boring.

vi har haft en och en halv planerad skoldag hittills och jag räknar redan ner till nästa sommarlov.

hade vår första lektion i engelska b idag med en lärare som mötte mitt "ursäkta att jag är sen, jag försov mig" med en iskall blick och ett "don't you ever, ever be late again..."

sedan fick vi i uppgift att skriva ett två sidor långt filmmanus till ikväll. hur fan tror hon att vi ska hinna? kreativitet är inte min starka sida, jag skulle behöva minst en vecka på mig att klämma fram något som är i närheten av godkänt. jag som såg fram emot att åka hem, lägga mig i sängen och äta mig tjock medan jag kollar på 100 höjdare. men nä. så blir det visst inte.

just nu har vi multimedia med samma lärare som vi hade i webbdesign förra året. trodde att jag skulle slippa honom (han trodde antagligen att han skulle slippa mig också) men det verkar som att vi får stå ut med varandra ett tag till. han har pratat i två timmar om hur man ritar träd och hus med ett penselverktyg. som om vi aldrig har gjort det förut. en timme och två minuter kvar.



resultatet av två timmars ritande. mmm värt.

äcktchön.

jävlar vad skevt allt var igår, det var action så att det räckte och blev över.

efter skolan träffade jag sofie. vi stod på trottoaren och väntade på att få gå över gatan när det kom en bil och försökte köra på oss. den stannade precis framför oss och jag och mannen som körde lackade ur på varandra. stod och skrek ett tag och när jag skulle gå därifrån - efter att ha talat om för honom att han kör som en idiot - klev han ur bilen, gick fram till mig och skrek att jag var en liten horunge.

sedan kaosade allt sönder. mitt på vägen hoppade han på mig och tog ett rejält jävla strypgrepp. folk sprang ur sina bilar och skrek åt honom att släppa mig, någon tjej försökte slita bort honom från mig och kvar i bilen satt hans femåriga dotter och glodde på oss. allt gick sjukt snabbt. vet inte vem som fick isär oss, och innan någon hann reagera hade han satt sig i bilen igen och åkt iväg lika snabbt som han kom.

en taxichaufför tog registreringsnumret och en man gav mig sina personuppgifter ifall jag skulle behöva fler vittnen än sofie. tillbringade resten av eftermiddagen hos polisen som förhörde oss, sedan åkte jag hem och tänkte "öh, vad fan hände egentligen?"

söndag.

mysigt. en harkrank satte sig just i mitt ansikte. jag känner mig antastad. besudlad. nersmutsad.

idag träffade jag som sagt carol, tove och adde (toves pojkvän) i stan för att filma. linn kom inte, för hon har blivit frälst och skulle till kyrkan för att lyssna på en sjungande, afrikansk kvinna. jag är glad att hon har funnit sin väg här i livet.

manuset improviserades fram på tio minuter och det blev ett kärleksdrama där jag spelade bitchig fjortis - en roll som passar mig utmärkt. skulle egentligen ha redigerat och klippt ihop allt också, men vi upptäckte att vi inte hade någon sladd till kameran så det gick minsann inte. får offra lunchrasten imorgon om vi ska bli klara.




chillar galet med rekvisitan - en rosa ringblomma.


...

pallrade mig upp ur sängen till slut. drog ner till civilisationen och träffade john ett par timmar.
ironiskt nog köpte han cigg åt mig, trots att han är ett år yngre. vart är den här världen på väg?

har ingen känsel alls i fötterna, det är galet kallt ute. så fan heller att det är augusti, det är typ november och det innebär att jag har missat min artonårsdag. om det är såhär kallt redan nu, hur kommer det då vara i vinter?

hur som helst. borde sova, för jag ska upp om fem timmar. ska träffa linn, carol och tove i stan för att påbörja och avsluta en film som skulle ha varit klar och uppvisad i fredags. har inte ens kommit på ett manus. great.


eh, sorry sir.

det här har varit ett utkast i en vecka nu, men jag glömde bort att publicera det.

dagen innan jag åkte till marocko träffade jag carol för en fika i stan. vi satt på café modas balkong och drack islatte och rökte, chillade galet helt enkelt. det var nästan tomt där, och efter ett tag kom en kille och en tjej och satte sig vid bordet bredvid vårat. varje gång vi tände en ny cigg suckade han demonstrativt och kastade ilskna blickar mot oss. när det var dags för dem att gå reste han sig upp och sa något i stil med:

