?
♥ <--- hjärta till alla som läser den här bloggen utan att kontakta psykvården åt mig. :)


2008.

jag har alltid tyckt att 2008 var det sämsta året i mitt liv, mest för det som hände på hösten, men nu när jag kollade igenom bilder från den våren insåg jag att jag är lite ledsen för att jag inte är femton år längre.
jag hatade att gå i nian, jag hatade att jag fortfarande mådde dåligt över mitt ex och jag hatade hela gymnasievalscirkusen, men jag hade ändå så jävla kul när florence skjutsade runt mig på cykel på lunchrasterna, vi åt glass och (jag) solade, och så chillades det i stan på helgerna.min vilda kväll på stureplan.

efter det förra inlägget sov jag alltså en stund, sedan gick jag upp och gjorde middag. det blev gårdagens spaghetti som jag värmde i micron, dränkte i ketchup och åt ståendes vid diskbänken. låter lite sorgligt och det var det också, kände mig som en ungkarl.

sedan kom florence och vi tog en promenad till ica och köpte godis, sedan hem till mig igen. kollade på ett avsnitt av beverly hills och kom överens om att donna ser ut som en kalv och att brunt läppstift inte är okej någonstans.

när hon hade gått ringde sofie och när vi la på en timme senare hade vi pratat om allt från att leva dubbelliv till brustna blindtarmar. det är en grej jag gillar med henne; att vi kan prata hur länge som helst utan att få slut på samtalsämnen, och varje gång vi lägger på känns det som att vi har kommit fram till något sjukt vettigt, även om det vi mest kom fram till idag var att om jag dör av att min blindtarm brister nu så hittar man mig omringad av godis, läsk och kakor.


vasskaaadoogoraaaåtminrubrik

provet gick bra, även fast jag var dåligt förberedd. svarade på alla frågor utom en och för att få vg/mvg skulle man diskutera lite, så jag skrev en sida om sambandet mellan yttrandefrihet och demokrati. tror att peter kommer tänka "what the hell?" när han läser det för jag kom verkligen inte fram till något. jag upprepade samma saker om och om igen och drog konstiga paralleller, men jag vet inte, det kanske låter bra i hans huvud? mm, troligt.

fick veta att vi ska ut på praktik vecka tio och jag har ingen lust. jag hatar att praktisera, man blir alltid behandlad som en slav. dessutom hatar jag när andra ger mig order, då kommer den trotsiga skitungen i mig fram och vill skrika "göööreee sjääälv gubbjävel!!!1". men antar att det bara är att knipa käft och se glad ut.

om några timmar kommer florence hit. fram tills dess ska jag sova, har sett fram emot det hela dagen. så... godnatt (eller vad man nu säger när klockan är tjugo i fem på eftermiddagen)

mes? inte alls.

liiite trött. satt och pluggade till klockan två inatt. svaret på två av femton frågor fastnade i mitt huvud, sedan gav jag upp och la mig i min säng och läste en bok om yxmördare. läste ett par timmar, sedan la jag ifrån mig boken och började tänka på vad jag skulle göra om det stod en galning utanför mitt fönster mitt i natten. först tänkte jag att jag antagligen skulle gå ut i köket och hämta en kniv eller något men jag vet inte, jag skulle antagligen skita på mig och vara tvungen att gå och byta kläder först, och då skulle galningen hinna ta sig in och så skulle jag vara död. jag sov med lampan tänd sedan, för att spara sekunderna det tar att att tända den om jag verkligen hamnar i en krissituation. tror att jag väntar med att flytta hemifrån tills jag har en krallig och orädd man som vill bo med mig.

om 45 minuter ska vi ha prov. det verkar som att jag inte är den enda som är lite lost när det gäller upphovsrättslagen. hoppas att jonte kan något, för han sitter bredvid mig, hehehe.DEN DÄR SKULLE LÄTT KUNNA HUGGA AV MINA ARMAR!!!1

det var tider det.nåååh. hittade en hel del gamla bilder, bland annat de där två. fattar inte grejen med min lugg på bilden till vänster. kommer ihåg att jag höll på att spara ut den och inte kunde ha den på något annat vis, men om jag ändå skulle ha mössa på mig kunde jag väl lika gärna sätta upp den med ett hårspänne?

