hufvudstaden here I come.

jag har fattat tycke för spontana resor så jag beger mig av mot hufvudstaden och hoppas på att förlora förståndet. fram till nu har jag alltså suttit ensam hemma och stirrat ut i tomma intet.
kanske inte det roligaste sättet att fira nyår på...

jag gör som alla andra.

vi kör en årsresumé ändå, så jag har något att göra.

i början av året mådde jag inte särskilt bra så jag orkade inte sköta skolan. därför började jag praktisera tre gånger i veckan på en förskola i uppsala, och mina arbetsuppgifter var att torka snoriga näsor, läsa högt, försöka lära kidsen att fem + fem = tio och slita isär dem när de slogs. awesome, speciellt eftersom att man ofta fick göra flera av sakerna samtidigt.

chillade en hel del i uppsala under våren med johanna. vi fikade på storken, bad med religiösa fanatiker och bakisåt pommes frites i solen. under den här tiden började jag må bättre, mycket tack vare henne.
här hade jag min kissie-period också, när jag var platinablond och brun som en pepparkaka. mycket charmigt.
någon gång under våren slutade jag och florence prata med varandra också, av någon oklar anledning.

sedan fick jag sommarlov och det tog slut mellan mig och viktor. blev tillsammans med eddie och tillbringade en hel del tid med honom. i juli började jag jobba i kiosken i kalmarsand med my (som är lång som en flaggstång, hehehehe), vilket var rätt kefft. vi satt där åtta timmar om dagen, oavsett väder, och vissa dagar bestod mest av att sitta på en vit plaststol och stirra ut på regnet och den öde stranden.

hösten kom och jag började om ettan. först gick jag kvar på internationella gymnasiet i uppsala, men i september bytte jag både skola och linje till IT-media på john bauer i liljeholmen.
i samma veva dog min morfar, vilket jag fortfarande är ledsen över.

i oktober fyllde jag sjutton, och det var väl ungefär allt som hände den månaden också.

sedan kom vintern, som vi är mitt i nu, och jag pluggade som en idiot för att få godkänt i datakunskap.
jag och eddie gjorde slut i mellandagarna, något jag har mått väldigt dåligt över den senaste veckan, och... ja, det har inte hunnit hända så mycket mer. jo, jag och florence har tagit upp kontakten och det är jag glad över.

för att sammanfatta: år 2009 har varit som en berg-och-dalbana. det har gått upp, och det har gått ner. jag har utvecklats en hel del jämfört med förra året, och jag har fått bevisat för mig att man aldrig vet vad som väntar runt nästa hörn. låter äckelklyschigt, but it's true.man ska vara glad.


du och alla andra vet vem du är.

jag är alldeles för mesig för att ringa dig, dessutom tror jag inte att jag skulle tjäna något på det, antagligen tvärtom eftersom att det faktiskt är slut och du har sagt hur du känner.
dessutom vet jag inte ens om du läser det här, men:

gott nytt år, jag saknar dig


måste jag verkligen ha en rubrik?

då var jag hemma igen efter min lilla spontantripp till uppsala. kvällen spenderades hemma hos johanna med max och viktor. det var trevligt och de drog upp mina mungipor igen. jag fick dock bekräftat (ännu en gång) att alkohol får det att börja gnaga innanför revbenen. jag blev inte full, mer lullig, men det räckte för att min bild av tillvaron skulle bli lite skev.

jag är sjukt kluven inför kvällen. sandra vill till tumba, jag vill till stan. jag försöker kompromissa med först tumba, sedan efterfest i stan men kvinnan är hård. en liten del av mig vill vara hemma och sova redan klockan tio. jag känner mig sliten och trött efter den här veckans alkoholintag och dåliga sömn. samtidigt orkar jag inte simma runt i min självömkan ikväll. vi får se hur det blir, klockan är än så länge bara fem.

uppsala here I come.

nä. nu drar jag till uppsala. vi får se hur det blir med förståndet.

jag liksom föll över kanten.den där låten har ekat i mitt huvud hela dagen.

det står rätt stilla.

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. det enda jag har att dela med mig av är mitt eviga ältande, och jag antar att det inte är det roligaste att läsa om. tänkte skriva en årsresumé men jag insåg att jag knappt kommer ihåg något av tiden januari - april.

imorgon är det nyårsafton och jag har fått festförslag från lite olika håll, men jag känner mig totalt likgiltig och nollställd. jag borde inte sitta hemma, men jag orkar inte pallra mig ut bland folk och vara glad när jag i själva verket mår skit. lite alkohol på det och ångesten sätter igång.
det är så kul att höra hur alla diskuterar nyårsoutfit, medan jag inte har ägnat det en tanke. känner jag mig själv rätt kommer jag ha jeans och munkjacka, men det blir säkert en bra kontrast till alla glittriga klänningar och höga klackar.

helst av allt vill jag ligga i min säng och sova tills det är ett nytt år, koppla bort alla tankar och alla känslor och bara sova. det går nog tyvärr inte, för till och med när jag sover tänker jag.
jag drömmer bara för att få verkligheten som ett slag i magen så fort jag vaknar.

jag känner efter om hjärtat sitter kvar.

jag. känner. mig. så. fruktansvärt. ensam.

jag har tankar som automatiskt formuleras som frågor, frågor jag för mitt egna välmående inte vill ha svar på. det finns stunder då jag lägger allt åt sidan, och stunder då det kommer tillbaka och sköljer över mig som en våg som får mig att tappa både andan och balansen för en stund.

du är en väldigt fin vän.att inse det uppenbara.

det satt två tjejer bredvid mig på tåget och diskuterade religion och olika sätt att se på saker. vissa saker de sa fastnade, och jag fortsatte att tänka på det när jag gick hemåt.

att göra slut eller att skilja sig är aldrig fel. 100% av alla skilsmässor är rätt, det som är fel är äktenskapet/förhållandet. vill man göra slut så vill man ju inte vara tillsammans. jag vet inte hur många gånger i mitt liv jag har undrat om det verkligen var rätt att göra slut, men eftersom att jag ändå gjorde det måste det ha varit något fel, något jag inte trivdes med, alltså var det rätt. det här är egentligen så enkelt, jag har bara inte tänkt på det så förut.

sedan började de diskutera ett förhållande som någon bekant till dem var i (om jag fattade det rätt, jag satt ju egentligen bara och låtsades att jag inte lyssnade på dem) och en av dem sa en sak som träffade rätt hårt:
"par som gör slut och blir tillsammans igen, gör slut och blir tillsammans igen, de borde inse att det inte hjälper och att deras förhållande inte funkar"

det senaste halvåret har jag haft så mycket förhoppningar och förväntningar på en person som inte var lika kär som jag. jag har blundat för det uppenbara, och det uppenbara gör ofta jävligt ont att inse.
jag kan inte förneka att jag känner mig ganska förvirrad nu när jag är ensam igen. jag har svårt att orientera mig. jag pendlar mellan att känna att det var bäst såhär, vara ledsen över att min illusion förstördes och vara arg.

jag gjorde fel som gav dig en gloria. du gjorde fel som behöll den.


jag har aldrig älskat vatten såhär mycket.

sandra och carina är sådana där som fyller på ens glas, jag är en sådan som tackar och tar emot. därför kan jag ju säga att jag har mått bättre än vad jag gjorde när jag vaknade idag, fast det är värt det, för jag hade kul.

visserligen blev både jag och sandra lite skeva på kvällen, och med det menar jag att hon stod i köket och var ledsen över att grannhusen hade brunnit dagen innan, och jag fällde en tår för att hon hade sytt en kudde som bara hade tofsar i tre hörn, det fjärde var tomt, och just då var det sjukt sorgligt och värt att gråtas över, dessutom kände jag mig lite ensam och jag antar att jag kände igen mig i det tofslösa hörnet.

jag är nypiercad, i mitten av läppen. det gör ont, för när jag tuggar råkar jag hela tiden komma åt staven med tänderna. vet ni vad som gör ännu ondare? att spy pepparsalami.


nynäs here I come

tänkte bara upplysa er om att nu åker jag till nynäshamn och förlorar förståndet. tjarå!

det blev väl inte riktigt som det skulle.

jag önskar verkligen att jag aldrig blev kär i dig, jag klarar mig bättre själv. nu vill jag inte ha ett skit mer med dig att göra.