- det går ju inte att sitta här när de där snorungarna röker.
- vilken tur att du ska gå då, svarade jag.
- vad sa du?! säg om det där...
- ja, om du inte tål att vi röker utomhus är det väl bra att du ska gå så att du slipper oss?
- DU SKA GÅ!!
- eh, jag satt här först.
- VAR INTE UPPKÄFTIG!!! skrek han och såg ut som att han skulle explodera av ilska.

sedan gick han och kvar satt vi som ett par frågetecken.
hur logiskt är det att man sätter sig en halvmeter från en rökare om man inte tycker om röken?




chillar med kaffe. untz untz untz


1 januari 1980

klockan är tjugo över sex och jag har inte klivit upp ur sängen än. har inga planer på att göra det heller, jag har allt jag behöver här: choklad och laptop.

enligt min mobil är det den första januari 1980. jag är inte ens född.
om 30 år, 7 månader och 27 dagar ligger jag här och närmar mig 250 kg. skevt.

dummer.

man ska alltid göra det som känns bäst, men just nu känns inget bra.
jag är världens sämsta vän och allt känns bara skevt som fan.

hos bubblan.

jag och carol sitter hemma hos henne vid varsin dator och dricker latte, precis som på den gamla goda tiden.

imorse var vi på södersjukhuset och gjorde ultraljud på mitt ben. fick åka in till akuten igår för att det var svullet och gjorde ont, och jag nojjade sönder och var säker på att det var en blodpropp som skulle ta död på mig. det var det inte. fick en mysig spruta i magen i alla fall, det gör fortfarande ont där även om det var ett dygn sedan.

har förresten fixat en ny mobil med samma nummer som jag hade förut. den ringde nyss och när jag svarade var det en kille som sökte mongot som tog min förra telefon. jag bad honom hälsa sin idiot till kompis att ge fan i andras mobiler. fick ett "öh... *klick*" till svar. ska kirra nytt nummer, pallar inte att hans jävla kompisar ska ringa till mig och fråga efter honom. vem fan snor någons telefon och använder simkortet som sitter i?!

nu ska vi gå och möta dabe och käka pizza. smell you later.


rör inte muggen då.

hjälp. jag vill inte gå i tvåan längre. det räckte med en dag, jag tänker gå om ettan igen.


på tunnelbanan imorse satt jag mitt emot en kille som berättade att det är hans tredje dag på jobbet och att han redan har varit i bråk tre gånger. "eheh oj då" sa jag. han tyckte att jag skulle byta namn till monique. jag sa att det endast är franska horor som heter det.

kom i alla fram till skolan och blev förskräckt över att vårat nya klassrum har snorgröna väggar. inte snyggt någonstans, det ser till och med jag. fick schemat och blev gråtfärdig när jag såg att vi börjar onsdagar med idrott. trodde att jag skulle slippa det framöver, men tydligen inte.

träffade nya läraren i medienågonting. han bryter väldigt svagt men mycket irriterande på tyska, samtidigt som han pratar med en väldigt monoton och sövande stämma. känns som en sådan där lärare som kan tvinga en att stå rakryggad i ett led. vet inte om det har med det faktum att han kommer från tyskland att göra.

när vi hade slutat åkte jag och carol till hötorget och mötte linn. satt på café 60 ett par timmar och frös och kollade på skeva personer som gick förbi. när vi var på väg därifrån fick linn en utskällning av en uteliggare som trodde att hon var ute efter hans pappersmugg med pengar i. han skulle piska hennes pappa sa han. "öh" sa vi.




gillar att bilden visar vilken kameraslyna jag är... och att linn sitter och stirrar på något.

hejdå sommarlov.

det tråkigaste sommarlovet någonsin är över och det känns både skönt och jobbigt. känner mig på något vis som en liten gris på väg till slakt nu när skolan börjar igen. blev lite sugen på bacon när jag skrev det, jag är en skev människa.




längtar redan till nästa gång vi ligger och solar på klipporna i riddersvik. hade lust att kliva av där när jag åkte förbi med bussen idag, men det skulle vara deprimerande att sitta och huttra vid vattnet helt ensam.


blond tjej utan sl-kort har fikat med sonia.

färgade håret idag. kunde inte riktigt bestämma mig för om jag skulle bleka utväxten eller bli mörkhårig inför hösten, men jag fortsätter vara blond ett tag till. oh, your carebox is empty... how sad.