(och skiftningarna i håret på bilden till höger är inget jag kommenterar, jag minns det som slingor :@)

ska se om jag hittar fler bilder att lägga upp... fortsättning följer.

"åh, prov om en vecka! då har jag fem lediga dagar framför mig!"

jag var glad och tänkte skriva ett inlägg om saker jag tycker om... tills carol sa att vi har prov imorgon.
gissa vem som inte har pluggat. dags att sätta igång kanske? ska bara äta upp mina kakor... och gå ut och röka... och duscha... och... kanske skaffa mig lite självdisciplin så jag inte blir en outbildad tjockis som luktar flott och hamburgeros efter varje avslutad arbetsdag.MM DÅ ÄR DU INTE SÅ GLAD LÄNGRE VA. SÄTT IGÅNG, IDJUT *slap*
dumma slyna.

malena ernman vs. tjej med sönderblekt hår.vafan jiddrar ni om?! jag ser inte det ni ser, det är ingen likhet alls.


bacon is good for me!
hahahahahahaha jag älskar ungen mer än allt annat <3

barnen i afrika lider med mig.

hihi, jag var nyss busig och tog från det undre lagret av chokladasken! även fast det inte är jul :)

och det är väl dagens mest spännande grej. har legat här och tryckt i mig salamimackor sedan jag vaknade vid tolv. jo, jag duschade också, men jag fick ångest när jag såg hur mycket hår jag tappar varje gång jag tvättar det.

kommer aldrig få långt hår igen, det känns som att det blir kortare och kortare för varje dag som går. dessutom upptäckte jag någon gång förra veckan att det är längre på ena sidan. gick till mamma och frågade om det var något man la märke till eller om jag bara inbillar mig. hennes svar: "nä, alltså... det är faktiskt så. senast jag klippte dig såg jag att det var mer slitet på ena sidan, och jag ville inte klippa så mycket så jag lät det vara så" ... TACK MAMMA!! :@så jävla awesome hår, varför blekte jag sönder det?!

hoho, hoho.

är värsta nattugglan. har kommit på att mina sovvanor är helt fuckade. sover tre-fyra timmar/natt under veckorna och tar igen det genom att vara totaldäckad fjorton timmar i sträck på helgerna. normalt? don't think so.

det kanske är en hjärntumör till och med?

hatar att vara sjuk, det är så tråkigt. mår illa, har feber och har ont i magen på höger sida, och den hypokondriska jäveln i mig är övertygad om att det är blindtarmsinflammation. bonkz sa att jag antagligen inte skulle sitta vid datorn om det var så, men jag lämnade den inte ens när jag hade en blodpropp - jag är en trogen nörd. satt där med mitt blåa ben och skrev till folk på msn medan mamma pratade med sjukvårdsupplysningen, sedan åkte vi in till akuten och fick veta att alla som sa att jag fjantade mig och säkert bara hade växtvärk hade fel.

tror att min mor är rätt trött på att åka till sjukhus med mig, med tanke på att jag är världens största dramaqueen.
kommer ihåg när jag gick i typ femman och ramlade när jag åkte skidor. resultatet blev en blåslagen tumme och nästa dag när jag kom till skolan hade jag typ tre cm bandage runt och så sa jag till våran lärare att jag hade så FRUKTANSVÄRT ont att jag inte kunde vara med på mattelektionen. sedan fick jag folk att passa upp på mig för att jag var så hemskt skadad. hahaha. lite kul.

nu ska jag vila och se om det slutar göra ont i magen. be för mig. :'(

pro - pensionärernas riksorganisation.

yep, idag drog jag och mitt crew (linn och carol) till hittegods och hämtade min väska. det tog sin lilla tid men det var det värt. var en massa gosiga pensionärer där... "det är ju rena rama PRO!" utbrast linn. hon är mitt solsken som gör mina dagar värda med sina kommentarer. <3

sååå... jag ska snart duscha och sedan lägga mig i min säng och kolla på film, för det är det enda jag orkar göra just nu. är sjukt trött, men av någon anledning är jag inte sådär skev i huvudet som jag brukar bli när jag har sovit för lite - tvärtom, känner mig harmonisk som en liten buddhistmunk. kom fram till att jag är den som drabbas värst av att jag är bitter. klart det påverkar folk i min omgivning också, men det är ändå jag som ska stå ut med mitt malande i huvudet 24/7. pallar inte sjunka ner i en sådan där svacka igen, lägger hellre all skit bakom mig och är glad istället.

det var det. duschen nästa.


ett mirakel har skett!