02:04

mitt tandkött blöder. jag tror att jag borstar tänderna lite för hårt. någon jävla tjockis har ätit chips i min säng så den är full av smulor. mycket obekvämt och absolut inte okej.och jag fyller ut det här mycket nödvändiga inlägget med en bild på en mycket fräsig tjej.


och förvirring går inte att simma i.

den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om

jag är irriterad. jag är ledsen. jag är arg. jag önskar att jag kunde gå rakt in i dig, läsa dina tankar, känna dina känslor, men det kan jag inte så det enda som återstår är att flyta runt i någon grå sörja av förvirring.

saker jag ogillar, version två.

saker jag ogillar, version två:

1. folk som inte hör av sig.
2. barn som snorar, gråter, skriker och gnäller.
3. gamlingar som pratar om hur mycket bättre det var på deras tid.
4. moralkärringar.
5. fjortonåringar.
6. religiösa (mest de som försöker få över en på deras sida)
7. smöriga raggningsrepliker.
8. psykologer som hummar och nickar.
9. hippie-hårband.
10. flottigt hår.
11. modeslavar.
12. potatisbullar.
13. folk som äter banan så att det luktar.
14. folk som smaskar (kombinerat med #13: jag dör)
15. selecta-automater.
16. "jaha, hur var det här då?"
17. långa tånaglar (eller långa naglar på killar överhuvudtaget)
18. j-rock.
19. telefonsvarare.
20. folk som smörar överdrivet för lärare.
21. stiftpennor.
22. alla som tror att det är sommar i april (och vinter i oktober).
23. duvor.
24. griniga busschaufförer.
25. gnälliga grannar.
26. plåster.
27. första april (jag gillade det datumet tills jag praktiserade på förskola)
28. high school musical.
29. twilight.
30. sär skrivare.
31. frigolit.
32. folk som inte har comviq.
33. comic sans.
34. grillchips.
35. flytande alvedon.
36. korta tuppkammar.
37. solfjäderfrisyrerna som plattanbarnen har.
38. folk som låtsas ha ätstörningar.
39. vattenfast mascara.
40. sjukhusmat.
41. flygplansmat.
42. mejl från facebook.
43. rosa hår.
44. ekvationer.
45. metallica.
46. gothare.
47. falukorv.
48. för korta jeans.
49. pojkar med kajal.
50. att inte kunna sova.
51. folk som läspar/inte kan säga R.
52. grönt te.
53. folk som tror att de är originella.
54. att bråka med EN person och sedan få hela släkten efter sig.
55. folk som gör mellanslag innan skiljetecken.
56. webbdesign.
57. "jag är rikare än du, därför är jag bättre"
58. folk som blandar sin mat (att blanda fil och flingor är INTE OKEJ!!)
59. att SL inte verkar fatta att det faktiskt kommer snö VARJE vinter.
60. folk som täcker över sin näsa med en rosa prick på bilder.
61. folk som säger "jag älskar dig" efter en vecka.
62. lady gaga.

stolen lyser.

har nyss kommit hem från en mycket trevlig kväll hos florence. vi har haft noll kontakt det senaste halvåret (förutom när vi sågs på ica, men det räknas liksom inte för vi stod mest och stammade om väder och vind), vilket mest har berott på att varje gång vi har bråkat är vi båda för envisa och stolta för att ta upp kontakten igen, men idag tänkte jag "äh, what the hell, vad är det här för fasoner?" och så ringde jag henne.

så vi tog en promenad förbi centrum och sedan hem till henne, precis som på den gamla goda tiden. det är rätt kul hur vi efter flera månader kan ses och så är allt som vanligt.

vi var värsta teamet när vi var yngre och bodde grannar med varandra. det gick knappt en dag utan att vi sågs, för jag var hemma hos dem hela tiden. vi hade en sommar då vi spelade crash bandicoot hela tiden, och vi sa att även om någon av oss flyttar till andra sidan jorden ska vi alltid vara bästa vänner, även när vi är nittiosju år gamla och knappt vet vad vi heter.

och ja, det här inlägget gick i äkta 7th heaven-anda.

2009

såhär har er favoritbloggerska sett ut de senaste tolv månaderna
(och ja, jag gillar den randiga tröjan, vad ska du göra åt saken?!)


301 dagar kvaaaaaaar.

när jag pratade med eddie för en stund sedan:

jag: jag somnade halv sex imorse och sov till tre.
han: vad gjorde du vaken hela natten?
jag: jag var ute och röjde.
han: var du på fest? vart då?
jag: mm, jag... okej då, jag låg i min säng och kollade på south park.

det är det vettigaste jag har gjort det här jullovet. men jag kan skylla på att jag har varit sjuk, och då får man faktiskt sitta hemma. innan lovet är slut ska jag dock ha åkt till uppsala och träffat johanna och max.
men ändå, hur kommer det sig att så fort man är ledig från skolan fuckar man upp dygnsrytmen totalt?

jag har något som känns som kramp i halsen. alltså inte i, utan... på sidan. det känns skumt. tänk om jag har en blodpropp i halspulsådern. kan man ha det? nej, då vore jag nog död nu. eller?

förresten: jag har räknat ut att jag fyller arton om 301 dagar. det är sisådär tio månader kvar. kan ingen bli gravid i januari så vi kan räkna ner tillsammans? det vore awesome.


krakel, mitt liv är inte värt att leva utan dig.

vi hade förresten besök av världens gulligaste varelse för en stund sedan. öppnade dörren till uteplatsen för att det var varmt och så tassade en liten ginger-cat med en svans som var lika lurvig som en dammvippa in i vardagsrummet. den skuttade upp i soffan, satte sig tillrätta och lät blicken följa den där studsande saken på tv:n som kommer upp när man pausar en film. jag "ååh"-ade och gav den leverpastej, och jag såg nog på mamma att även hon ville behålla den och döpa den till krakel... ända tills den satte klorna i soffan. i samma sekund som den åkte ut krossades mitt hjärta, och det kommer aldrig gå att laga.


smidigt, kattjävel, du kunde väl ha fortsatt äta leverpastejen och se söt ut.


viktigt inlägg om munbloss.

nu har jag fördrivit två timmar av mitt liv med att kolla på "flickan som lekte med elden".

alltså, den var okej, förutom lite orealistiska scener (har man ett blodigt sår i pannan borde blodet vara brunt och inte rött efter x antal timmar) och lisbeth salanders munblossande. hon ska framstå som coola_tjejen som spöar skiten ur vuxna män, svär och kedjeröker, men när hon har tagit ett bloss på en cigg blåser hon snabbt ut röken som en osäker fjortonåring som egentligen tycker att det är jätteäckligt.

ni som säger att det är en fånig sak att störa sig på har aldrig haft någon i er bekantskapskrets som har studsat upp och ner och sagt "åååh, jag är så röksugen, snälla, kan jag få en cigg?" bara för att sedan stå och munblossa halva (andra halvan fimpas lite diskret när ingen ser) medan ni frustrerat ser på och tänker "jaha, där gick en av mina cigg till någon som inte ens kan röka ordentligt"

och ja, det här är ett mycket viktigt ämne att ta upp.

vem vare som hade vita skjortan?!

uuh. jag har hällt i mig en liter julmust och nu mår jag illa. det är det enda jag har gjort idag; druckit julmust och latat mig. snart ska jag se på "flickan som lekte med elden" med mor. egentligen hatar jag svenska filmer, för svenska skådespelare är ofta keffa och låter skitfåniga när de ska vara dramatiska, men jag gillade "män som hatar kvinnor", därför tror jag att den här är värd att se.

för tillfället tuggar jag på en vindruva och försöker övertala bonko att röda kalsonger är finare än rosa och att tröja är bättre än skjorta, men han är dålig för han ber mig om klädråd sedan gör han ändå inte som jag säger. men aa, ha så kul på krogen med skjorta och rosa kallingar. vita byxorna på det och du är en tvättäkta syrian.

nu ropar mor på mig så jag ska gå och vara social med henne. adjö!bonkos stilförebild. heheheh. jag är så rolig.

nu har vi stått ut med varandra i sex månader. :@idag har jag och min karl varit tillsammans i ett halvår.
jag älskar dig ♥ våran låt. jag ska kunna dansa sådär inom tolv månader, det är mitt nyårslöfte. aww yeah madda fakka.


anton och björne.alltså... hahahhahahahahahah.
min kusin är vän med björne. status!


och så var julen över för den här gången.

45 minuter kvar av julafton men det är ungefär så lång tid det kommer ta att skriva det här inlägget, för jag har nymålade naglar.


har haft en bra dag på de flesta sätt och vis. mysigt med snö ute, det var ett tag sedan vi hade en vit jul.
vi tillbringade dagen hos mina kusiner, kollade på kalle anka (och jag insåg att jag kan varenda replik, score! kan det bero på att jag har sett skiten ett antal gånger nu?) och åt julmat. cissis pojkvän var med också, det var första gången jag träffade honom men han är godkänd. de var gullegulliga tillsammans och fick mig att sakna eddie en smula.

fick lite grejer också, bland annat ett par böcker, smink (sådant jag behöver och vill ha men inte orkar köpa själv), en parfym som luktar sjukt gott, en halsduk (det tog visserligen fem minuter innan jag hade kladdat ner den med rött läppstift), en ask choklad (som jag åt upp direkt, men jag antar att ingen är förvånad) och en kokbok av min moster (det är nog dags att lära sig att laga något annat än nudlar när man är sjutton) + lite småsaker.

jag har firat sexton jular innan den här och idag var första gången jag såg karl-bertil jonssons (heter han så? vad fan heter ungen?) julafton. det kan bero på att vi alltid brukar öppna julklapparna till det, och av någon anledning har jag hellre fokuserat på presenter än att kolla på någon tecknad film från 60-talet.

nu ska jag försöka få bort min huvudvärk med hjälp av en alvedon, sedan ska jag läsa klart en bok som är ungefär lika rolig som att tugga på ett tuggummi i flera timmar, men jag lämnar aldrig en bok halvläst, det är emot mina principer.

så hejdå bloggen och hej 300 sidor om det jättedramatiska(!!!) lettland (och nej, jag vet inte varför jag började läsa den från början... jag var uttråkad antar jag)eftersom att jag är tr00_hardc0re_girl92 och har septumpiercing var ferdinandkommentarerna ganska väntade.