sedan skulle jag hämta ut mitt terminskort hos världens otrevligaste kärring. slutade med att jag skrek åt henne och gick därifrån. utan kort. det berodde iofs inte på mitt utbrott, utan på att de inte hade några. antar att jag måste planka till skolan imorgon.

tog en tur till vällingby och träffade sonia också. vi satt på ett fik och pratade om allt mellan himmel och jord. hade som vanligt glömt min plånbok hemma, känner mig som världens största tattarunge när hon alltid måste betala åt mig hahah. men nästa vecka bjuder jag, okej?




glad tjej med rosa sugrör och henna på handen. inte blod, inte bajs. henna. okej?

den sista dagen i frihet.

jag vaknade upp kallsvettig efter en mardröm. vi gick runt i en folkmassa. du hade ett par skridskor i handen och ett par ögon som inte var blåa längre - de var gula. jag blinkade och i nästa sekund var du borta. jag höll i dina skridskor och du var någon annanstans. var du än var så visste jag att jag inte skulle se dig mer, trots det sprang jag omkring och letade.


idag är det den sista dagen på sommarlovet. kan fortfarande inte fatta vart 2,5 månader tog vägen. är det verkligen snart höst? vad hände med våren? den som började så bra och slutade i ett träsk av ångest.

så imorgon börjar jag tvåan. jag klarade ettan till slut, ha-ha.
det kommer kännas så tomt utan linn som har bytt skola. kommer ihåg när hon drog med mig ut på en brandtrappa och så låstes dörren så att jag höll på att pissa ner mig av höjdskräck.
vem ska nu utsätta mig för sådana saker?!




tre små moppeflickor på JB skulle gå, sedan bytte en av dem skola... och så var de bara två.


och så gick det som det gick.

tänkte ändra lite på designen. det skulle vara färger och bilder och kaniner och regnbågar och fan och hans moster, men det slutade såhär.

jag har noll känsla för stil och är handikappad när det gäller att matcha färger. så det här får symbolisera min mörka, djupa sida. öh. eller något.

samlar intresseklubben till ett möte.

enligt aftonbladet har vi sett den sista solen för sommaren nu och jag har suttit här hela dagen med ett finger i naveln som ett missanpassat mongo. vid 14:57 slog jag även ihjäl en fluga.

hittade ett fotoalbum med bilder på mig som liten skitunge. jag var ett barn med drömmar och ambitioner. min framtidsdröm var att bli gatsopare för det verkade roligt, dessutom ville jag inte fylla tio för att det verkade så jobbigt att behöva skriva två siffror när man skulle skriva sin ålder.

ska fortsätta äta mitt ris nu. tack och hej leverpastej.

bra start på morgonen.

jag vaknade för en timme sedan* och såg att några solstrålar hade letat sig in genom fönstret, så jag sträckte på mig och gick ut i köket. eftersom att jag inte hade mer än underkläder på mig smög jag mig fram till fönstret för att kika bakom rullgardinen och se hur dagens väder blir. inte en människa i sikte, så jag drog upp gardinen. jag tryckte näsan och överkroppen mot fönstret och stirrade rakt upp i en ung killes ansikte. han stod där på en byggställning och jag skrek ett jävla falsettskrik och tänkte "fucking hell, vad fan gör du där?!" samtidigt som jag backade bakåt.

jag tycker mer synd om honom som fick se mina bröst tryckas platta mot en jävla glasruta. det kan inte ha varit en upphetsande syn.

* eller tre, jag är bara så jävla långsam på att skriva.


22 augusti

idag är det ett år sedan min morfar dog. jag saknar honom ♥

stackars justin bieber



hahahahahahahaha... hahahhaha... puh... hahahahahhahahaha... hahah

jag kan inte få nog. den lilla regnbågsungen flyr på en jävla segway och tjejerna håller på att flippa ur, kan det bli bättre?

såg videon för några veckor sedan, och när jag gick runt på flygplatsen i barcelona kom jag att tänka på den. försökte att inte börja fnissa inför alla så jag bet mig i kinden, men ju mer jag såg det framför mig, desto svårare blev det och till slut började jag asgarva högt för mig själv inne i en souveniraffär.


abow fett långt inlägg bre.

jag är hemma igen, lite brunare än vad jag var för en vecka sedan. tänkte att jag skulle berätta lite om min högst intressanta resa för er ihärdiga stackare som fortfarande läser här.

allting började förra fredagen.