åååh, fick nyss ett sms från mamma som gjorde min dag. hon informerade mig om att min väska är tillbaka, ni vet, den jag hade proppat full med kläder bara för att glömma den på tunnelbanan. trodde aldrig att jag skulle få tillbaka den, men någon vänlig själ lämnade alltså in den, så jag ska hämta den efter skolan.glaaaaaaaad tjej! och nej, jag har aldrig varit sötare <3


bilder från lördagen.

hissa intresseflaggan!

jag ska upp om fem timmar men istället för att sova ligger jag här och lyssnar på david bowie. jag har ingen lust att åka till skolan imorgon, vore så jävla skönt att låta bli att gå av i centralen, bara åka vidare och sedan gå av mitt ute i ingenstans, eller ännu bättre: stanna hemma.

ska gå ut och promenera tills mina ben ramlar av eller något. blir skev(are) i huvudet av att ligga här. 
nu vet ni. värd bloggerska - värt inlägg.

same old situation.

kvällen började bra igår, sedan sjönk allt och slog i botten. är så jävla trött på att jag försöker och försöker och försöker och lika många gånger som jag försöker går det åt helvete. det är värdelöst att alltid känna sig som ett mellanting, att alltid vara den som kommer tvåa. jag är full av besvikelse och förvirring och ovanpå det: en ilska riktad mot mig själv för att jag är naiv.

allra helst av allt vill jag att du ska säga att allt blir bra. jag vill att du ska säga det och mena det, lova mig något du kan hålla. jag är ingen jävla robot som kan ta emot allt, om jag vore det skulle jag inte grina mig igenom det här inlägget.

varför vill ingen vara i simhallen?!

äntligen är sonispherebiljetten kirrad. det kommer bli a w e s o m e.

ikväll ska bonkz firas, för imorgon fyller han år. jag har ritat en teckning till honom, det var allt jag hade råd med. men det är tanken som räknas, eller hur? sedan när han och hans crew ska ut på krogen drar jag vidare till eddie, för jag är ju som bekant för liten för sådant trams. min lilla önskan om att bonko skulle hyra simhallen idag uppfylldes förresten inte, trots att jag skapade en facebookgrupp som hela åtta personer gick med i.

aa. mm. jo. typ. kanske. vet inte. okej. nä, jag har inget mer att skriva, så nu ska jag gå och äta lunch.
dire straits - bandet som bara jag, felicia och felicias mamma tycker om.

fjollpoäng +10

satan i gatan vad najs det var att slösa pengar. älskar det <3
kom hem med världens bästa kavaj som jag vill tillbringa mitt liv i, har på mig den just nu och den är så gosig. förutom den: två par tights/strumpbyxor och en pizza i magen.

köpte ett läppglans också. själva... förpackningen... ser ut som en cupcake, och därför var jag tvungen att ta kort för att visa er, hehehe. fan vad fjollig jag har blivit.och nej, det här med att ta bilder och göra söta små collage är inte riktigt min grej. det är pillrigt och man måste vara kreativ, och min högra hjärnhalva är inte riktigt van vid att arbeta.


din mamma kan ha kraftiga buksmärtor.

jag slutade mesa och gick till vårdcentralen själv imorse. det enda som hände var att jag var där tio minuter för att bli petad på magen och i ryggen. läkaren påstod att jag har magkatarr "för då har man kraftiga buksmärtor"... "jag har inte ont i magen, jag mår bara illa", sa jag. "ja, men du har nog magkatarr, det brukar gå över efter ett tag", sa hon. "men jag har mått illa i flera månader", försökte jag för jag. har. inte. alls. magkatarr. men nä, hon var envisare än jag.

ska dit på måndag igen, fast till en annan läkare som inte bara ställer en diagnos för att få mig därifrån så snabbt som möjligt så att hon kan sätta sig och äta kanelbullar och läsa veckorevyn.