lilla sara har snart en vuxen mans röst :')

jag känner mig inte som det lilla solsken jag annars brukar vara. somnade sent och vaknade tidigt, och som de flesta av er kanske vet är jag crazy bitch om jag inte får sova tillräckligt länge.

min feber är i alla fall borta och min hals gör inte ont längre. däremot är jag hes utav bara helvete, kanske betyder det att jag äntligen har kommit in i målbrottet?

nu pep micron och det betyder att min pizza är klar (nej, jag sviker inte ens pizzan på julafton, vad ska ni göra åt det?! kom då!!), så jag ska sätta tänderna i den.

haha åhh, jag skriver alltid så vettiga inlägg :( inte konstigt att ingen orkar kommentera.

god jul och allt sådant där.kära tomten.
i år har jag varit snäll, jag har till och med sänkt min frånvaro i skolan från 27% till 4%.
jag önskar mig en biljett till sonisphere, ett badkar, en katt som heter krakel, en ny jacka, den där gröna tröjan, citronpaj och en ask läkerol.

god jul, barn.


terrormat fyller två år!

vet ni vad jag kom att tänka på? idag är det den 23:e december, och det betyder att min blogg fyller två år.
det känns som att det var igår jag skrev ett av mina första inlägg som handlade om hur överskattad julen är.
ack, ack, ack, tiden går fort. hur som helst: grattis till... mig... eller... oss... eller... ja.två år gammal blogg - två år gammal bild (tagen hemma hos henke tror jag, för han är den enda som har raketer på väggarna).
jag är så jävla dålig som klippte av mitt hår


pyssliga fräs.
jag har världens sämsta kamera men ni kan väl kisa med ögonen så ser ni.

det är tråkigt att vara sjuk, så jag har pysslat, som man gjorde när man gick på dagis.
tre armband blev det, fast jag luras lite nu, för ett av dem (det med rosa och vita pärlor) gjorde jag hemma hos eddie i helgen, men jag visar det nu för då ser jag mer produktiv ut.
jag hade ett armband som var likadant som det gröna förut, men jag tappade det och tänka sig, halsbandet jag gjorde det av räckte precis till ett nytt, och det tredje armbandet är en kedja + två berlocker som egentligen är från ett örhänge tror jag. det ser lite konstigt ut på bilden, men det är fint i verkligheten.

dollyblond, släng dig i väggen.

sorgligt: att fixa sig och låtsas att man ska göra något.

för att fördriva tiden duschade jag en halvtimme. gjorde inpackning i håret och rakade benen jättenoga, jag låtsades helt enkelt att jag skulle träffa någon/göra något. sedan kom jag ut ur duschen, satte på mig min morgonrock, gick in i mitt rum som är fullt av skräp, tidningar, böcker och sådant man sysselsätter sig med när man är sjuk, och då slungades jag tillbaka till verkligheten och kände mig tragisk som stod där och luktade jordgubbsparfym när jag ändå skulle ta på mig samma gamla mjukisbyxor och t-shirt igen, lägga mig i sängen och läsa samma gamla tidningar för trettionde gången.

snart är det nyår, och jag vet att jag sa att jag ville ha något att göra då (och jag har faktiskt planer nu, jag ska äta sushi med min karl) men jag har kommit fram till att nyår är den mest överskattade helgen på året.

folk nojjar över vad de ska ha på sig men man kan lika gärna komma i sopsäck, det är ändå likadant varje år: antingen hinka sprit redan vid åtta och bli så full att man inte fattar att det faktiskt är midnatt och nytt år, eller så sitter man och glor på klockan, går ut fem i tolv, kollar på fyrverkerier i tio minuter medan man fryser arslet av sig, sedan går man in och fortsätter med det man gjorde innan.

förra året var ändå sämst. blev drygfull och började käfta på tunnelbanan. fick en smäll av en tjej och började år 2009 med att gå runt och blöda näsblod och vara ledsen över att jag inte hade hamburgare. 
jag vill inte ha en rubrik

jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte.

vi har ingen mat hemma som inte kräver minst en halvtimme vid spisen. ingen kan komma hit och ta hand om mig. jag har ringt min mamma och gråtit och snorat fram "jaaaag vill inteee vara sjuuuk meeeer"
mina julklappsplaner till eddie är spoilade. jag har vänt på dygnet. jag känner mig så frustrerad att allt jag kan göra är att sitta här och grina. jävla skit.

nu skiter jag i hur jävla sjuk jag är, jag ska ut och röka.

03:44

jag kan fortfarande inte sova. jag dör av värmeslag. min hals kliar. jag gick just med i gruppen "jag tror också att flugorna planerar något när dom gnuggar sina händer" på facebook. det här intresserar inte en enda människa där ute men vEm BrYr sIg LiksOm?


drygis1 och drygis2hahaha <3

sandra är c00l. en gång köpte hon hamburgare till mig när jag var sur. jag har även spytt i en hink hemma hos henne. visar inte det hur fin vänskap vi har? :')

jag vill sova, men jag kan inte. jag är trött på att spela facebook-spel och läsa. vad finns det egentligen att göra? (det är meningen att ni ska skriva något nu)


sonisphere.

finns inget tråkigare än att vara sjuk. jag har legat som en äcklig hög i sängen hela dagen och ätit choklad. känns inte okej. imorgon kommer jag antagligen att må likadant men jag ska försöka pallra mig till stan för jag har som sagt lite saker kvar att köpa. kommer antagligen ramla ihop och dö i folkmassan men då kan i alla fall ingen anklaga mig för att vara en snål bitch som inte har försökt skrapa ihop lite julklappar. så det så.

jo, jag har varit lite produktiv idag. jag tvättade lakan och vek in kläder i garderoben. dessutom slängde jag en kapsyl i lådan för saker som inte kan brytas ner av naturen. dutti flicka!

jag är sjukt sugen på sonisphere. 925 kr, men det är värt att leva på en hundring i en månad för det.
hela förra vintern sparade jag pengar i en burk på min fönsterbräda för att se mötley men planerna ändrades och pengarna gick till annat istället. om någon gav mig en biljett i julklapp skulle jag bli en mycket lycklig flicka *blink blink*ful design.

jag vet, designen är skitful men jag ska fixa det snart.

skev tjej med skev dröm

lägesrapport: jag har en termometer i munnen och en dator på magen (vi har inga värktabletter och värme brukar vara trevligt när man har mensvärk)

jag drömde en skitskum grej inatt, där felicia var med.
hon höll på att permanenta mitt hår när min telefon ringde och en man sa åt oss att möta honom i en gränd. så vi tog på oss solglasögon och hatt så att ingen skulle känna igen oss och så gav vi oss av, men när vi var framme var gränden en kinarestaurang istället, så vi gick in dit och träffade en kines som gav felicia en påse hö som vi skulle röka/sälja vidare. sedan slogs dörren upp av polisen och vi gömde oss i ett förråd, men där fanns det fiskmåsar så felicia skrek tills jag vaknade av att jag pratade med mig själv.

på tal om absolut ingenting så är det julafton i övermorgon och jag har köpt EN julklapp. jag behöver i alla fall två till, men jag har bara den där femtiolappen som jag fick för att gråta till sagan om ringen, och jag tror inte att den räcker så långt. snåltips?`sådär såg jag ut i drömmen, fast jag hade solglasögon och var lite (mycket) nyktrare. jag minns inte om jag hade macka i munnen också, men jag tror nog inte det.


orkar. inte

alltså uuuh. jag somnade vid halv ett tror jag och vaknade nu, två timmar senare, av att jag har skitont i halsen och kallsvettas så att håret är klistrat mot pannan. jag orkar inte. inte nu, kanske senare. jag menar, jag har just fått jullov, det är inte rätt tid att vara sjuk nu. jag mår psykiskt dåligt när jag tänker på det. det och att tröjan jag har på mig är genomblöt.

jag kommer aldrig kunna somna om. dags att läsa en bok eller något.

