6/12

hello kids. jag sitter i sängen, nyduschad och ren, med datorn på benen och en pizza bredvid mig: allt som krävs för att mungiporna ska peka uppåt. awesome! det där med att jag skulle äta nyttigt? alltså, det var den enda pizzan som var kvar och jag ville inte att den skulle ligga ensam i frysen. hur kul är det liksom? skulle du vilja det, va? nä, precis. så nu ligger den i min mage och mår fint.

idag ska jag träffa eddie men eftersom att jag ringde och väckte honom för ungefär en timme sedan kan jag nog räkna med att det tar ett par timmar innan han har duschat och druckit sitt MYCKET viktiga morgonkaffe.
inatt drömde jag att han gav mig ett uppdrag, nämligen att stå på ett torg och deala koks. folk stod i kö för att få det och jag mätte upp - "ett gram till dig, och ett gram till dig". jag kanske såg en glimt av min framtid, jag vene.

jag har absolut ingenting att skriva, jag kände mig bara tvungen när jag såg att besökarstatistiken har nått trettio idag utan att jag har skrivit något. fan, jag är nästan uppe i kenzas nivå.



varsågod sofie, här får du dina 15 minutes of fame ;)

Kommentarer
Postat av: error

vad, den är fin? :(

2009-12-08 @ 18:42:33
Postat av: sara

haha ja, den gör mig glad i alla fall ;)

2009-12-09 @ 15:39:33
URL: http://terrormat.blogg.se/

Nej, jag vill inte rösta på dig, din mamma, din hund, din kusin eller någon annan i någon tävling. Jag bryr mig inte heller om dagens outfit eller frågestunder. :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0