jag fick för mig att jag ville göra något kul och klockan sju nästa morgon satt jag på ett plan mot barcelona. känner mig lite dum, för jag har alltid trott att det är ett land, ända tills jag sa det till mamma när vi stod på arlanda och hon sa "är du helt seriös...? hur blev du godkänd i geografi?". svaret på den frågan är florence. jag älskade att sitta bredvid henne i nian, hon kunde svaren på alla frågor.

hur som helst. från barcelona drog jag vidare till casablanca där jag anlände iklädd ett par korta shorts, med en cigg i mungipan och en mc bacon i handen. score, jag bröt genast mot tre regler. blev tillsagd att ta på mig mer kläder och resten av dagarna fick mitt nikotinbehov stillas mycket diskret eftersom att anständiga kvinnor inte röker där.

vi bodde hos pappas frus föräldrar i en liten by ett par timmar från flygplatsen. gjorde egentligen inget särskilt på dagarna; badade i havet, chillade i solen och åkte runt och kollade på åsnor.

eftersom att det är ramadan vaknade alla till liv på natten, när solen var uppe var det rätt dött. jag var en av de få som inte fastade, jag gick runt och glufsade i mig chips istället. jag har inte självdisciplin nog att låta bli mat, jag är en dålig människa.

sista kvällen lät jag en kvinna måla med henna på mig. på armarna blev det fint, men benen är asfula för jag råkade krocka med min lillasyster innan färgen hann torka så den smetades ut och nu har jag stora fläckar där. ska nog inte gå i shorts på ett tag.

på onsdagen påbörjade jag och pappa resan hem. vi tog båten över till spanien, sov en natt i valencia och från barcelona flög jag tillbaka till det här tråkiga jävla pisslandet. 








mindre trevligt.

det ar inte sa party just nu. alla i familjen har varit sjuka i omgangar. igar var min lillebror dalig sa han fick sova i min sang. han yrade och hade ont i magen och nar jag precis hade lyckats somna vid halv fyra vaknade jag av att han petade pa mig och skrek "TOATOATOATOA!!! BAAAAJSNOOOODIG!!!" sa att jag fick springa upp och hamta pappa.

idag var det min tur att bli sjuk. vaknade med feber och ont i huvudet och halsen. det i kombination med den har javla varmen gor att jag kanner mig helt dod. i overmorgon lamnar vi marocko for att aka till frankrike via spanien. ska forsoka ordna sa att jag kan ta flyget hem darifran, jag orkar inte aka bil i tva dagar nar jag ar sjuk.


update fran marocko

jag kom ivag till slut och nu befinner jag mig alltsa i marocko. det ar 40 grader varmt och eftersom att jag underskattade solen idag ser jag ut som en tomat i ansiktet.

sitter vid varldens trogaste dator sa jag orkar inte skriva ett langt inlagg, det far bli nar jag kommer hem. kan i alla fall saga att jag ar sjukt fascinerad av det har landet, trots att vi ar i en fattig del dar husen ar fallfardiga och det gar asnor pa gatorna.

planering? vad är det?

jag gillar att vara spontan. om allt går som det ska åker jag till marocko imorgon där min käre far möter mig.

det blev lite skevt när jag bokade biljetten, men jag hoppas att det går, och isåfall lyfter planet om sju timmar, vilket betyder att jag borde gå och lägga mig... nu.


och jag som aldrig gillat nostalgi.

det är mitt i natten och som vanligt är jag vaken. jag vet inte vart den här dagen tog vägen, men någonstans flöt den ihop i en enda grå massa av rastlöshet.

jag har vandrat fram och tillbaka i hallen. fram och tillbaka i mitt rum. fram och tillbaka i köket. jag har suttit på mitt golv med syftet att rensa ur min bokhylla, men det var bara fånigt att ens försöka så nu är mitt rum upp och ner.

och jag funderar på vad jag ska göra. eller säga. jag vet att det inte är någon idé, för det gör ingen skillnad. det förändrar ingenting och det får bara mig att framstå som en idiot.


hurra hurra hurra för sonia

idag fyller en väldigt speciell person år. med speciell menar jag något positivt, det är nämligen sonia jag pratar om. hela arton år fyller hon, och det innebär som vi alla vet att hon blir myndig.

första gången vi träffades var vi femton år. det var precis innan skolan skulle börja och vi hade picknick.
jag kommer ihåg att jag retade henne för att hon är kort. två år har hunnit gå sedan dess och när jag lärde känna henne förstod jag att hon skulle bli en av mina bästa vänner.

hon har hjälpt mig att ställa allt till rätta när mitt liv har varit upp och ner. hon är den kloka av oss som säger åt mig att inte göra idiotiska saker, och när jag har gjort dem ändå är det till henne jag går och skäms.