"chilla!"hahahahhahahahah, jag orkar fan inte. jag har kollat på den här 300 gånger nu och den är fortfarande lika kul.

jag är arg, jag är glad, jag är arg.

kom att tänka på en sak: jag skulle aldrig orka känna mig själv om jag var någon annan. jag vet inte hur mycket ni fattade, men om jag vore en annan människa skulle jag inte vilja vara vän/vara tillsammans med mig. get it?

finns man i min omgivning får man stå ut med mitt humör. det är upp, ner och åt sidan. jag tror att jag är hyfsat hanterbar tre veckor i månaden, den fjärde är jag skev. jag tycker synd om mamsen och ed, för det är de som får stå ut mest (förr var det johanna, en gång retade jag henne tills hon tryckte ett halvätet äpple i ansiktet på mig, en annan gång lackade jag för att hon kommenterade min status på facebook)

igår skulle jag rita. det finns en anledning till att jag aldrig gör det: jag kan inte. jag försökte med flera olika saker, bland annat ett hus och en katt. frustrationen inom mig växte sig större och större och när eddie skulle visa mig hur man kan rita ett ansikte rann det över och jag tog mina teckningar, gick in i köket, klippte sönder dem, tryckte ner pappersbitarna i soptunnan och gick ut på balkongen och arg-rökte medan eddie suckade och gav mig gud-vad-du-är-töntig-blicken. jag skickade sms till sofie också, orkar inte hämta telefonen och se exakt vad det står men ungefär: "jag är skitarg, jävla eddie som är bra på allt, han ritar finare än vad jag gör".om vi fortsätter på samma spår - om man var en annan person och skulle lära känna "sig själv" - så tror jag inte att jag skulle komma så bra överens med "mig". jag tycker inte om folk som springer runt överallt och tar plats, inte heller sådana som pratar på i evigheter utan att låta andra säga något och jag har svårt för dryga personer. så, njae, det skulle inte funka alltså. däremot skulle jag tycka att min blogg var skitkul.

pink_girl92 is back

nu är jag tillbaka, lite gladare och lite piggare än förra gången.

hoppas att ni har klarat er utan mina visdomsord i tre dagar (jag förväntade mig en massa "saaara, var är du, vi saknar dig"-kommentarer, men ni är kallhjärtade slynor), men jag har varit hos eddie hela helgen.

i lördags åkte vi pulka och jag "wiiie"-ade högre än hans sjuåriga lillasyster när vi åkte nerför backen. men det är okej, man ska ha barnasinnet i behåll. fast jag har sjukt ont i ryggen idag, jag kanske är för gammal ändå. 
nåväl, det var skitkul i alla fall. pulka och skidor gör att man står ut med vintern, annars är det bara en årstid där man fryser, blir mulad (flashback från i lördags: jag ligger i snön, eddie mular mig och jag skriker "sluuuuutaaaaaaaaa, jag kan inte aaaaandas, jag döööööööör" och känner hur min själ sakta men säkert lämnar kroppen), fryser mer, halkar, fryser lite till och fastnar i kollektivtrafiken.

jag är skithungrig och jag vill ha choklad, men jag orkar inte gå till ica. för en gångs skull har jag pengar, för i lördags fick jag femtio kronor för att gråta till en scen i sagan om ringen, och jag gjorde det. det går bra nu, kompis.


åhhhhh.

andas andas andas andas andas. luuugn och fin.

jag har missat två tåg tack vare min mor som tyckte att det var en skitbra idé att låsa in sig i badrummet och duscha i en evighet. därför går jag och lägger mig, för julavslutningen börjar halv nio, och om jag tar nästa tåg kommer jag ungefär 45 minuter för sent. ovärt.

dessutom: KAN MIN DATOR SLUTA LÅTA SÅ JÄVLA MYCKET?!
fan, vi ses igen när jag inte har pms längre. godnatt.


sämst dag.

keff jävla skitdag. alltså, seriöst, sämsta dagen ever. det tog mig tre timmar att åka hem, för "på grund av rådande väderförhållanden har vi för närvarande stora störningar i pendeltågs- och busstrafiken".
det innebär att det var ett jävla helvete att ta sig till bålsta.

först fick jag vänta nästan en timme på det mycket försenade tåget i centralen, sedan fick jag sitta i kungsängen och vänta en timme på ett tåg som skulle gå fjorton över två. det gick tio över. eftersom att ingen hade sagt något om att det skulle gå fyra minuter tidigare stod jag kvar på perrongen och såg dum ut när det åkte iväg. gick till killen i luckan och frågade mycket, mycket långsamt varför tåget gick tidigare och den idioten sa att jag hade inbillat mig allting. då brast det lilla tålamod jag hade inom mig och jag skrek och skrek och skrek och varje gång jag tystnade för att hämta andan sa han åt mig att lugna mig och sluta skrika.

kom hem till slut efter att ha tagit ersättningsbuss och promenerat i snöstormen, och när jag skulle sätta mig i soffan med datorn och skicka in den sista uppgiften i datakunskap upptäckte jag att min dator hade 0% batteri, och att min laddare var borta (jag svär, jag sänker den som har tagit den...), men jag fick låna antons så min kväll är räddad.

sedan tänkte jag gnälla lite om att jag inte fick min eftermiddagssömn för att telefonen ringde varannan minut och att jag är utan cigg men jag har ont i mitt pekfinger så jag orkar inte, men hur som helst: sämst dag.


brev till grannen.

"Kära granne.
Jag har somnat sent varje kväll på grund av din jävla musik och jag har vaknat tidigt varje morgon av att du antingen borrar i väggarna eller möblerar om (det är i alla fall vad det låter som).
Sätter upp den här lappen så att du ska få veta att om jag hör borrandet en-enda-morgon-till så borrar jag hål i händerna på dig, och om jag måste ligga vaken till tre en natt till och lyssna på din hemska musik så tänker jag slå sönder din stereo och strypa dig med sladdarna.
Vill också passa på att säga att persienner skulle passa ditt köksfönster väldigt bra, eftersom att gångerna är oräkneliga som jag har passerat och råkat se dig stå och röra i grytorna - naken.
Min balkong är över din trädgård och jag har lagt märke till två saker: att du gärna pissar i rabatterna när du är full och att dina pelargoner är döende.
Att du är full en eftermiddag eller att dina blommor är ruttna bryr jag mig inte ett skit om, men att du står och pissar på din gräsmatta när jag sitter ovanför och solar - det är äckligt och jag kommer snart fylla en hink med avföring från diverse varelser och slänga på dina fönster.
Med hopp om att vi kan vara goda grannar, ha en bra sommar!

/Arga tjejen ovanför dig som är trött. Jättetrött."

haha åh <3 skrivet för två år sedan av ilsken_tjej92.

varför syns inte det här inlägget?

jag har aldrig varit såhär trött i hela mitt liv. jag vet att jag säger det minst en gång i veckan, men den här gången är det fan illa. jag orkar knappt hålla mina ögon öppna. jag försökte sova på tåget imorse men folk verkar inte kunna de tre oskrivna reglerna i kollektivtrafiken: 1) väck mig inte 2) rör mig inte 3) rör inte min väska.

vi har webbdesign och det är så jävla värdelöst. vi har kollat på två filmer där en kille med dryg dialekt visar hur man gör så att alla bilder i en mapp är i samma format, och nu ska vi göra likadant, men mina bilder är redan det så jag sitter och äter en macka med salami och dricker kaffe istället. fett äckligt kaffe, köpte det i skolans cafeteria och det smakar helvete men så kostade det fem spänn också.

om jag hade fått en krona för varje gång någon har frågat om jag har stoppat fingrarna i ett eluttag hade jag haft fyra kronor nu. jag ser ut som ett penntroll, min morgonfrilla är inte okej men min mössa kliar så jag går hellre runt och ser ut såhär än att folk tror att jag har löss för att jag kliar mig i huvudet hela tiden.

det snöar ute. jag vill ha snöbollskrig, men inte med någon som kastar snöbollar i mitt öga, för det gör ont. hellre med någon som står stilla och låter mig peppra.sara femton år langar värd pose. fast jag sminkade mig rätt stiligt, annat är det nu när jag bara kletar på lite brunkräm och idomin.
hm, något jag upptäckte nu efter att ha studerat bilden noggrant är att det ser ut som att jag har en blåtira. jag hade väl varit ute och vevat eller något.


"och jag interjuvade honom"

awesome! excelkalkylen och animeringen kan strykas från listan, och även om klockan inte ens är tio tänker jag borsta gaddarna och krypa ner i sängen och kolla på south park, för jag är trött som en björn.

innan jag gör det tänker jag dock, precis som igår, dela med mig av dagens visdom.
här är en pytteliten lista över ord/uttryck jag inte tål att folk säger fel på:

1) interjuv. vadå interjuv? det heter faktiskt intervju. i n t e r v j u.
2) dra alla över en kant. rätt: dra alla över en kam. ja, det första låter säkert mer logiskt men det är fel.
3) tröck/skärde/springde. är ni fyra år eller? tryckte/skar/sprang, så ska det vara.


datakunskaps mamma är så ful att hon skrämmer blinda barn.

uuuuuh. jag har tills imorgon på mig att få G i datakunskap, och för att få det ska jag:

1) hålla ett powerpointföredrag. nästan klar. okej, nästan börjat.
2) göra en animering i powerpoint. inte börjat. kommit på idén bara.
3) göra en excelkalkyl med formler. har gjort halva.

och jag vet vad ni tänker, dels så tänker ni "varför har hon inte gjort det här tidigare?" och "eh, är det jobbigt att göra tre saker eller? lata slyna!" så till mitt försvar ska jag tala om för er att min lärare är sjukt seg så jag fick uppgifterna idag, och de är faktiskt mycket invecklade och komplicerade.

nu ska jag vissla med till don't worry be happy och kanske se till att vara lite produktiv. kan ni inte säga att jag är duktig, det skulle göra mig glad?meeeer jul, ge mig meeeeer jul

här sitter vi sorgliga människor som har rester i datakunskap och lyssnar på jullåtar och försöker ta oss i kragen. linn hällde just snö över mig, tack så mycket, jag uppskattar det. det kliar i mina ögon. jag har mascara i det ena, det andra följde bara strömmen och började klia det med. nu ska jag göra klart min powerpointpresentation om ankor. värt!
cool tjej med fläta.

aww yeah madda fakka! nu sitter de i klassen och har matte medan jag sitter invirad i en filt och dricker varm choklad. jag känner mig lika mysig som blondinbella och hon är riktigt mysig ska ni veta.
det enda jag gillar med att ha gått om ettan är att jag är klar med matte a och därför får jag sovmorgon på onsdagar. mmm, jag dricker er avundsjuka som billig öl.