--

när jag kom hem fick jag för mig att laga mat. jag som inte ens kan koka ett ägg körde på med tre plattor samtidigt och det gick skitbra ända tills tomatsåsen kokade över och färgade hela väggen vid spisen röd. men jag blev mätt och glad till slut ändå.

nu ska jag städa lägenheten, sedan ska jag åka till kista och köpa lite grejer. adjöken!

kan någon hålla mig i handen?

jag har mått illa i princip varje dag de senaste månaderna, varför vet jag inte, för jag är inte gravid eller så. det kommer bara, och oftast försvinner det lika snabbt som det dök upp. igår försökte jag duscha bort illamåendet men istället spydde jag i duschen, så imorgon ska jag till vårdcentralen och kolla mina värden.

är det något jag finner mycket obehagligt så är det att ta blodprov. jag hatar när de spänner ett snöre runt överarmen så att de ska kunna sticka mig i armvecket, och jag vill absolut inte gå dit själv. jag tvingar alltid någon att följa med mig, förut var det florence men numera befinner hon sig i uppsala på dagarna, och mamma jobbar, så jag ringde eddie som var lite tveksam till att jag inte kan gå till doktorn själv när jag är inne på mitt artonde år.

när jag just hade fyllt sexton var jag på akuten en kväll, och så satte en sjuksköterska en kanyl i min arm. sedan lämnade hon mig där i rummet så att jag skulle kunna vila. låg där ett tag tills jag kände hur pulsen i min arm blev lite väl stark. kollade ner och såg hur det sprutade ut blod från mitt armveck, och när hon kom in i rummet någon minut senare sa hon "nämen oj, stackars liten, den sitter visst lite fel!" och jag ba "nähä..."
efter det tycker jag ännu mindre om att folk sticker mig i armen.hade på mig tröjan på bilden (för sådant kommer jag ihåg). den är viktors och blev rätt så nerblodad. jag paniktvättade den så fort jag kom hem och jag var skiträdd för att fläckarna inte skulle gå bort.


jävla sverige.inkan - sonia - jag

det där var en av de bästa dagarna i somras. till och med en av de bästa på året.
jag har nog aldrig längtat så mycket efter sommar som jag gör just nu. fast jag tvivlar på att jag någonsin har upplevt sådan här jävla kyla som vi har haft den här vintern.

vill inte behöva klä på mig trettio lager kläder bara för att gå ut och röka i fem minuter. vill inte ha så torra händer att huden spricker om jag böjer på fingrarna. vill inte vara så blek att jag nästan är genomskinlig.
vill inte att det ska vara februari.


terrormat tar över världen.

jag drog i mina muskler igår (som ni sa åt mig att göra) och nu gör det inte lika ont i benen. magen är värst, jag kan inte ens hosta ordentligt (det blir små mesiga "uhu-uhu"), men det lär ju gå över snart?

--

meeeen det var inte det vi skulle fokusera på idag, utan det här: jag är högst upp, före terrormachine combat 18 lyrics! det här är en milstolpe i mitt liv! 

och nej jag brukar inte googla mig själv. eller jo, ibland kanske, när jag har tråkigt, men den som upplyste mig om det här var goode, och då är frågan: robin, brukar du googla terrormat? ;)

aj.

jag har fortfarande träningsvärk. det känns som att mina muskler har spruckit eller något. hur lindrar man den här jävla smärtan?! jag kan inte ens gå ordentligt. ed säger att jag ska massera mig själv men det lär ju finns något bättre sätt än att sitta och klämma sig själv på låren och rumpan?


det var faktiskt traumatiskt.