♥                         

bitterfittan nummer ett.

om exakt två veckor börjar skolan och det här har varit den tråkigaste sommaren i mitt liv.

det känns som att jag inte har gjort något annat än att jobba. jag är blek som ett spöke och alla planer jag hade i våras rann ut i sanden. jag ville åka bort någonstans, men jag kom inte längre än till ett regnigt och kallt dalarna.

av någon anledning har det här sommarlovet inte gjort mig annat än trött, rastlös och uttråkad.


sämst.

jag vet inte ens vad jag ska säga om gårdagen, den sög rätt hårt. jag och carol drog på fest i huvudsta och kvällen slutade med en stulen mobil och ett besök på akuten för min del.

det känns som att mitt huvud ska spricka och jag har sådan ångest att jag inte vet vad jag ska göra.


med noll glamour

jag har ingen känsla för glamour och den här bloggen förfaller.
det känns som ett vinnande koncept, så här är bilder från tanto:






sonisphere

vi hade i alla fall tur med vädret igår. eller inte. det spöregnade så mycket att det som tidigare på morgonen var en gräsmatta förvandlades till en enda stor lerig sörja och både håret och kläderna låg klistrade mot kroppen. vägen på festivalområdet förvandlades till en liten flod och jag var avundsjuk på alla som var smarta nog att ta med sig paraply/regnkläder.

vi kom dit lagom till att slayer började spela. stod ganska långt fram, på höger sida av scenen, och bredvid oss hade vi en moshpit med tjugo testosteronstinna metalpojkar som hoppade omkring och slogs. bakom mig stod en kille som enligt cissi hade skyddat mig från moshen under hela spelningen. varför vet jag inte, jag har ingen aning om vem han var.

sedan var det dags för iggy pop. mitt vokabulär består av många adjektiv, men jag finner inget som kan beskriva honom. han hoppade omkring med bar överkropp, spottade på sig själv och kastade stativ och mikrofoner runt sig. "ska inte farbror sätta sig ner och vila sig en stund?" var allt jag kunde tänka.

efter iggy såg vi alice cooper. vi stod i en decimeter djupt vatten, och det regnade så mycket att man var tvungen att kisa för att se något. ändå var nog hans framträdande ett av de bästa; ganska makabert och väldigt udda. precis som det ska vara.

mötley crüe var det band jag hade sett fram emot mest. det var även den spelning jag hade sämst upplevelse av. halvvägs in i första låten tappade jag bort cissi. jag trycktes framåt och hon åt sidan och det sista jag såg av henne var hennes huvud några meter bort. jag hamnade mitt i ett slagsmål, och sedan mitt i moshen som jag vevade som en jävla väderkvarn i för att inte mosas totalt, tills en man drog ur mig.

annars var de bra. vince kan dock inte sjunga, men jag tror att tommy lee charmade sönder varenda flicka i publiken. blev lite besviken över att de inte spelade home sweet home, jag ville höra den.

iron maiden orkade vi knappt med. de är okej, men jag lyssnar inte särskilt mycket på dem så vi drog efter två låtar.

nu såhär i efterhand tycker jag att det var kul, men igår hade jag hellre stannat hemma. vid ett tillfälle frågade jag cissi hur kul hon hade på en skala 1-10. ”0,5” svarade hon. ”då har du roligare än vad jag har” sa jag.



mina skor som var vita innan det började regna.



heheh tröjan <3


chillar och grillar

sitter hemma hos florence och ska grilla snart. omnomnom! lyssnar på winnerbäck som är en av de få artister som vi båda tycker om.

skriver något vettigare när jag kommer hem.