för att byta ämne helt så fick jag just för mig att jag hade fått en blodpropp. jag kollade ner på mitt ben och såg att det var blåfläckigt och hjärtat hoppade upp i halsgropen och jag började tänka på vad idrottsläraren sa om att avsnöra extremiteter i måndags. sedan såg jag att det bara var mina hudfärgade nylonstrumpbyxor som var fläckiga. men det är otrevligt att ha blodproppar, för det gör ont (och ja, jag vet).
                                           cool tjej kan äntligen ha fläta :') säg att den är fin eller dö.
                                              och nej, jag vet inte vad jag gör med min rynkiga hand


din mamma är så tjock så man kan sova i hennes navel.

innan jag sussar tänkte jag dela med mig av dagens djupa tankar.

jag stör mig sjukt jävla mycket på "gullegull-dissar". förekommer ofta hos tonårstjejer, enligt nationalencyklopedin (ett sådant där ord man måste skriva fett långsamt för att inte stava det fel)
nä men eh, ni vet när ord som "raring" och "sötnos" är inblandade. de tar udden av hela skiten, och jag kan absolut inte ta åt mig när någon lindar in orden i bomull. eller silke, om ni föredrar det.

exempel? "lilla gumman, jag skulle stänga min söta lilla mun om jag var du, för du vet absolut inte vad du pratar om, och du ska hålla dig borta från min pojkvän annars blir det inga snälla lekar. puss raring"
har sett det där i ett antal olika bloggar (skrivna av platinablonda töntar), liksom... va ska do gora?!

såhär ska folk tas, man ska:

1) blanda in den andras mamma. typ säga att hon är så fet så när hon badar sjunger valarna "we are family".
2) säga att personen i fråga är smutsig horunge (förolämpar både personen och mamman, score!) och att man svär på gud att man ska slå sönder honom/henne.
3) ses på blåa linjen och göra upp.

godnatt. /liite för trött storbloggerska

mmm marsipan

mmm, marsipan <3 det sitter jag och äter just nu, och min mage kurrar nöjt för varje tugga jag sväljer. jag är mätt och glad, för när jag kom innanför dörren för snart en timme sedan efter att ha vandrat tjugo minuter i snöstormen ställde mamsen en tallrik pyttipanna på bordet och jag ska tala om för er att det tog inte lång tid förrän den tallriken var tom.

som sagt, jag träffade eddie också. vi sågs klockan sju i karlberg (istället för klockan tre, så jag hann hem och lämna datorn innan) och så åkte vi till stan. det värmde mitt lilla vesslehjärta att träffa honom, jag har saknat honom så mycket och den senaste veckan har varit keff. pallar inte skriva värsta texten för jag har ingen känsel i fötterna så jag ska duscha (och nu kanske jag kan börja raka benen igen, hehe?) så... tjarå!ba chillar i en soffa liksom.

här sitter jag helt ensam i skolan och chillar i en soffa. det är jobbigt att sitta ner, för jag är jättekissnödig och det känns som att min blåsa trycks ihop så mycket att den ska spricka. det vore otrevligt om det hände, för om en timme ska jag möta eddie i centralen och man vill ju inte lukta kiss liksom. rädslan för att han ska tycka att han har det bättre utan mig gnager innanför revbenen. jag vet inte vad jag ska säga eller göra när jag ser honom, om jag känner mig själv rätt kommer jag gå fram och lägga min näsa i gropen i hans hals och nosa som jag alltid gör, men det kanske inte är det ultimata sättet att hälsa på folk på, jag vet inte. jag hoppas att det går bra i alla fall och att vi kommer fram till något.
(utfyllnad)7,0%

klockan är bara tio men jag är redan trött och funderar på att krypa till kojs. jag har just duschat och tvättat håret med ett schampoo som luktar precis som hallon/stjärnfruktcidern som jag får kväljningar bara av att tänka på efter den gången jag hällde i mig lite för mycket och låg vaken en hel natt och inte vågade röra mig, för då kanske min mage skulle vända sig ut och in. ringde till inkan för ett tag sedan och lurade henne att jag var marika från socialtjänsten, sedan (efter att jag fnissande hade avslöjat mig) pratade vi en stund, och det var trevligt för vi hörs inte så ofta. hon är en sådan där person man blir glad av att prata med, för hon är så klok, och ibland känns det som att hon är äldre än jag, även om hon i själva verket är två år yngre.

varför bildstrejkar min blogg? värdelösa jävla skit.


en jävla återvändsgränd.

jag vill inget hellre än att ringa dig och säga hej och fråga hur du mår men jag vill inte utsätta mig själv för att höra dig säga att det inte är vi längre så därför sitter jag här och tittar ut genom fönstret istället och tänker att var du än är just nu kunde du inte varit längre bort.

snö, snö, mer snö.

i bålsta ligger det inte en enda snöflinga på marken men hufvudstaden är vit. är inte det lite skumt, jag menar, det är väl inte så stor temperaturskillnad? det här gör i alla fall att snöbollarna flyger hej vilt runt våran skola. även inomhus. på engelskan öppnade vi fönstret och tog in snö från fönsterbrädan, och jag la en fin liten klump i lucas nacke. hehe, och när han skulle hämnas var jag chicken_girl92 och gömde mig bakom läraren som sa åt honom att "lägga tillbaka snöbollen där ute, så att den kunde vara hos sina snöbollsvänner". hahahaha. förskolepedagogik <3


morgontrams.

(skrivet imorse)

jahapp. jag åker tåg igen. precis som jag gör varenda morgon. klockan är kvart i åtta och tåget har just passerat kungsängen. tittar jag ut genom fönstret ser jag ingenting. bara mörker. och en och annan lyktstolpe svischar förbi. jag känner mig rastlös. min tröja kliar och jag vill gå av tåget och sparka på något. jag är irriterad. på allt som rör sig, lyser eller låter. på mannen mitt emot mig vars telefon har en ringsignal som är hög och gäll och skär i mina morgontrötta öron (dessutom sitter han och stirrar på telefonen i tio sekunder innan han svarar). på personen som sitter och leker med dragkedjan i sin ryggsäck. jag vill skrika åt honom att sluta. jag är irriterad på att mina ögon svider. på att en man sitter och stirrar på mig, typ borrar in sina ögon i mig och försöker komma åt min själ. men den får han inte, för den glömde jag på IKEA.
allt det här av en enda anledning, och den anledningen skrek jag ut på parkeringen imorse när mamma gjorde mig arg (”sluta reta upp mig, jag har pms och jag går snart hem och lägger mig igen!”) och jag svär att varenda människa inom en kilometers avstånd ryckte till och tänkte ”nu är det sara igen…”.

dags att lyssna på bob dylan och sova medan jag försöker stänga ute ljudet av den där jävla dragkedjan och snorandet från tjejen bredvid mig åh herregud jag ser hennes snor jag ser det jag ser det åh herregud nej jag går av nu jag vill inte mer…


vad är det för fel på er?!

seriöst... ni är tolv personer som har läst min blogg sedan midnatt och EN person har svarat på min fråga i förra inlägget (och det var inte ens ett ordentligt svar, men det är okej för det är felicia). skärpning.

vem är du?eftersom att ni inte överöser min blogg med kommentarer vet jag inte riktigt vilka som läser, och jag är lite nyfiken så... vem är du, hur gammal är du, varför läser du och hur hittade du hit?


och det är bara töntar som fortfarande använder blöja som inte svarar. :@


nyår.

jag har bestämt mig för att inte planera sönder jullovet, som jag lätt gör annars (utan att fullfölja mina planer, de rinner oftast ut i sanden). jag tänker ta dagarna som de kommer och se vad som händer.
däremot är det nyårsafton om ett par veckor och jag har ingenting att göra då. jag känner inte för att sitta hemma, det är den enda dagen jag vill ha planerad...

och ni vet väl att det är ingen fest förrän jag (och sofie) har dykt upp, heheheh ;) 


hallå, kan någon svara i telefonen?!

aa jo tja. idag skulle jag fika med sandra, inkan och sonia, men så blev det icke. istället åkte jag och mor till jakobsberg och gick runt i affärer. jag köpte en julklapp till henne, ett par armband till mig själv och en hamburgare som brände mig på tungan.

nu sitter jag och lyssnar på en låt och det är något irriterande plingande i den som låter precis som våran hemtelefon, så jag har pausat flera gånger och skrikit "MAMMA, KAN DU SVARA ELLER?!" och varje gång har hon kollat på mig som om jag är skev i huvudet, och det kanske jag är... och nu hörde jag det igen.skev tjej langar förföriska posen


tänk på en rosa elefant.

det var inte såhär jag hade tänkt mig helgen. jag hade föreställt mig lite mer... action. inte att jag skulle ligga i sängen och äta chips och lyssna på queen. räknas det som att sysselsätta sig? jag ångrar att jag sov till tre idag. jag har så tråkigt, jag skulle vilja sova nu, men jag kan inte. det ligger ett halvätet plommon bredvid mig också.
det här var ännu ett onödigt inlägg men jag fördrev tre minuter i alla fall... och så kan ni inte klaga på att jag inte skriver något.
(förresten så borde det vara tvärtom - att jag klagar på att ni inte skriver något, för ni är snåla med kommentarerna, det är ni verkligen)

hur gör man egentligen för att inte tänka på något? det är skitsvårt.
liksom, tänk på en rosa elefant. fortsätt tänka på den. se den framför dig. och... sluta tänk på den. sluta se den framför dig. kunde du sluta? nä, jag tänkte väl det.