jävla linn! "sara, ska vi ut och röka, jag vet ett ställe här på femte våningen där man kan stå!"
mm, okej. följer efter henne till en grå dörr som hon öppnar och så kliver vi ut på en jävla brandtrappa. jag är höjdrädd som fan och psykar nästan ur när jag kollar ner och ser trappan ringla sig nedåt i all oändlighet.

föreställer mig hur jag svimmar, ramlar ner och dör och när linn säger "det är faktiskt ganska högt..." vänder jag mig om för att gå in och upptäcker att det inte finns ett jävla handtag på dörren.
"oj, vi är visst fast här!" utbrister hon och i ett par sekunder överväger jag att ringa brandkåren, men de skulle bara skratta åt mig. till slut kommer carol och öppnar och jag kan pusta ut.
linn, jag ska pissa i din brevlåda.


sitter ensam i ett grupprum. läraren placerade mig här för att jag är "allmänt stökig". jahapp, kul.

en vanlig lektion på john bauer:ta fram en kamera och fem minuter senare har du 500 bilder på mig.
och ja, jag har världens tråkigaste hår men jag väntar fortfarande på att det ska bli långt. :@


nu får ni väl ändå ta och ge er.hahahaha nejnejnej, snälla säg att det här inte är på riktigt! hahaha, ni kan inte vara seriösa. :(
jag skrattar men på insidan gråter jag åt det här. av någon anledning har jag den där blonda tjejen med alldeles för liten klänning och synlig behå på facebook. varför? jag vet inte heller.
kom igen, är det där sexigt så går jag i kloster.

mina ben går av på mitten snart.

fifan. jag tränade för första gången sedan augusti idag. det finns en anledning till att jag har varit med på fyra idrottslektioner sedan jag började om ettan: jag är inte gjord för sådana ansträngningar.
hela min kropp gör ont, speciellt benen. dissar smärtstillande, det är töntigt. dessutom har jag lagt perioden där jag knaprade naproxen var och varannan minut bakom mig. jag tar det här som en man och går och lägger mig och sover bort smärtan, sedan ska jag aldrig mer anstränga mig igen. tack och hej.

lång text om värdelös dag.

jag är sura sara. åt helvete med sl och den här jävla dagen.

dagen började med att jag missade 07.39-tåget. tog det som gick tio över åtta istället, och en timme senare hade jag kommit halvvägs, det vill säga till barkarby. där stod vi stilla en evighet bara för att få veta att tåget inte skulle gå längre än till spånga. gick av där och möttes av en ilsken folkmassa. armbågade mig fram till kärringen i luckan för vidare information, men allt hon sa var "inte mitt broblem att det har varit olycka, do kan oka till rinkeby eller tensta". kände för att örfila upp henne men jag överlät rage-andet till killen bredvid mig som skrek att hon var en underbetald horunge.

trots att vi var ett tresiffrigt antal personer (jag räknade inte, men mitt högra knä sa att vi var uppe i det antalet) som skulle trängas på fyra bussar lyckades jag få en sittplats. vid spånga ip klev en halv skolklass på som väsnades SÅHÄR HÖGT och när vi väl kom fram till tensta pustade jag ut. vandrade runt i snön och kände mig som en packåsna som bar runt på dator och idrottskläder, och när jag äntligen kom fram till tunnelbanan var klockan tio. åkte till centralen, bytte till röda linjen och när jag till slut nådde mitt mål - skolan - var jag två timmar sen.

--

efter skolan drog jag och carol in till stan. jag köpte mina fräsiga skor och ett par tröjor och nu har jag trehundra kronor kvar att leva på resten av månaden. när jag skulle hem var alla tåg från söder inställda, så jag åkte till centralen medan jag väntade på guds vägledning.
det tog tjugofem minuter, sedan kom beviset på herrens kärlek i form av ett tåg. åkte till kungsängen och satt och frös arslet av mig på en bänk tills nästa försenade, men efterlängtade tåg mot bålsta äntligen behagade dyka upp.

kom hem för en liten stund sedan och om tågen är fuckade imorgon stannar jag fan hemma. jag spyr på sl, den här vintern och dragkedjan på min ena sko.sur tjej med rött hår och blonda ögonbryn. bra kombination!

RSS 2.0