"det är lugnt... jag halkade bara i lite kiss"

idag är det dags för sonisphere! äntligen ska jag få se mötley <3

är så jävla trött efter gårdagen. jag skulle gå och lägga mig tidigt så att jag var utvilad idag, men nä, jag kom hem vid två och gick och la mig fyra.

jag, sandra och agge var i tanto och hela kvällen var bara udda. när vi kom dit träffade vi en rätt skev kille. han kunde när som helst kasta bak huvudet, stirra rakt ut i luften och börja skratta högt åt absolut ingenting. sedan satte han sig bredvid mig och började prata om "människorna och de andra" och att "du är jag, och jag är du. vi är ett!" och när jag hade lyssnat klart kastade han sig på mig och började krama mig så hårt att jag ett tag trodde att han hade fått någon sorts kramp i armarna. det var lite sådär.

träffade även en kille med ett antal hakkors intatuerade och en som nyss hade muckat från kåken. båda tyckte att vi skulle ses någon gång och dricka lite kaffe. jag var typ... aa... fast nee. ;pPpPp

och på tunnelbanan träffade vi en kille som var ganska packad. han sa att jag fick slå honom hur hårt jag ville, så jag langade en lavett som lämnade kvar ett stort, rött märke på hans kind. sandra slog honom på den andra, sedan försann han och så såg vi honom igen i hornstull med en fet låda lösviktsgodis som han bjöd oss på.



nu är klockan nio femtiosju, blondinbella är på tv och jag har tappat ett ägg på golvet. untz untz untz


fan vad party.

jag var med om en religiös upplevelse idag. jag blev pånyttfödd. ett mirakel skedde.

jag satt och gnällde för mamma om hur trött jag var och hur jag skulle kunna göra vad som helst för att få slippa jobba idag när min mobil ringde. det var min arbetsledare som berättade att jag tyvärr inte kan jobba mer den här veckan för att det är för många som har bokat sig de här dagarna. "åh nej, åh nej!" utbrast jag och slet mitt hår. eller inte.

efter det här tror jag på en högre makt. äntligen får jag vara ledig!
vet inte vad jag ska göra av min lediga tid, men det är en annan sak.
eller jo, på lördag är det sonisphere, men annars har jag hela två dagar med tomt schema. wihu.



ett inlägg om barn.

hur ljudisolerar man ett rum?

det cyklar en unge utanför mitt fönster. fram och tillbaka åker hon, samtidigt som hon skriker rakt ut, typ "AAAAAIIIIIIIIAAAAAAIIIIIIIEEEEUUUIIIIIIAAAA!!!!!!!!!!!!" och jag hör det även fast mitt fönster är stängt och trots att jag lyssnar på väldigt hög musik. lite irriterande. eller ganska mycket faktiskt.

på tal om barn så träffade jag dabe och käkade glass idag. en gång för sisådär två år sedan drömde jag att vi fick barn, sedan blev han arg på dem och kastade dem i väggen. vet inte hur jag ska tolka den drömmen. antingen ville mitt undermedvetna tala om för mig att han är störd, eller så bevisade det att jag är det.




om nätterna förskingrar jag förståndet

okej, min magkänsla hade rätt. igen.
jag lär mig aldrig vilka personer jag ska hålla mig borta från, jag dras till dem istället.

magen vinner alltid över logiken som i sin tur blir överkörd av känslorna.

satt uppe till åtta imorse, sedan gav jag upp och gick och la mig. vaknade vid ett och bestämde mig för att åka och shoppa med florence på eftermiddagen, att slösa pengar är nämligen det bästa sättet att muntra upp sig själv på. så vi åkte iväg ett par timmar och jag kom hem med två behåar, ett par jeans och en sjal.

imorgon ska jag vara på mammas jobb klockan elva för att göra något åt min utväxt. jag borde gå och lägga mig men det känns vettigare att sitta här.

07:07

klockan är fem över sju och jag har inte gått och lagt mig än. funderar på att dygna, men om jag känner mig själv rätt kommer jag däcka vid tio och sova hela dagen.

det regnar ute och jag lyssnar på johnny cash. min granne åkte nyss till jobbet. det här känns värt. väldigt värt.

1/8

uhhhhm, tja.

igår träffade jag jack och drack öl och åt pizza. sedan åkte vi hem till mig och sov. vaknade en gång i halvtimmen av att det var för varmt, av att han tog allt täcke, av att grannens ungar skrek utanför fönstret, och till sist av att jag låg intryckt mot väggen. då var klockan ett, så vi gick upp och jag drog till jobbet och oj oj oj vad alla antecknar i sitt lilla block nu.

imorgon är jag ledig, det gör mig av en konstig anledning lite stressad. det känns som att jag måste göra något värt när jag inte jobbar. kanske ska åka fram och tillbaka till enköping med buss? eller lösa det där korsordet jag började med för två år sedan?


RSS 2.0