:|av någon anledning skrämmer den där mannen mig...


alla ryggar tillhör dig.

det här är min första helg som singel och folk säger att man ska sysselsätta sig. jag är den enda som inte ser fram emot jullovet sådär jättemycket, för det betyder tre veckors oplanerad tid. tre veckor som jag hade velat tillbringa så mycket som möjligt med honom. jag ville åka pulka och ha snöbollskrig och värma mina händer på hans rygg och jag ville spela kingdom hearts tills mina fingrar ramlade av. nu blir det inte så. jag kollade just ut genom fönstret och såg att det snöar, och jag ville ringa honom och säga det men jag lät bli för till och med jag inser att det inte är någon bra idé.

men min mamma säger att man ska tänka positivit så: nu när jag inte har någon pojkvän behöver jag inte raka benen eller matcha underkläderna (som om jag brukade göra det?) i alla fall.


och ja, jag förstår att folk tycker att det är svintråkigt att läsa om hur jag ältar samma sak om och om igen men jag är en person som ventilerar tankar och känslor genom att skriva.


blälölölölölbölböblöbölöblböläl"

klockan är kvart i tre och jag har just vaknat, och så kände jag att det var dags att skriva något innan en viss liten felicia river ut sina ögon.

igår var det alltså fredag och jag pallrade mitt feta arsle till skolan. för lite sömn resulterade i att jag var som en dryg duracellkanin. jag önskar att någon hade filmat, men när det stod sisådär tjugo pers utanför skolans entré och rökte drog jag på mig en stor plastpåse över kroppen, sprang ut och skrek "blälölölölölbölböblöblbbläbäblä" och när jag hade stannat och tysnat för att hämta andan var alla knäpptysta och ba eh wtf.

på kvällen åkte jag till sollentuna och träffade adam som jag inte har träffat sedan jag var cool_tjej92 för två år sedan med skinnjacka, sjalar här och var och leopardtights. vi pratade om de gamla goda tiderna i kunskapsskolan och sedan åkte jag hem och somnade, och det var i princip allt jag har gjort.sara tretton år på den gamla goda tiden.

john bauer special.alltså... suck. idag stod det "john bauer special" på skolans matsedel... och så möttes vi av det där.
hahahahahaha. korv, kötbullar och potatis. vad fan är det speciella med det? dessutom blev det slemsträngar när man skar i korven. mys <3

jag har en känsla av att det här inte intresserade er så mycket men jag bryr mig inte, na na na na na na


ursäkta, har du en pepparkaka att bjuda på?

ååhh jag har blivit så jävla gammal, jag hänger inte med i ungdomarnas trender längre... idag i metro var det en artikel om nya slangord och så var det en tjej som sa "många säger pepparkaka istället för cigarett".
jag ba eh wtf? är det bara jag som aldrig har hört det? vem fan säger så egentligen?!
vad är det för jävla sverige vi lever i?!det där är en cigg. inte en pepparkaka. pepparkakor är bruna och hårda (som bajs... mog1) med glasyr på.


det fattas bara en liten pusselbit.

jag har inte så mycket att säga om den här dagen. åkte till jakobsberg och mötte sonia. gick till hennes skola. var där, chillade med hennes crew. fick min stabilitet raserad igen. satt på en regnig perrong och fick bekräftat att ja, man kan faktiskt gråta tills man spyr. åkte hem. tog bussen genom ett regnigt bålsta. kom fram till att jag har älskat och antagligen förlorat och om det är så ska jag gå vidare och behålla allting som ett minne. det blev inte som det skulle men jag behöver inte sjunka ner i någon grå apati för det.


nice? nej, det är inte nice.

fyra timmars sömn och nu webbdesign. vad har jag gjort för att förtjäna det här? karma is a bitch.
som vanligt ska vi göra hemsidor, och min handlar om jordekorrar. nej, jag vet inte ett skit om dem, men vi var tvungna att ha ett tema och jag är öppen för det mesta, man ska prova allt här i livet. nåja, nästan allt.

jag är så trött att det värker i hela kroppen. när jag hade gäspat för sjuttiotredje gången på tunnelbanan frågade killen mitt emot mig om jag var trött och jag nickade och försökte sända ut "snälla, prata inte med mig, jag orkar inte vara trevlig"-vibbar genom att samtidigt låtsas skriva ett mycket viktigt sms, fast i själva verket satt jag och skrev "asjdfijfikgfkgosk".

samtalet fortsatte med att han frågade vilken skola jag går i och hur gammal jag är och ett par sekunder funderade jag på att säga typ "jag går inte i skolan, det är idiotiskt. jag har skjutit heroin sedan jag var tretton, vill du se mitt ruttna armveck?" men kom på att det var lättare att bara försvinna in i folkmassan när vi hade gått av och skynda mig till skolan (dessutom skulle jag nog bli genomskådad ganska lätt)

jag hatar redan webs.com. varför kommer det upp en grön liten ruta som säger "nice!" vad än trycker på? lägg av, det är inte ett dugg nice. speciellt inte med jordekorrar.fast de är lite söta ändå.


by the way.
cirkeln är sluten och jag har snart liggsår.

cha cha bloggen ;)

cirkeln är sluten: dagen började i sängen och nu ligger jag här igen. fast om jag ska vara helt ärlig har jag legat här hela dagen förutom när jag bakade mina misslyckade chokladbollar. snart kommer jag få liggsår men det är det värt för min säng är så gosig <3

imorgon ska jag pallra mig till skolan och ha webbdesign. jag kallsvettas redan nu när jag tänker på det. fast det är enda lektionen och efteråt ska jag fika med sandra och sonia. ser fram emot det, det var ett tag sedan och om jag känner oss rätt har vi en hel del att prata om. nu ska jag smörja in min torra näsa med hudkräm och kolla south park. adjöken!


ännu en gång: matlagning är för kärringar.

jag är totalt värdelös i köket. ingen kommer någonsin vilja gifta sig med mig, för jag kan inte ens koka ett ägg. för ett par timmar sedan fick jag för mig att göra chokladbollar. fick ett recept av bonko som var "jättelätt".
så jag satte igång och det som skulle bli trettio, fina chokladbollar med kokos på blev en miljon havregrynssmulor. fuck this, jag är inte gjord för att laga mat. jag fick IG i hemkunskap i åttan, och i nian blev jag godkänd med nöd och näppe. jag vet inte hur många gånger hemkunskapsläraren suckade och sa att jag inte verkade följa receptet, vilket jag faktiskt gjorde. jag ger upp.

chillarn.

nä hörni, det blev ingen skola för mig idag. min hals gör lite ont, och då är det en mycket bättre idé att vara hemma. inte sant? så jag vaknade nyss efter att ha legat och halvsovit ett par timmar.

jag drömde skitsumma saker, bland annat att jag var kille och att jag hade en stalker som såg ut som malena ernman. i alla fall så gick drömmen mest ut på att hon stod och bankade på mitt sovrumsfönster med en kniv och jag satt och gömde mig i ett hörn och försökte vara så tyst som möjligt så att hon inte skulle höra mig, sedan vaknade jag av att alarmet på min mobil ringde och när jag sov hade min mobil lyckats åka ner under sängen så jag fick åla under och sträcka mig efter den samtidigt som den spelade någon jätteklatschig melodi högre och högre. fett irriterande.

jag vet, det är SÅ JÄVLA KUL att läsa om andras drömmar men jag orkar inte vara vettig idag. det orkar jag förresten aldrig, så det gör ingen större skillnad.

jag sprutlackerar med inlägg, men det är okej

hm, okej, statistiken är nere på fem igen. upp som en sol, ner som en pannkaka, men jag fick känna på hur det är att vara stor i bloggvärlden en stund i alla fall och det är inte illa pinkat. ;)

jag pratade just med eddie och lite av klumpen i magen har släppt. jag vill och hoppas att vi löser allting, för han är trots allt mitt stora C.

klockan är "bara" halv ett men folk loggar ut från msn lika tätt som regndroppar som faller. ååh, vad poetisk jag är. men seriöst, det finns inget tråkigare än att sitta vid datorn mitt i natten när alla andra ska sova. jag är absolut inte trött, dels för att jag har sexton timmars sömn bakom mig och det mest ansträngande jag har gjort idag har varit att promenera i sisådär en halvtimme. dessutom börjar jag ett imorgon, så ingen brådska här inte.
gullegullbild som jag hittade när jag kollade igenom min bilddagbok (vilket jag egentligen hatar att göra för man har fan inte varit så stilig alla gånger... nu snackar vi dramatiska stilbyten man gjorde när man var femton som man ångrar när man kollar tillbaka)

inga skandaler behövdes.

eh, klockan är en minut över tolv och jag har redan haft sjutton läsare. det går bra nu kompis. ;)

max den glada laxen.

max den gamle gossen skrev ett inlägg om mig i sin blogg, så nu kör vi en tillbaka-kaka.

jag minns första gången jag träffade max. det var första dagen på gymnasiet (alltså the good old days i uppsala) och jag satt bredvid honom. jag kommer inte ihåg vem som satt på hans andra sida, men det var i alla fall någon han satt och viskade med hela uppropet. när vi skulle gå fram och presentera oss för klassen, en och en, var max inte sen att kommentera något sarkastiskt och jag kommer ihåg att jag tänkte "undrar vad fan han kommer säga om mig när det är min tur".

tiden gick och i och med att jag lärde känna johanna blev även max en av mina vänner, och vi har haft många roliga dagar tillsammans. vi har schtekt i solen på lunchraster, vi har skolkat från franskan, vi har haft många djupa samtal samtidigt som vi har delat på en cigg.
av någon anledning poppar ett minne upp i mitt huvud samtidigt som jag skriver det här; nämligen när max den glada laxen hade fest och någon sket i hans handfat. hahaha. eller när jag och hans bästa vän fann varandra hemma hos johanna. eller när jag färgade hans mammas hår. det var tider det.

för att avsluta det här inlägget: max är en person man nästan aldrig har tråkigt med men jag hatar honom för han är alltid så brun.

av någon anledning går det inte att ladda upp bilder, lite kefft sådär va, annars hade ni fått se jättefina bilder.

