jag har sett in i framtiden.

haha, gullecarol som har skrivit ett inlägg om mig! men jag förstår absolut inte vad hon menar med att jag är bitchig, jag är from som ett lamm ju.

just nu sitter vi som vanligt med varsin dator och en skål med chips mellan oss i hennes säng. vi gör alltså det vi är bäst på: degar. för ett tag sedan fick vi för oss att vi skulle börja träna, men bara tanken på att byta om till träningskläder är ansträngande, så vi har skjutit upp det ett antal veckor nu.

på tal om det så gjorde vi något revolutionerande idag: vi tog trapporna istället för hissen (den var trasig...) upp till vårat klassrum på femte våningen. när vi kom upp hade jag mjölksyra i benen och flåsade som en törstig hund. om fem år kommer jag behöva en personlig assistent som lyfter upp mina valkar och torkar mellan dem när jag har duschat. då ska jag be någon lyfta upp mig med en lyftkran och köra iväg mig till stranden, sedan ska jag klä mig i en bikini och skrämma alla barn med min vita, bollformade kropp.




glad tjej chillar på bänk i liljeholmen.


Kommentarer
Postat av: Caarro

ja, jag är nuttig and u know it! :)

och chipsen är slut :( eller.... slut och slut, båda är för lata för att ens orka gå till köket och hämta mer. Men det räknas inte helt enkelt!



Bittra klubben!!

2010-04-16 @ 23:07:14
URL: http://sweetbitterness,blogg.se
Postat av: sara

okeeeeej jag går och hämtar, bara för att du tjatar :)))

2010-04-16 @ 23:12:16
URL: http://terrormat.blogg.se/
Postat av: maho

Glad = söööt!

2010-04-25 @ 02:29:18

Nej, jag vill inte rösta på dig, din mamma, din hund, din kusin eller någon annan i någon tävling. Jag bryr mig inte heller om dagens outfit eller frågestunder. :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0