brrrr.

det känns som att det vore en ganska bra idé att gå och lägga sig med tanke på att jag ska upp om ungefär tre timmar, men av någon anledning är jag inte trött. 

var ute och rökte en cigg för ett tag sedan. minus elva grader och jag trodde att jag skulle frysa fast någonstans. fick ha vantar, långkalsonger, mjukisbyxor, två tröjor, tjocktröja, jacka och halsduk för att överleva.
vad fan hände med den globala uppvärmningen?! jag var tönten som tjatade på alla att stänga av tv:n och som till och med gick runt och släckte lamporna hemma hos folk... fuck that shit.
åt helvete med isbjörnarna och öarna som är hotade av översvämning, jag fryser snart ihjäl.



den här låten har ju egentligen inte ett skit med inlägget att göra, men jag har haft den på hjärnan hela dagen.


update 04:54: jag äter en macka med ägg på. egentligen hatar jag ägg, men nu tänkte jag "varför inte vara lite wild and crazy och äta ett ägg, fy så spännande och exotiskt!"

hinner precis kolla klart på this is england, sedan är det dags för mig att duscha och gå iväg till tåget. så jävla värt. hoppas att vi får sluta tidigt idag, annars gråter jag.

Kommentarer
Postat av: Bonko

sov kvinna!

2010-01-07 @ 13:36:08
URL: http://bonkis.se/

Nej, jag vill inte rösta på dig, din mamma, din hund, din kusin eller någon annan i någon tävling. Jag bryr mig inte heller om dagens outfit eller frågestunder. :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0