PS. ska äta lax nu. blev fett sugen på det efter det här inlägget. hehe. awesome.


fan fan fan fan fan fan

jag vet inte vad jag ska göra. vet inte vart jag ska ta vägen. vill spola tillbaka tiden. vill spola fram tiden. jag kan ha varit världens sämsta på att visa det, men jag bryr mig så sjukt mycket om dig. och det här gör ont. det gör så ont att jag vill lägga mig ner och skrika rakt ut.


saker är alltid lite mer än man ser

jag har gjort ett bo i min säng. alla kuddar, mitt täcke och en filt ligger i en stor hög och i högen ligger jag och äter pizza. ja, igen. det är något med mig och pizza. men idag får jag. man får när man är ledsen. för det är jag. jag ville aldrig att det skulle bli såhär.

25/6 - 7/12

jag har sovit sexton timmar för att slippa tänka. klockan sju igår la jag mig ner under täcket och blundade och klockan elva idag slog jag upp ögonen och insåg att jag aldrig kan undvika tankarna för de väntar ut en.

6/12

hello kids. jag sitter i sängen, nyduschad och ren, med datorn på benen och en pizza bredvid mig: allt som krävs för att mungiporna ska peka uppåt. awesome! det där med att jag skulle äta nyttigt? alltså, det var den enda pizzan som var kvar och jag ville inte att den skulle ligga ensam i frysen. hur kul är det liksom? skulle du vilja det, va? nä, precis. så nu ligger den i min mage och mår fint.

idag ska jag träffa eddie men eftersom att jag ringde och väckte honom för ungefär en timme sedan kan jag nog räkna med att det tar ett par timmar innan han har duschat och druckit sitt MYCKET viktiga morgonkaffe.
inatt drömde jag att han gav mig ett uppdrag, nämligen att stå på ett torg och deala koks. folk stod i kö för att få det och jag mätte upp - "ett gram till dig, och ett gram till dig". jag kanske såg en glimt av min framtid, jag vene.

jag har absolut ingenting att skriva, jag kände mig bara tvungen när jag såg att besökarstatistiken har nått trettio idag utan att jag har skrivit något. fan, jag är nästan uppe i kenzas nivå.varsågod sofie, här får du dina 15 minutes of fame ;)

pussinufs

två timmar senare: det har aldrig varit såhär trevligt att vara ensam faktiskt. eller inte ensam - själv. det är stor skillnad. jag brukar bli rastlös utan sällskap, men inte just nu. nu är det bara skönt och jag hade ändå inte orkat åka någonstans ikväll.

eddie ringde nyss och jag avslutade samtalet med att säga "pussinufs". hahaha. fett fult. det är sådant som är okej att skriva, men inte säga.

hittade en halv chipspåse i skafferiet som jag åt upp. egentligen har jag lovat mig själv att sluta äta så mycket skräpmat, för det har fått mig att se ut som helvete i ansiktet, och egentligen brukar jag bara ha finnar när jag har pms. men jag är en sådan person som hittar på ursäkter för att inte träna och istället äta saker som dryper av fett och socker så idag intalade jag mig själv att den där chipspåsen var okej att äta upp, för då ligger den inte och skräpar. heheh.
kolla vad glad en ynka hamburgare kan göra mig </3


5/12

har spenderat dagen i kista med mor. det var niiize. gillar att stå i provrum, för man hör så mycket som man inte ska höra då, jag stod till exempel och lyssnade på ett samtal mellan en tjej och en kille där de diskuterade olika sätt hon kunde betala honom på (vad hon skulle betala för vet jag inte), heheh.
när vi gick runt föreslog mamma en massa rosa tröjor med spets och pärlor och liknande som jag skulle vara såå söt i, men det som åkte ner i kassarna var svarta/gråa/mörkgröna kläder, för rosa är i de flesta fall en ful och avskyvärd färg. det finns dock undantag, men något sådant hittade jag icke. jag känner mig lite tråkig som nästan aldrig har färgglada kläder. eller jo, ibland, men majoriteten av det jag har på mig är mörkt för jag är så jävla alternativ. mörka färger speglar min själ... nä okej jag trivs bara bättre i det. punkt slut.

kom hem för ett tag sedan och har just ätit så jag är mätt, nöjd och glad.
även om den här kvällen antagligen spenderas ensam. det gör absolut ingenting. jag och min julmust ska ha så trevligt så tillsammans.sara fjorton år sprider kärlek i juletider.


allt och ingenting.

nobody said it was easy, but it's such a shame for us to part.

ibland säger keffa band som coldplay det bättre än vad jag gör. det är inte alltid så lätt.
jag behöver stabilitet, och det visste jag sedan länge, något jag däremot insåg idag är att det ofta är jag som gör det svårt för mig själv genom att låta mina tankar styra känslorna.

det kan börja med en liten tanke, ett litet "om" som fortsätter tills jag har trasslat in mig själv så mycket att jag behöver någon annan för att komma ut. det låter antagligen mer komplicerat än vad det är.
jag tror egentligen att vi alla är så, mer eller mindre, vi behöver någon annans kärlek och uppskattning för att skingra orosmolnen som dyker upp ibland. ett par ord kan göra en bra dag dålig om det kommer från rätt person. problemet med mig är att jag tänker för mycket. alldeles för mycket.

jag älskar någon som jag önskar att jag alltid fick ha i min närhet. jag är rädd för att vi en dag ska bestämma oss för att gå skilda vägar, att vi ska känna att det inte finns något mer att hämta.
genom att tänka på hur dåligt jag skulle må om det hände förstör jag stabiliteten jag så gärna vill ha och behöver. jag låter tankarna ta över, men egentligen krävs det inte så mycket för att jag ska inse hur onödigt det är att tänka så. det är något jag försöker lära mig: att inte känna efter så mycket, att inte tänka i onödan.

mad world :'(

jävla helvete. gissa vem som glömde sin väska på tunnelbanan imorse? i den väskan hade jag en fet hög med kläder, min mammas plattång, mitt smink och sisådär allt jag behöver. jag är så jävla arg på mig själv som aldrig kan hålla reda på saker.

ringde hittegods som sa åt mig att gå till någon av spärrarna i centralen och be om hjälp. åkte dit på lunchrasten, och möttes av en kärring som vägrade öppna luckan, trots att jag sa att jag behövde hjälp att hitta min väska, för hon skulle gå på rast. sedan satt hon där och såg ut som en trotsig tonåring så jag lackade ur och skrek att jag skulle ringa hennes chef, plus lite obceniteter, sedan gick jag till hennes kollega som var typ femtio år och hade en ful piercing i näsan och lite för mycket läppglans, och allt hon gjorde var att ge mig ett kort med numret till hittegods, och det hade jag ju redan.
min färd fortsatte mot en sl-informatör som gick mig så mycket på nerverna att jag knappt visste var jag skulle ta vägen.
"do kan om do vill go till varje sperr på tunnelbanelinjen och froga efter veska men det är monga, micket monga, bara här finns åtta, sedan i gamla stan finns tvo och i slussen finns blablablablabla" och jag stod med helt nollställd ansikte och nickade och tänkte "vem fan bryr sig, och varför i helvete håller du reda på det?!"

sedan åkte jag tillbaka till skolan och nu lyssnar jag på sorglig musik för jag lever i sorg. hela min värld är grå numera. maaaaaad woooorld...

det här med små bokstäver är min tonårsrevolt.

palla vara duktig och skriva med stora bokstäver. av någon anledning känns versaler överpräktigt (eller så är det bara så mycket smidigare utan) och det säger jag även fast jag är en grammatiktönt som skulle vilja skicka alla sär skrivare (ha-ha fy fan vad rolig jag är) till ett koncentrationsläger och gasa sönder dem. oh fy, det där var inte politiskt korrekt sagt.

idag, efter att jag hade slutat (vid kvart i tolv) drog jag till slussen och mötte sofie. jag hatar fisklukten som omger slussen, visst, de säljer fisk på torget och det ligger vid vattnet, men måste det lukta så jävla mycket för det?
jag och sofie gjorde alltså det gamla vanliga, det vill säga beklaga oss över fisklukten/vädret, beklaga oss över folk vi känner och beklaga oss över skolan.
när vi satt på tunnelbanan mot t-centralen sedan råkade vi ut för ett religiöst fanskap som ville dra in oss i sin lilla sekt, och det är inte okej:


religiösa tanten (skiner som en sol och sträcker fram ett kort som det står "jesus" på): vill ni ha ett sådant här?
sofie: heheee...
jag: nej.
religiösa tanten (skiner inte lika mycket längre): men...
jag: nej.
religiösa tanten: men jesus älskar er.
jag (som en uppkäftig femåring): nej. nej. nej. nej. nej. nej. nej.
religiösa tanten: förlåt om jag skrämde dig...
jag: du skrämmer mig inte. jesus och dina sektfasoner gör.
sofie: jag har tagit emot många jesus-kort.
jag (tänker): är du den sofie jag känner?
religiösa tanten: bra, för jesus är god blablablablabla.
jag: men åh lägg av.
 

sedan tog jag tåget till älvsjö och väckte eddie genom att stå och banka på hans dörr. dramatisk tjej.
nej, men eh, han är svårväckt, den grabben. vi chillade där ett tag, sedan skulle han till råcksta och då åkte jag hem och nu pratar jag med johanna som just sa "sara, om du och jag gjorde slut skulle jag sakna dig och vilja äta middag med dig". gulle då <3
johanna, vår vän solen, och jag någon gång i våras


3/12

Tja kids. Jag har webbdesign och gör en ful reklam om extrapris på glögg. Värt. Jag försov mig imorse och vaknade vid åtta av att mamma slog upp dörren och skrek "Varför är du inte vaken?!"

Så jag gick upp, klädde på mig, och var i skolan klockan tio. Självklart var det sura miner för att jag var en timme sen, men jag tycker att läraren borde vara glad över att jag dyker upp på den här sketna lektionen överhuvudtaget, pigg och utvilad dessutom. Orka bitcha över lite sen ankomst liksom.

Heheheh, han skulle hjälpa mig nyss och så bad han mig visa vilka bilder jag har valt, och jag hade döpt alla till "bajshelvete123" och hans ansiktsuttryck sa "Vad i helvete?" men hans mun sa "Eh... jaha".

Nu ska jag äta pyttipanna med Linn, sedan ska jag bege mig mot Älvsjö och försöka väcka min man som ligger och sover.


ge mig sommar igen...(fast det där jävla sommarjobbet gör jag inte om...)

Jag har redan gjort upp planer för nästa sommar. Jag ska:

1. Bli brun.
2. Inte sitta på en vit plaststol i en äcklig kiosk åtta timmar om dagen.

Awesome!

keff lista.

Under 2009 har jag hittils...

Druckit alkohol? ja
Rökt? heh ja
Snusat? ja
Varit full? ja
Rökt vattenpipa? ja
Däckat? ja
Blivit påkommen? med vadå?
Kysst en främling? definiera "främling"
Fått ett sugmärke? heh ja
Gjort ett sugmärke? ja
Har haft oskyddat sex? nej
Har strulat med fler än en person under 24 timmar? ja
Kysst en kille i klassen? nej
Gjort något dumt? ja
Gjort något som du ångrar? ja
Strulat med ditt ex? ja
Sagt nej till sex? ja
Fixat dig i timmar? nja
Gråtit inför mer än 10 personer? ja
Smygit ut? nja
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? nja
Sovit brevid någon av samma kön? ja
Sovit brevid någon av motsatt kön? ja
Lekt med någons känslor? nej
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den? ja
Gråtit dig till sömns? ja
Gråtit framför någon du älskar? ja
Har haft sex ute i skogen? nej
Kysst en tjej? ja (sofieeee ;))
Vaknat av att du gråter? ja
Skrikit ord som hora och slampa till någon? ja
Mått bättre eller sämre av alkohol? både och
Slagit någon på skoj? ja
Blivit slagen på skoj? ja
Lärt känna över 10 stycken nya människor? ja
Gått bakom ryggen på någon? vet inte
Varit på solsemester? nej
Badat i havet? eh i en sjö
Har haft snöbollskrig? nej
Sett en hel fotbollsmatch? ja
Inte sovit på en hel natt? ja
Varit på sjukhuset? ja
Sovit i över 12 timmar? ja
Sett en film mer än 10 ggr? nej
Tagit någon på röven? ja
Lärt känna någon via internet? typ
Fått ett IG? heh ja
Åkt buss i över 10 timmar? nej
Varit ute en hel natt? ja
Blivit tagen av polisen? ja
Svikit en vän? vet inte


värt inlägg.

Asså ja svääär alla i Liljeholmen är fett crazy :S

Idag blev Linn påkörd av en cyklist när vi var på väg till tunnelbanan. Hahah, jag har spelat upp den scenen i mitt huvud om och om igen hela eftermiddagen. Vi gick där helt fridfullt och så kom en man i värsta farten och körde rakt på henne, och jag som förväntade mig att Linn skulle vråla något om hans feta morsa blev skitförvånad när mannen vände sig om och skrek "AMEEEN FÖR FAAAAAAAAAAN!!", som om det var Linns fel att han körde på henne. Man ba eh wtf.

Sedan lyckades Lucas och jag på något vis byta datorväskor med varandra på tunnelbanan, för vi har likadana, och jag upptäckte det inte förrän jag satt på tåget hem, så jag ringde honom och sa åt honom att komma till Sundbyberg, för jag behöver faktiskt min dator. Så jag väntade i sisådär en halvtimme på honom, bytte tillbaka väskorna, väntade ännu en halvtimme på tåget mot Bålsta, väntade en halvtimme på att mamma skulle hämta mig vid stationen, kom hem och nu sitter jag här.


2/12

Ehehehehe, vad roligt det är med datakunskap. Wo-fucking-ho. Vi sitter och räknar ut saker i Excel och jag känner verkligen att det tillför mitt liv glädje och mening. Stackars lilla Sara, endast sjutton år och redan så bitter.

Allting ute är täckt av frost. När jag gick från tunnelbanan till skolan sken solen och jag försökte låtsas att det var april eller något, men mina stelfrusna fingrar förstörde allting och jag insåg att jag har ungefär fyra månader av kyla framför mig. Jag hatar den här tiden på året. Den får mig ur balans. Jag vet inte om det beror på vädret eller vad det nu är, men det här är en årstid som får mig att må dåligt. Varje år. Likadant med mars-april. Det är som att jag är säsongsdeprimerad eller något.

Det skulle i alla fall sitta fint med lite snö nu. Ska det vara kallt så ska det finnas snö på marken också, och inget fånigt litet lager av pudersnö. Jag vill kunna ha snöbollskrig, göra snögubbar och åka pulka. 
Annars kan det lika gärna bli vår direkt.


jävla skit.

Idag är det den första december. Den dagen var awesome när jag var liten, för då fick man äta den första chokladbiten i kalendern. Nu har jag ingen kalender och det gör att den här dagen inte är särskilt awesome längre. Dessutom är jag stressad inför julen och det faktum att jag har två veckor på mig att få godkänt i datakunskap. Jag vet inte vad jag ville med de här fyra raderna men inte fan var det viktigt i alla fall.

snöööö.

Aaahhh helvete vad kallt det är ute.
Jag måste vara dum i huvudet som har gått runt i ett par tunna strumpbyxor hela dagen, nu är det fan rätt åt mig om jag pissar taggtråd imorgon. Det snöade till och med lite i Liljeholmen. Awesome!

På eftermiddagen var jag med Linn och Carol på Stureplan, kanske det sista stället man kan tänkas hitta mig på, men vi gick runt lite här och var och sedan fikade vi. Jag köpte en biskvi för trettio spänn, och jag åt inte ens hela. Sjukt ovärt. Man köper inte biskvier om man vet att de gör en illamående. Envisas man ändå med att köpa en så SKA MAN ÄTA UPP DEN. Eller så ger man den till Linn. Tur att hon finns.

Nu ska jag gå och klippa av prislappen på tröjan jag köpte idag
 och sätta i min nosring så att min omgivning kan dra Ferdinandskämt igen. Pussinufs.Jag (som ser ut som en kines) och matvraket Linn.


1/12

Jag gick hemifrån kvart över sju imorse. Om jag hade vetat vad som väntade mig hade jag tagit ett lugnande piller. Eller två. På grund av en brand som var så jävla omöjlig att släcka stod tåget stilla vid Karlberg i åttio minuter. Åttio jävla minuter. Jag har aldrig varit så frustrerad i hela mitt liv. Om jag hade kunnat gå av tåget och gå till centralen hade jag lätt gjort det, men det gick inte för sig.
När allt var chill och tåget kunde börja åka igen tackade chauffören för allas tålamod och det enda han ska tacka är låset till förarhytten, för om det inte fanns hade han blivit kvävd till döds av en mycket arg flicka. Och ja, det var säkert hans jävla fel att det brann någonstans.

Sedan, när jag hade gått av tunnelbanan råkade jag gå in i en tant. När jag vände mig om för att be om ursäkt stod hon och väste som en jävla orm mot mig. Man ba eh wtf. Vem fan gör så?Avslutar med en bild som gör mig glad.

RSS 2.0